Buna ziua!
Impreuna cu redactorii colaboratori Stela Marcu (VN ) si respectiv Florin Smolnicki (SV ), in calitate de realizator al continutului si respectiv al Revistei ”ClubRV Rulotisti din Romania” dedic nr . 14 lui Rusu Mihail ( membru fondator ) plecat de aproape 3 ani dintre noi din pacate ...
La pag. 15 gasiti si cateva cuvinte despre nea” MIhai ... ” Moshul” sau ”Pofesorul”... de rulotism :)
Revista a fost distribuita fizic la evenimentul de la Bran jud BV ( 3 iun ) celor prezenti avand calitatea de membri asociati.
Revista are tipar format 20 pag color a4 lucios si este inscrisa la bibl nationala unde am trimis ca de fiecare data exemplar .... avem nr ISSSN. propriu si este facuta la Editura Notarom.
O puteti distribui in mediul internaut unde poate fi accesata gratuit / permanent... accesand acest link
https://www.calameo.com/read/004748737f ... 3pRwKmGxrc
Am setat contor electronic de citire pe CALAMEO pe aplicatia gazda si va pot spune ca media de vizionare/ citire a celorlalte editii de la 1 la 13 a fost de 1500 cea mai mare la 590 cea mai mica.
Exceptand perioada cu pandemia cand am scos 1 nr pe an, in ceilalti ani am scos cca 3 reviste cate una la cele mai mari evenimente...adica ” Rusalii” ”1 dec Ziua Nat.” si respectiv ”Paste...”
In acest an am sarit direct la a doua pt ca de Paste si 1 Mai pe acest forum nu au existat evenimente organizate ...