Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@dancilan
@Emilian Barbu
În urma celor discutate la acest subiect în paginile anterioare, se rediscuta (sunt supuse la vot) pe "FORUMUL MEMBRILOR FONDATORI SI ASOCIATI" (sectiune unde au acces doar acesti membri) urmatoarele:
1. data întâlnirii anuale (doua variante: 1-4 mai a.c., 20-22 iunie a.c.)
2. daca întâlnirea sa fie în camping sau off camping.
Apoi, functie de stabilirea acestor doua chestiuni în urma votului, se vor face propuneri pentru stabilirea locatiei. Odata stabilita, locatia va fi adusa în timp util la cunostinta TUTUROR RULOTISTILOR, împreuna cu invitatia adresata tuturor doritorilor de a participa.
S-auzim de bine!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Solutia ar fi, cred eu, având în vedere numarul destul da mare al rulotistilor si bineînteles al pretentiilor, ca optiunile membrilor fondatori sa se "împarta" cu "mandat de reprezentare al asociatiei" în mai multe directii în functie de preferintele rulotistilor dupa anumite categorii cum ar fi:
- camping amenajat - neamenajat
- la mare - la munte - în delta, etc
- în centrul tarii - în extreme etc, astfel ca, fara suparare, fiecare membru sa poata participa dupa preferintele sale în functie de zona aleasa (sau de distanta de domiciliu), apoi impresiile însotite de foto si "notele" acordate, pe forum, sa fie determinante la alegerea locatiei urmatoarei serbari, sau de ce nu, folosirea aceluiasi sistem pe viitor, daca rezultatele sunt bune, fara a considera asta o discriminare sau o searare a membrilor asociatiei. S-ar putea ca la anul sa observam o schimbare omogena a participantilor, în sensul ca cei care au fost în primul an la munte, urmare impresiilor celorlalti sa merga anul urmator la mare si/sau invers, sau sa se statorniceasca în câtva ani serbarea într-o anumita zona. Trebuie sa tinem cont, zic eu, de freferintele rulotistilor (membri sau nemembri), de faptul ca unora le place pescuitul, altii nu stiu si nici nu vor sa tina o undita în mâna, de faptul ca unora le place marea, altora le place muntele, de faptul ca unii prefera zonele cunoscute, altii prefera sa exploreze mereau locuri noi, unii prefera distantele scurte de casa, pentru altii chiar nu conteza distante, etc. Aceste impresii mi le-am format citind parerile exprimate pe forum, si cred ca e bine, e normal, chiar daca nu obligatoriu sa tinem cont si de parerea celorlati.
Cat de curand vom definitiva hotararea ca in perioada 20-22.06.2008 sa ne intalnim cu ocazia sarbatorii noastre.
Amanarea fata de data initial stabilita a aparut ca urmare a suprapunerii cu perioada sarbatorii de Paste.
Se va alege o anumita localitate functie de vointa majoritatii membrilor asociatiei noastre.
Toti rulotistii din tara vor fi invitati sa participe , mass media va fi informata din timp si speram ca Asociatia CLUBRV-RO isi va face datoria.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Spatiul off camping este mult mai generos ca suprafata decat cel amenajat;rulotisti sa fie...
Comentarile membrii,nemembrii sunt depasite.Cu 10 lei/luna esti membru si poti sa-ti exprimi parerea prin vot.Democratic, NU ?!.In locatia aleasa vine cine vrea(si nemembrii sunt bine veniti).
A fi nemembru si a comenta,hai aici sau acolo' la Ziua Rulotistilor o vad cam deplasata.
in alte locuri (vezi ficc) pariciparea la intilnirile organizate fe club-federatie,sint strict doar pentru membrii.(nu se accepta nici macar "mi-am adus prietena" ,cine participa trebuie sa fie membru platitor in afara de copii pina la 18 ani,cine sint trecute pe numele parintilor in club.daca nu este trecut in legitimatii nici propriul copil nu poate participa.da in alte parti unde este disciplina si ordine,si nu se cunoaste sloganul "la-s ca merge si asa "
O locatie frumoasa si usor accesibila ar fi in zona Paltinis,pe drumul dinspre Sibiu.Marele avantaj este pozitia centrala,si drumul bun.
Tot o locatie pitoreasca cu drum usor,este o vale foarte larga din Intorsura BZ-Vama BZ spre Ciucas.Privelistea este deosebita,loc destul,apa curgatoare,localitate aproape pentru aprovizionare.
Am poze,dar nu sunt acasa,si sunt facute primavara devreme (cu zapada)