Coordonate GPS zecimale: N 46.40086 E 26.48133
Coordonate GPS: N 46°24'3.1'' E 26°28'52.7
Pensiunea este peste drum de camping.
Sau pe gps bagati Darmanesti si in Comanesti dupa statia Petrom la 100m pe dreapta este pensiunea iar pe stanga campingul(poate 50 m mai in fata)
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Buna ziua
Nu stiu sa va raspund,si pentru mine internetul este esential deoarece preturile le majoritatea bijuteriilor nu le am decat pe site si
sper sa aduc ceva venituri la club din vanzarea acestora.
Marian Serban
Domnule Apreotesei, super documentat.
Nu am cum sa mai gresesc.
Eu iau laptopul d-l Serban, si daca nu e internet, nu e.
Gata, am facut bagajele si le-am dus in masina. Maine plec la 5 dimineata.
sa ne vedem cu bine la Darmanesti.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Daca acolo nu va fi net am sa rezolv eu problema, am un stick satelit orange si unul vodafone si un router care face sharing wireless ...din acest stick .... vedem la care e semnalul mai bun 3G si gata ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
eu voi fi prezent in jur de 11.00-11.30 asa cum am convenit cu Nicu .Bagaj facut ,masina pregatita si ....la drum .Net-ul este prezent in camping,asa ca nu va faceti probleme Se prinde pina la stejari in conditii bune .Nu stiu la Soimul,s-ar putea sa fie.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Atentie dragi colegi si mai cu seama soferi, tineti cont ca de la Focsani si pana inainte de Tg Frumos, mai exact la Strunga, este ceata densa, aseara am venit de la Iasi si de la Strunga pana in Bacau nu am depasit decat sporadic 60km/h. O ceata de o tai cu cutitul. Azi am fost la Buzau si inapoi m-a prins intunericul. Am venit pana acasa cu ochii inainte farurilor , cum se mai spune.
Inca un coleg a venit de la Brasov, si dupa ce a trecut Bretcu, ceata densa dar a venit bine pt c era inca lumina.
Asa ca domnule Traian daca plecati la 5 de acasa s-ar putea ca dupa Bretcu sa dati de o mare ceata.
Cat despre dl Sandu, cred ca mai devreme de 12 - 1 nu puteti pleca din Bucuresti si cu siguranta nici pe dv nu va iarta ceata.
Mare atentie si conduceti prudent (asta nu inseamna neaparat incet) sa ne bucuram cu totii de evenimentul mult asteptat.
Numai bine si drum bun!
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Va urez si eu distractie placuta si regret ca nu pot sa ajung... cine lucreaza in sanatate stie de ce... Sa aveti vreme frumoasa si mare grija cum degustati vinurile, sper ca aveti paharele necesare :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Domnule Traian, intr-adevar rezervarea pentru camera dv. am facut-o pentru zilele de vineri si sambata dar nu cred ca este
vre-o problema daca veniti mai devreme. Pensiunea are internet la administratie (http://www.cabanasoimul.ro). Nu stiu daca se extinde net-ul si in camere. Oricum si eu imi iau laptopul. Vom pleca din Iasi dupa ora 10 si nu avem de facut decat 190 km pana la Darmanesti. Deci vom ajunge pe lumina.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
cu parere de rau dar nu putem fii prezenti la aceasta intilnire deoarece unele probleme nu ne permit.va doresc ca acesta intilnire sa fie cea mai reusita dintr-e toate intilnirile
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Doamna Violeta sper ca m-ai ramane ceva afinata si pe vineri ca noi sper sa ajungem vineri la panz.Va pup pe toti si de abia astept sa ne revedem si sa degustam.Particip si eu cu 2 feluri de vin! :)
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Multumim pentru frumoasele urari tuturor colegilor care nu pot participa alaturi de noi la aceasta a 6-a aniversare a Clubrv.
Totusi, oricine se razgandeste sau isi face timp aste binevenit sa sarbatoreasca si sa se distreze alaturi de noi. Va asteptam !
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928