bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
,, Uneori amânăm anumite lucruri importante, spunându-ne că le vom face altă dată cand conditiile vor fi mai favorabile... Însă nu întotdeauna mai primim șansa de a face ceva ce am amânat să facem la un anumit moment dat... de regulă posibilitatea de a face un lucru apare insoțită și de necesitatea acestuia..." :|
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Ninel Gavanescu scrie:,, Uneori amânăm anumite lucruri importante, spunându-ne că le vom face altă dată cand conditiile vor fi mai favorabile... Însă nu întotdeauna mai primim șansa de a face ceva ce am amânat să facem la un anumit moment dat... de regulă posibilitatea de a face un lucru apare insoțită și de necesitatea acestuia..."
Nu lasa nimica pe maine.
Mai bine lasa pe poimaine - vei avea doua zile libere.
\\\ /// "Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului.
( @ @ ) De aceea... unii par strălucitori înainte să-i auzi vorbind."
....o00o.(_).o00o...
Pentru a-si renova casa, un japonez a facut o spartura intr-un perete.
Casele japoneze au în mod normal un spațiu gol între pereții din lemn.
Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocata din cauza
unui cui bătut din afara, într-unul din picioarele sale.
I-a fost mila cand a vazut aceasta, dar în același timp a fost si curios,
dandu-si seama ca cuiul a fost batut cu câțiva ani în urmă,
când a fost construită casa. Ce se întâmplase…!?!
Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp!
Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se misca.
Pare imposibil de crezut. Atunci, se întreba, cum de aceasta șopârlă
supraviețuise atât de mult, fara sa se miste, odata ce piciorul său a fost tintuit!?
Si-a oprit munca pentru a observa soparla, pentru a vedea ce face și cum se hraneste.
Ceva mai târziu, neștiind de unde, a aparut o alta șopârlă, cu o insecta in gura.
Ah! Asta l-a uimit și l-a atins profund.
Soparla prinsa in cui, a fost hranita ani de zile de catre alta soparla…
Imaginați-vă! A facut acest lucru continuu, pentru o atat de lunga perioadă de timp,
fără a renunța la speranță pentru partenerul său.
Gândiți-vă. Ati face asta pentru cineva? Pentru partenerul vostru, pentru parintii, fratii sau prietenii vostri?
Imaginați-vă ca o creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântata cu o minte strălucită, poate face cu greutate…
Cu avansul tehnologic din aceasta era a comunicațiilor, accesul nostru la informație devine tot mai rapid.
Dar distanța dintre ființele umane se reduce oare la fel de mult…?
De aceea nu-i abandonati niciodata pe cei dragi,
Nu le spuneti ca sunteți ocupati atunci când au nevoie de voi…
Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre, dar voi ati putea fi intreaga lor Lume, pentru ei…
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
O parte din problemele lumii stau în pilda de mai jos:
Un vapor de croazieră a ancorat în Mexic, lângă un mic sat de pescari.
Un turist i-a complimentat pe pescari pentru calitatea produselor și i-a întrebat cât timp le ia să prindă acei pești.
“Nu foarte mult timp.” au răspuns pescarii la unison.
“Dar de ce n-ați mai stat, ca să prindeți mai mult pește?”
Pescarii i-au răspuns că micile cantități pe care le prind sunt suficiente pentru nevoile lor și ale familiilor lor.
“Păi, și ce faceți în restul timpului?” a întrebat turistul.
“Dormim până târziu, pescuim puțin, ne jucăm cu copiii și ne facem siesta împreună cu soțiile noastre.
Mai târziu, pe seară, mergem în sat, unde ne întâlnim cu prietenii, bem puțin, cântăm la ghitară câteva cântece și tot așa…. Avem o viață plină.”
Turistul i-a intrerupt:
“Stați așa! Eu am absolvit Harvard-ul, am o diplomă în economie și pot să vă ajut! Trebuie să pescuiți mai mult timp în fiecare zi. În felul ăsta, o să puteți vinde peștele pe care îl prindeți în plus. Cu veniturile suplimentare, veți putea cumpăra o barcă mai mare.”
“Și după asta?” au întrebat pescarii.
“Cu banii suplimentari, pe care-i va aduce barca, veți putea cumpăra o a doua, și o a treia barcă, și tot așa, până când veți avea o întreagă flotă de traulere (bărci de pescuit). În loc să vindeți peștele unui intermediar, veți putea negocia direct cu marile fabrici de procesare, poate chiar să va construiți propria fabrică. Atunci veți putea părăsi sătucul ăsta și să vă mutați în Mexico City, Los Angeles sau poate chiar la New York! De acolo vă veți putea conduce noua întreprindere prosperă.”
“Și cam cât timp ne-ar lua asta?” au întrebat pescarii.
“Douăzeci, poate chiar douăzeci și cinci de ani.” a replicat turistul.
“Și după asta?”
“După asta? Ei bine, prieteni, ăsta-i momentul când devine cu adevarat interesant,” a răspuns zâmbind larg turistul. “Când afacerea ta este cu adevărat uriașă, poți sa începi să vinzi și să cumperi active și să faci milioane de dolari!”
“Milioane? Serios? Și după asta?” au întrebat pescarii.
“După asta, veți putea să va retrageți din afaceri, să trăiți într-un sătuc liniștit și retras pe malul mării, să dormiți până târziu, să va jucați cu nepoții voștri, să vă faceți siesta împreună cu soțiile voastre și să vă petreceți serile cu prietenii, distrându-vă cum vreți voi.”
“Cu tot respectul, domnule, dar asta este exact ce facem acum. Care ar fi rostul să irosim douăzeci și cinci de ani?” au întrebat mexicanii. :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
La 9 barbati din 10 le plac femeile cu sani mari. Celui de-al 10-lea ii place de ceilalti 9.
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc. Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Dumnezeu a creat in primul rind barbatul, dupa aia a creat femeia, si cand a vazut ce a facut, a creat alcoolul...
Pentru a păstra liniştea şi pacea în familie, aveţi nevoie de răbdare, dragoste, înţelegere şi de cel puţin două televizoare.
Femeile se indragostesc de ce aud, barbatii de ce vad... de aceea femeile se machiaza si barbatii mint...
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
,, Cu mult timp in urma, a trait un boier tare bun. Intr-o zi, l-a chemat la el pe un taran si i-a spus:
- Uite, omule, fiindca stiu ca familia ta o duce destul de greu, vreau sa te ajut. Iti dau de munca si te platesc foarte bine. Vrei sa lucrezi pentru mine?
- Sigur, boierule - a raspuns omul bucuros - ce trebuie sa fac ?
- Sa-mi construiesti o casa, la marginea padurii.
Taranul a plecat bucuros si, chiar din acea zi, s-a apucat de treaba. Boierul ii dadea bani pentru tot ce trebuia sa cumpere. Insa omul ce si-a spus ? "E, si asa nu ma vede, ce-ar fi sa-l insel ?!"
Si, in loc sa faca totul asa cum ar fi trebuit, a inceput sa cumpere lucruri ieftine si proaste si sa cheltuiasca banii ce ii ramaneau. Cand a terminat, casa arata tare frumos pe dinafara, dar taranul stia ca n-o facuse bine si ca, destul de repede, ea se va strica.
Cand i-a aratat casa boierului, acesta i-a spus:
- Fiindca stiu ca tu si familia ta locuiti intr-o cocioaba mica, iti fac cadou aceasta casa. De-aia te-am lasat pe tine sa o construiesti si ti-am spus acum, la sfarsit, tocmai pentru ca bucuria voastra sa fie mai mare.
Acum si-a dat seama omul de greseala sa. A vrut sa-l insele pe altul si, de fapt, singur s-a inselat. Daca ar fi fost cinstit si si-ar fi vazut de treaba, si-ar fi facut un bine lui si familiei sale. Acum, insa, parerile de rau nu mai puteau indrepta nimic.
In sinea lui, omul s-a jurat sa nu mai insele niciodata pe nimeni. " :|
"Dupa cum ne purtam noi cu aproapele, asa se va purta Dumnezeu cu noi."
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
,, Era odata un iepure care se plimba prin padure. Toata viata lui traise in teama, teama fata de oameni, teama fata de celelalte animale si dupa cum spune legenda, teama si fata de umbra lui. Mergand el asa prin padure cu toate simturile in alerta, vede deodata o pasare care statea sus pe o creanga, fara sa para ca ii pasa de ceva.
Iepurasul atunci o intreba ce face acolo sus. Pasarea ii raspunse ca sta pur si simplu, bucurandu-se de aceasta zi minunata. Iepurasului i se paru un vis una ca asta si spuse ca si-ar dori si el sa poata sa ia o pauza din vesnica stare de veghe in care se afla si sa stea asemeni acelei pasari.
Pasarea ii spuse ca nu vede de ce iepurasul nu ar putea sa stea si el ca ea, si il indemna sa faca la fel. Iepurasul, cedand insistentelor pasarii, se intinse si el langa trunchiul copacului, inchise ochii si incepu sa se bucure de linistea acelei zile si de caldura soarelui care il invaluia. Dar trecand pe acolo o vulpe si vazand iepurasul care statea intins in iarba fara nici o grija, se gandi ca ar fi pacat sa rateze o prada asa de usoara, si se repezi la el si il manca indata. " :|
MORALA: Daca vreodata in viata vrei sa iei o pauza, asigura-te inainte de toate ca esti destul de sus pentru asta!
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575