Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Virvescu Rocco si ma puteti intalni pe sosele intr-un Volvo S40, tractand cu rabdare si prudenta o Bailey Phoenix 640.
De cateva luni tot bantui pe net si am aflat de D-tra doar in urma unei polemici cu cineva (caruia ii multumesc) pe alt forum ....unde ma plangeam ca nu vad o asociatie inregistrata , cu membri cotizanti, care sa sprijine dezvoltarea acestui tip de turism in Romania.
Sunt fericit ca v-am gasit online, ( o sa imi ia ceva timp pt aclimaizare pe forum...folosind telefonul cu precadere) sper sa ne intalnim si "in carne si oase",
Bună,
mă numesc Adrian Silasi, am început și eu de la rulotă de prin anul 2004 , apoi autorulotă 10 ani și acuma dețin un Newmar Dutchstar model 3762, este fabricată în anul 1995 , avea 51500mile și 96 ore de funcționare la generatorul de curent.
Este foarte spațioasă "americanca", are 32mp, dotări de la mașină de spălat rufe și uscător, până la încălzire centrală prin pardoseală și tavan, 2 clime staționare, toate comandate de un termostat de cameră.
Acuma să vă spun câteva cuvinte despre echipaj.
Suntem părinții a 5 copii cu vârste cuprinse între 5-18 ani.
Personal mă bucur de fiecare dată când văd câte un rulotist și îmi place să cunosc câți mai mulți colegi.
Trebuie să recunosc că mai am de învățat cum să lucrez, accesez, atașez poze.
Vă mulțumesc!
Cu stimă,
Adrian Silasi.
Buna noapte !Sunt din Oltenita,49 ani, Skoda Octavia 2010, rulota Lunar solar 520 din 2003, Voi deveni, sper in curînd,
Membru cotizant. Sper sa avem multe călătorii împreună.
Sunt Loredana Craciunoiu si impreuna cu sotul meu Mihai avem o rulota, de aproximativ 1 an.
Suntem foarte fericiti cu ea, desi nu avem foarte mult timp sa iesim cat am vrea noi.
Asteptam cu nerabdare si intalnirile organizate aici. :)
Multumim pentru primire!