Multumim tuturor de urari si asa cum zice Maria Holom mai sus, sanatosi sa fim, ca la anul sa o facem lata intr-un colectiv cit mai mare, tot aici...ca e super !
Duminica 29 Ianuarie, am participat alaturi de doua familii de olandezi, la o adunare unde s-a organizat un fel de cenaclu cu muzica populara -folk, portugheza.
Nu pot zice ca nu a fost frumos, putin mai greu pentru noi ca sa intelegem. Muzica populara specifica, ceva de genul cum cinta ai nostri tangouri, romante,etc
Drumul insa a fost de pomina. Am ris inca doua zile de felul cum am mers la concert. Eugen patronul, a imprumutat dubita circarilor ca sa mergem cu o masina.
Dubita era o Toyota de 5 locuri in care ne-am inghesuit 8 ...Scaunele nu erau prinse de podea si se plimbau cu olandezii la orice viraj. A fost tot un ris continu..
Bineinteles ca "circul" a culminat la sosire, cind portughezul a deschis usa pentru a ne elibera, caci eram ca sardinele, a cazut usa laterala ! S-a lasat si cu poze..
Toti implicati in excursia la concert, au fotografiat mirobuzul zburator, care pe linga ca nu avea nici o tapiterie, mai era si cu gauri pe ici pe colo, dar.. a mers...
In pauza de la concert, ne-am ales cu un capucino foarte bun de la terasa alaturata, capucino mai rar intilnit cu atitea minunatii inauntru ce-i dadea un gust super
Am vizitat un muzeu cu antichitati dupa care am reintrat in sala. Lumea murmura muzica odata cu cei ce o interpretau. Pentru noi era mai greu, dar am rezistat :)
Distractia 1 s-a inchis la 1 noaptea si apoi a inceput distrctia 2 intoarcerea. A fost o zi frumoasa, in care oricum ne-am ales cu o iesire din camping, care sincer ne-a priit.
Daca cineva este totusi interesat, sau are rabdare aprox 6 minute , poate vedea aici fragmente din reprezentatia muzicala portugheza :
http://www.youtube.com/watch?v=xZDnAZNb ... e=youtu.be
In curind , linkuri cu citeva clipuri de pe traseu.
.