Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Scrie răspuns
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Mesaj de Florin Smolnicki »

Eu lucrez la următorul articol de câteva luni bune. Adun material cu material, idee cu idee, cuvânt cu cuvânt. Mai greu cu pozele.

:hi:
+40 749 233 299 (Orange)
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Scrie Florine,ca am fost pus si eu la scris.
party2
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Adunarea Generala nu s -a putut organiza pt Rusalii din cauza pandemiei...

La cea d ela Bran personal estimez ca vor fi pana in 20 de rulote prezente.....

Pt 1 dec speram la o participare mai mare a membrilor ClubRV la evenimentul anual , fapt pt care ne propunem sa ”scoatem ”... editam si nr 12 al revistei ”CLUBRV RUlotisti din Romania ..”

Pana acum doar colegul Florin Smolnicki ne-a mai ajutat cu un articol care este pregatit pt publicare ...
Mai am de asmenea si un material faut cu Soe Sorin despre insula Samohraki...(Grecia ) care este aproape gata ....
..un concurs.... , coperta si jumatate din revista este sunt gata ...

Daca mai sunt colegi care doresc sa publice articole rulotistice , statitstici sau informatii utile rulotistilor ar putea propune subiecte si ar putea scrie continut ....

La acest moment personal lucrez la un articol de 2 pagini intitulat ”efectele pandemiei asupra rulotismului si respectiv turismului ”....

Dorim sa scoatem 60-80 de reviste la 1 dec.... si ca de fiecare data versiunea onine diponibila gratuit pt vizionare / descarcare ...
caut si sponsorizare ... sau premii ... pt concursuri .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Duminica 20 iun , la Camping Vampire Bran (BV) a fost distribuita (GRATUIT ) Revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania in format lucios 20 pagini ... celor prezent.i la A.G.A. , mai exact membrilor asociati . De astazi o puteti vedea si dvs accesand acest link . Accesul este gratuit pt oricine. NU e nevoie de abonament sau plata. Multumesc celor care m-au ajutat la realizarea continutului. V -am pastrat si dvs cate un exemplar.

https://en.calameo.com/read/004748737d6822d39ba24
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua ! Dacă sunt între dvs (din colegi) doritori...voluntari care doresc sa scrie la revista subiecte turistice sau tehnice, prin prezenta va anunt ca ma voi apuca de nr 13./ 2021 " Revista ClubRV-RO Rulotisti din Ro" al cărei conținut va trebui sa fie gata la 30 oct pt noul nr ce va apare la 1 dec 2021.
Pana acum cei care au scris si scriu cam la fiecare editie sunt Smolnicki Florin(Sv), Ciocan Valentina(Buc), eu de asemenea si a mai scris nea Mihai Rusu in urma cu 2 ani un material. ..pe tema " off camping " . Daca aveti propuneri de subiecte si va puteti implica în a aduce/ redacta conținut foto si text informativ turistic, va aștept. ...

lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avand in vedere ca nu s-a oferit nimeni sa ajute la realizarea materialelor pt. nr 13 ”Revista CluBRV Rulotisti din RO ” ( 20 pagini ) ... ma va nevoit sa va anunt ca se va amana pt 2022 aparitia urmatorului numar , mai ales in actualul context epidemiologic .... care nu va permite pt 1 dec o intalnire mare la restaurant , asa cum v -ati obsnuit in ultimii ani la evenimentele organizate sub egida ClubRV cand am lansat cate 2-3 aparitii pe an in cadru festiv .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca sunt colegi care doresc sa ajute scrie materiale / articole turistice pt Revista nr 12 CluBRV Rulotisti din RO care apare- n iunie de Rusalii sunt rugati sa ma contacteze !
Mai am a dispozitie pana la 1 mai sa fiu la gata cu tot

La acest moment scriu un material despre pandemie si altul despre EXPO CARAVAN NAUTIC Bucuresti .

Daca sunt sponsori care vor sa apara in revista de asemenea pot contacta pe oricine din CLubRV din CD
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Peste 1 luna apare revista 13

celelalte din urma sunt aici

https://en.calameo.com/accounts/4748737
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Revista nr13 poate fi citita si online aici

https://en.calameo.com/read/0047487370bfca2e1316b

Pt nr 14 se lucreaza aug sept oct

am nevoie de cineva din JUD Neamt care sa mi scrie articol despre toate obiectivele importante din judet ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
In ultimii 2 ani nu s- a mai organizat 1 dec si nici nu vad cumva daca se va organiza sau nu in acest an ... mai sunt 28 de zile.... pana miercuri de Sf Andrei cand ar fi trebuit sa ne intalnim .30 XI.

La acest moment nu exista o organizare pt 1 dec. sau o lista de persoane prezente , din aceste motive revista nr 14 nu a fost comandata catre editor pt finalizare si contract final de print pt X exemplare de 20de pagini color conf. cerintelor lor de minim 30 de zile inainte de semnarea unui contract ferm pt fiecare numar/ editie.
Ei doresc acest timp pt comunicare / tehnoredactare/ verificare/bun de print si alte progranari de comenzi.

”PE nevazute” sau la ghici n am avut curaj sa dau comanda sa ramanem cu toate revistele pe stoc si fara intalnire si cu banii cheltuiti pt ca vorbim de aproape 2000 ron din buget .....
pe curier nu pot fi trimise 80-100 de reviste pt ca ar costa de asemenea inca pe atat.

Prin posta se poate insa revista a fost conceputa pt a se distribui la evenimente nu pt afi expediata pe cheltuiala asociatiei .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bună ziua!
La.AGA 3 IUN 2014 va apare" Revista 14 Clubrv Ro rulotisti din România " ce se distribuie gratuit rulotistilor prezenți la eveniment.
În situația în care nu vom avea prezenta mare la acest eveniment ma.voi consultanta cu cei prezenți acolo și am sa recomand ca cele ramase sa le oferim celor 36 de familii care merg în Croatia și acela fiind tot eveniment cu participare ClubRV
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua!
Impreuna cu redactorii colaboratori Stela Marcu (VN ) si respectiv Florin Smolnicki (SV ), in calitate de realizator al continutului si respectiv al Revistei ”ClubRV Rulotisti din Romania” dedic nr . 14 lui Rusu Mihail ( membru fondator ) plecat de aproape 3 ani dintre noi din pacate ...
La pag. 15 gasiti si cateva cuvinte despre nea” MIhai ... ” Moshul” sau ”Pofesorul”... de rulotism :)

Revista a fost distribuita fizic la evenimentul de la Bran jud BV ( 3 iun ) celor prezenti avand calitatea de membri asociati.
Revista are tipar format 20 pag color a4 lucios si este inscrisa la bibl nationala unde am trimis ca de fiecare data exemplar .... avem nr ISSSN. propriu si este facuta la Editura Notarom.

O puteti distribui in mediul internaut unde poate fi accesata gratuit / permanent... accesand acest link

https://www.calameo.com/read/004748737f ... 3pRwKmGxrc

Am setat contor electronic de citire pe CALAMEO pe aplicatia gazda si va pot spune ca media de vizionare/ citire a celorlalte editii de la 1 la 13 a fost de 1500 cea mai mare la 590 cea mai mica.

Exceptand perioada cu pandemia cand am scos 1 nr pe an, in ceilalti ani am scos cca 3 reviste cate una la cele mai mari evenimente...adica ” Rusalii” ”1 dec Ziua Nat.” si respectiv ”Paste...”

In acest an am sarit direct la a doua pt ca de Paste si 1 Mai pe acest forum nu au existat evenimente organizate ...
Scrie răspuns