1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat

Ce locatie preferati pt 1 dec ?

Chestionarul s-a închis pe data de 11 Oct 2017, 16:57

Dotata cu loc de campare
26
20%
cazare ( camera) - NU vin cu rulota
17
13%
doresc sa particip la masa festiva (restaurant)
36
27%
Nu ma intereseaza masa festiva
2
2%
Prefer sa facem afara masa la focul de tabara... e suficient
9
7%
Trebuie sa avem neaparat un salon incalzit
38
29%
NU cred ca este necesar neaparat sa stam la caldura
4
3%

Voturi totale: 132

Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: 1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Mesaj de Niky Radu »

Problema nu este alegerea unei locatii in graba ! Pui pariu ca daca ninge de 1 dec, jumatate din cei inscrisi nu mai vin?...De ce te miri, ca la Seimeni, pentru ca apa e scazuta, deja nu mai vin !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

Eu dau o idee...Gura Diham?
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Iancu gabi.. da e o idee buna, deja i-am rugat pe Dorel Ditoiu si pe Serban Mihai (CAMPING AVIATOR ) sa discute despre locul de campare , mai exact cate incap acolo sigur la Cabana Gura Diham (Busteni ) in stanga in curte si cateva la parcare ....pt. ca nu vreau sa vad colegi in parcare... pe beton, desi unii ar putea fi incantati de idee, mai ales daca ar ninge.... Masinile ar putea sta acolo de fapt ar fi obligatroriu TOATE LA PARCARE turismele .
Ei sunt in relatii f bune cu dl Luca ( manager Cabana Gura Diham ) si vom avea un raspuns in cateva zile ...
Intrebarea s-a facut pt. 25 de rulote si 15 camere cu aprox. pt. ca jos la salon nu intra mai mult de 100 cu totul ca sa luam si restaurantul si sa avem si program / muzica s.a.m.d.
Raspunsul va fi public aici si inscrierile cu prioritate pt membri asociati , asta daca se alege acest loc...

@ Niki Radu ..asa este ai dreptate , acum spun si eu sincer ca daca ploua e normal ca unii sa renunte , pe cand cu apa scazuta nu sunt de acord pt ca e apa pe canal de trece vaporul in aporpiere de noi ( adancime peste 10 m ) , dar in fine unii vor sa arunce cu lanseta direct din fata rulotei si-i inteleg, nu ma supar.
Altii imi spun ca locatia trebuie sa fie la apa ca sa lase barca la apa nu departe de brat ...

Pt 1 dec va fi numai cu avans 100 ron asa ca daca ninge asta e ... vine sine vrea sau are roti de iarna ..

Petre Scolareanu mi-a spus ca va vorbi cu Marcel Hrituleac ( membru fondator CLUBRV ROMANIA ) care este aproape permanent la locatia " La Moara " la Intorsura Buzaului unde ni se poate oferi zilnic si un salon pe care sa l incalzim si se poate face taiere de porc, meniu etc ... numai sa nu va fie frica de frig.... :)
Acolo de asemenea sunt posibilitati de cazare, insa prioritatea va fi ca de fiecare data locul de campare generos pt 25 rulote pt ca nu pot alege o cabana cu camere multe care sa primeasca doar 10 rulote ....

Daca aveti alte locatii de propus putem cere o oferta chiar si cu pachet de revelion cu observatia ca cerem ofertele separate. NU TOATA LUMEA lasa rulota acolo si pt revelion !

Se pot propune locatii in toata tara sau in centrul tarii dupa cum doriti ...
Pana la finalul lunii ar fi bine sa avem o oferta si o decizie ca sa strangem apoi in 7 zile bani de avans cate 100.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Si Lepsa ar fi o varianta,camere multe,restaurant generos si sunt si locuri de campare.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am raspuns aici

viewtopic.php?f=87&t=9756

unde am facut si topic special pt propuneri 1 dec . inclusiv sondaj de opinie...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat