3 luni in camper / 2012 / Mihai Rusu

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: 3 luni in camper

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Cu toate ca am vorbit si aseara, eu va mai felicit inca odata: La multi ani, fericire si sa ne rulotim fericiti cu voi :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Si noi va uram La multi ani, fericire si multa sanatate.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

La multi ani TINERILOR ! Iubire si liniste va dorim !
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

La multi ani si de la mine, concediu fain si nu stiu .......camper trainic ! :D
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Familia Isdraila Ioan si Valentina ,va doreste multa sanatate ,fericire, intelegere,iubire si urmatorii ani sa va fie dintre cei mai placuti.LA MULTI ANI impreuna. :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

La multi ani si petrecere frumoasa in continuera (va invidiem) gigi si olioi.(dar mai las eu)
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

La multi ani!!
Nene, cand am vazut poza cu tanti, primul impuls a fost sa zic ca e Naomi.. :mrgreen:
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Multi ani inainte, sanatosi si fericiti ! Asa sa sarbatoriti , fiecare viitoare aniversare in alt colt de lume (poate cu mai multi prieteni alaturi :lol: ) ...
Camper Hymer Exsis-t 588
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim tuturor de urari si asa cum zice Maria Holom mai sus, sanatosi sa fim, ca la anul sa o facem lata intr-un colectiv cit mai mare, tot aici...ca e super !

Duminica 29 Ianuarie, am participat alaturi de doua familii de olandezi, la o adunare unde s-a organizat un fel de cenaclu cu muzica populara -folk, portugheza.
Nu pot zice ca nu a fost frumos, putin mai greu pentru noi ca sa intelegem. Muzica populara specifica, ceva de genul cum cinta ai nostri tangouri, romante,etc
Drumul insa a fost de pomina. Am ris inca doua zile de felul cum am mers la concert. Eugen patronul, a imprumutat dubita circarilor ca sa mergem cu o masina.
Dubita era o Toyota de 5 locuri in care ne-am inghesuit 8 ...Scaunele nu erau prinse de podea si se plimbau cu olandezii la orice viraj. A fost tot un ris continu..
Bineinteles ca "circul" a culminat la sosire, cind portughezul a deschis usa pentru a ne elibera, caci eram ca sardinele, a cazut usa laterala ! S-a lasat si cu poze..

Imagine

Toti implicati in excursia la concert, au fotografiat mirobuzul zburator, care pe linga ca nu avea nici o tapiterie, mai era si cu gauri pe ici pe colo, dar.. a mers...
In pauza de la concert, ne-am ales cu un capucino foarte bun de la terasa alaturata, capucino mai rar intilnit cu atitea minunatii inauntru ce-i dadea un gust super

Imagine

Imagine

Am vizitat un muzeu cu antichitati dupa care am reintrat in sala. Lumea murmura muzica odata cu cei ce o interpretau. Pentru noi era mai greu, dar am rezistat :)

Imagine

Imagine

Distractia 1 s-a inchis la 1 noaptea si apoi a inceput distrctia 2 intoarcerea. A fost o zi frumoasa, in care oricum ne-am ales cu o iesire din camping, care sincer ne-a priit.

Imagine

Daca cineva este totusi interesat, sau are rabdare aprox 6 minute , poate vedea aici fragmente din reprezentatia muzicala portugheza :

http://www.youtube.com/watch?v=xZDnAZNb ... e=youtu.be

In curind , linkuri cu citeva clipuri de pe traseu.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipuri de pe traseu.Pentru a le disferentia le-am numerotat. De ex pe Spania , din ce vad , am matrerial pentru 5 clipuri . Sa incerc postarea cu imagine.

http://www.youtube.com/watch?v=hUWDCYUbqR8

Multani lui Ninel G. cit si lui Cristi I. pt ajutor si pt explicatia data la : viewtopic.php?f=112&t=5348 -
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Mihai, muzica aia se numeste FADO si este muzica lor de suflet, muzica lor populara.
In Lisboa (cum zic ei) in toate carciumile din cartierele vechi renumite, de exemplu ALFAMA, se canta live aceasta muzica si e ca o sonorizare ambientala.
E ca la greci intr-un restaurant in cartierul Placa din Atena daca nu se canta Buzuki nu se poate si nu te simti in Grecia. Asa e si la portughezi cu muzica FADO.
Asta inseamna traditia neintrerupta.
Si ei strainii se minuneaza de muzica noastra populara pe care nu o mai aud nicaieri in lume, decat tot de la romani eventual.
Muzica Fado e cantata de cunoscuta Amalia Rodrigues (Alfama Nao, sau Coimbra, etc.) Mie imi place mult dar ai nevoie de dispozitie, altfel pare o jeluire continua.
Am vazut filmuletul facut in zona Tarragona. Cantecul acela de fondal de la radio erea in dialectul catalan care e un fel de amestec intre portugheza si spaniola. Si indicatoarele rutiere acolo sunt scrise si in spaniola si in catalana. Capitala Cataluniei este Barcelona. Scuze pentru interventie.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Spania 2 - Chiar daca nu am parcurs multi km, am gasit un loc de balaceala in mare , iar apoi pe la "fetite " in zona Oliva, am mers catre Benidorm.

.

Spania 3 - Citeva minute in frumosul "Camping Florentilles" din Torrevieja pe ritm de tropeta spaniol, apoi pe drum spre Murcia - Allmeria - Castell...

.
Scrie răspuns