Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare,
mulțumesc pentru accept și bine v-am găsit. O scurtă prezentare, Cristi Predescu mă numesc, însurat cu copil, îmi place off roadul și îl și practic, călătoriile. Am un vw t5 pe care îl convertesc basic când vrem în natură. În viitorul foarte apropiat vreau să cumpăr și să convertesc o dubă in camper, prefer stealth.
Bun venit Pavel Ivan, bun venit Cristi Predescu (spor la convertit - sunt pe aici oameni cu destula experiență si bunăvoință, ai cu cine schimba o idee/impresie) !
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Salut tuturor iubitorilor de drumetii si natura,
Ma numesc Radu Ciorobâtcă(0749.902.927; radu_ciorobatca@yahoo.com), sunt pensionar din Bucuresti, posed un campervan Opel Vivaro 1.9 DTI/Euro 3, L2H2, bricolat de mine in 2010. Am mai fost membru pe fostul site campervan.ro. Atasez 2 fotografii facute in 2019 la Vampire Camping/Bran.
Camping 1.jpg
Salut, ma numesc Badea Mihai nou pe aici, anul trecut am intrat si eu in randul rulotistilor, impatimit al iesirilor in natura, posesor al unui peugeot 405 si o rulota adria 4256TE