Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Burtan scrie: ↑03 Mar 2010, 12:39
Bine v-am gasit.
Suntem familia Burtan, formata din Mihai (30), sotia Nicoleta si fetita noastra Alexia Maria (3 luni si 3saptamani). Suntem in faza de informare, .................
După o lungă perioadă de așteptare (10 ani), e timpul să ies din umbră și să fac prezentările: Mihai (acum 40 ani), Nicoleta și Alexia Maria; vom călătorii cu un Buerstner Lyseo.
În 2010 am plecat de la ideea achiziției unei rulote, dar la momentul respectiv limitările erau atât de natură tehnică (nu puteam tracta o rulotă cu o configurație dorită de noi), dar și financiară. Așa că ne-am propus să așteptăm și să economisim pentru autorulotă.
Salutari tuturor
Dețin din toamna trecută o rulotă Weinsberg CaraOne 390 QD model 2016 pe care o trag cu o Dacia Duster.
Am vrut sa o dotez cu mai multe accesorii pentru ca sa pot sa o folosesc si off camping.
Înainte sa optăm pentru rulota ,ne plăcea mie si soției să ieșim in natură(pescuit,mare,munte) cu cortul.
Am decis că este timpul să facem o schimbare in privinta confortului si să trecem la rulotă.
Toate cele bune va doresc !
Buna si bine v-am gasit
Dupa o lunga perioada in care am cochetat in gand cu ideea de turism in rulota si dupa finalizarea mai multor proiecte de restaurare a unor vehicule de epoca ,in lipsa ,,obiectului de activitate"m-am hotarat sa achizitionez spre restaurare un camper Mercedes 309 d Westfalia James Cook pe care mai am putin pana la finalizare, asa ca trebuia sa imi fac si intrarea oficiala pe acest site pe care il urmaresc de ceva vreme.Numele meu este Daniel Parus sunt ing. auto din Bucuresti casatorit cu Cristiana si un copil de 5 anisori .Astept sa finalizez acest proiect (sper cat mai repede )si sa ne intilim cat mai des in iesiri placute si linistite.Cu deosebita stima si consideratie administratorilor acestui site, a celor ce se ocupa pentru buna functionare a acestui forum si celor ce se ocupa de organizarea tuturor activitatilor acestui club.Sper sa ne cunoastem cat mai curand si sa ne intinlim cat mai des.
Buna ziua.
Sunt Cristian căsătorit cu Florina avem doi
copiii Alexandru și Mădălina. Și viitor posesor al unei autorulote Fiat Talento Safariweys din 1990 . Spun viitor pentru că sunt în discuții cu proprietarul că are ceva probleme cu actele. Este model mai special gen westfalian și necesită o restaurare.
Toate cele bune.
Numele meu este Marius Filip , sunt din Cluj Napoca , sunt pasionat de navigatia maritima si aviatie. De curand am achizitionat o autorulota Laika Kosmo F150 si abia asteptam sa incepem sa umblam cu ea prin lume. Atat eu cat si sotia mea ne putem desfasura activitatea de oriunde avem o conexiune la internet , asa ca avem timp disponibil nelimitat.
Cu respect!
Ma numesc Răzvan si imi place foarte mult cu rulota in natura.
Sunt la a doua rulota , am inceput cu un Knaus Azur 500 din 1992 si de curand am achiziționat un Swift Challanger 530 din 2008.
Bine v-am găsit!