Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Valentin, am 31 de ani, sunt inginer, locuiesc in Targoviste si sunt posesorul unei rulote Hobby pe care-mi place s-o plimb cat mai des in zone montane.
Buna seara.Va saluta familia Murarasu din Pitesti adica Marius sotul ,Viki sotia si cele doua fetite ale noastre Alexandra si Maria 8 respectiv 3 ani.Am cumparat o rulota Lunar Mercury 1987 cica (am aflat ca englezi mint la an de fabricatie) si tragem de ea cu o buburuza citroen c3 1.4 hdi (greu dar merge). Nu stim nimic despre rulote, dar incercam sa invatam din mers repede deoarece iubim natura si abia asteptam prima iesre.Sper sa avem parte de vacante frumoase alaturi de alti impatimiti ai naturii. :D
Ma numesc Popescu Cristian, sunt din Campina, judetul Prahova. Sunt posesorul unui VW Passat si aspirant al unei rulote de cel putin 3-4 locuri intrucat familia se compune din 4 membri. Salut toti membrii acestui club.
salutare, ma numesc dan am luat recent un TEC820kg.trag cu un seat inca 1,9tdi, :evil: si astept orice povata de la voi "batranii" :P cu respect TEÅžE. LA MULTI ANI de Florii!
Domnu Vali, scuze pt. postarea gresita,sunt nou-nout pe site,desi va citesc de multa vreme.va multumesc pt.raspuns. raman diesel :lol: .
Va salutam ! De azi aveti inca o familie de Prahoveni in ClubRV. Adi si Tania, locatie Lipanesti-Ploiesti Prahova. Deocamdata ne documentam, sintem la inceput de drum.
In curind, vom participa la activitatile Clubului. Saptamina viitoare vom achita si darile pentru anul in curs. Vom face tot posibilul sa ne integram in gasca rulotistilor ! :)
La Peti , Dej , in 15 Aprilie 2011 , cind am luat rulota. Noi mai mici in mijloc , flancati de "veterani" :)
Ultima oară modificat 17 Apr 2011, 20:32 de către Adrian Liopa, modificat de 3 ori în total.
Salutari tuturor.
Ma numesc Stefan Rotaru si am achizitionat o rulota Wilk Sport din 77 de curand (25 aprilie).
Este usoara 750kg MMA si vom incerca sa iesim de acum cu ea.
Peste doua saptamani vom incerca sa iesim spre Bradet, Valea Valsanei.
Familia completata de doi copii de 11 si 6 ani. De abia steapta sa mergem la munte cu rulota.
Pana acum am mers doar cu cortul.
Bine v-am gasit
Multumim. Am luat-o de la un cetatean din Resita si am mers pentru prima data 500 de Km cu rulota agatata pana in Buftea.
Acum inteleg de ce pe forum urarea traditionala este vant din spate. Am prins vant numai din fata iar cu cei 75 de cai greu a fost.
Ce este important ca m-am obisnuit si sunt convins ca vom avea parte numai de frumuseti si comfort binenteles.
Buna ziua .......numele meu este Geanina...sotia lui Jiji :mrgreen: ...ma bucur ca am prilejul sa ma prezint .....am 35 de ani, locuiesc...firesc alături de Jiji in Mizil ....aștept cu nerăbdare următoarele întruniri la care vom participa cu rulotica noastră Chateau Cantara 490 de care am început sa ma atasez :oops: .
ps . Recunosc ca ultimele întruniri m-au facut sa îmi schimb total impresia despre rulotism ...
La începuturi fiind mai mult "tarata" de sotul meu Jiji in diverse ieșiri..considerate de el interesante :lol:.
Datorita CLUBRV am cunoscut oameni ADEVARATI ... :!: :!: Va pop pe toti !!
Salut ma numesc Radu Hary posed o Dacia Logan si rulota Adria,impreuna cu sotia si cei doi copii am reusit sa facem prima iesire printre rulotisti de 1 mai muncitoresc..Am ramas profund marcat de legatura dintre membri clubului si de iesirile facute impreuna..Sper sa mai pot participa si eu la cat mai multe intalniri , distractii impreuna cu voi...Tineti-o tot asa
Bine ati Venit ! O sa vedeti ca-i frumoasa viata in "gasca" ! Cind aveti timp intrati la Panoul Utilizatorului si scrieti Locatia si completati ce mai e pe acolo. Pe curind la intilniri ! :)
Buna ziua, ma numesc Pop claudiu teofil am 36 de ani ,anul acesta a inceput bine pt.noi si suntem foarte bucurosi ca am reusit sa ne luam o garsoniera dar cu roti :D . Casuta noastra se numeste Gruau este fabricata in 1990 si este pusa in miscare de un logan.garsoniera va gazdui 4 pers,adica yo :D sotia si cele doua fete ale noastre.Nu mai avem rabdare sa facem prima iesire si cu ocazia asta sa va si cunoastem. Va dorim toate cele bune.
Salutare,
Sunt Dragos din Ploiesti, de vreo 2 luni sunt rulotist, am achizitionat o rulota Elddis GT care o trag cu un Mercedes S class.
Pe langa mine mai sunt doi prieteni care si ei au rulote deci noi unde vom merge vom fi un grup de vreo 6-8 persoane...
Prima iesire a fost in week-end-ul trecut la cheile rasnoavei unde a fost super...
Speram sa avem cat mai multe iesiri si sa ne facem cat ma multi prieteni rulotisti ;)
Am pus si o poza cu atelajul :)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro