Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Cristi Dronca

Re: Rulotistul pescar.Informatii despre....pescuit.

Mesaj de Cristi Dronca »

Ma bucur ca v-ati schimbat pozitia despre colegul nostru Dl. Nae,domnule Predonu nu cu mult timp in urma,ia uitati ce spuneati despre dinsul, acum ii si multumiti.Si eu va multumesc ca v-ati reconsiderat pozitia fata de dumnealui.

de Nelu Predonu » Mar Apr 12, 2011 12:42 pm

Ai dreptate Sandu, insa cred ca pici in gresala in care am picat si eu, de a da importanta postarilor facute de Nae.
Personal incerc sa nu le mai citesc, sau daca o fac, ...sa ma minunez de "cat de mare este gradina Domnului".
Nelu Predonu

Locaţie: Voluntari, Ilfov
Mesaj privatE-mail Nelu PredonuYIM

Sa inteleg domnule Predonu ca nu sunteti prea consecvent in ce afirmati,va schimbati parerea asa...... dupa cum va vine.
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Intre timp si Nae si-a schimbat stilul de a posta, asa ca si parerea noastra despre el incepe sa se schimbe.
O fi ceva rau in asta !!?
Suntem off-topic si nu vad rostul postarii de mai sus, sa o pun pe seama orei inaintate la care a fost facuta ?
Am postat aceste randuri pentru ca nu agreez instigarea la ''discutii aiurea'' !
Ultima oară modificat 29 Mai 2011, 20:32 de către Panait Valentin, modificat 1 dată în total.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
DanutLupu
Membru forum
14

Mesaj de DanutLupu »

Mai vreti niste poze cu pesti mari ca va plictisiti nu-i asa ? :D Daca imi ziceti cum faceti resize la poze sa fie de maxim 100 k fara sa pierd 10 minute cu fiecare in parte (pe privat sa nu fie off-topic), va mai arat cativa din porcusorii mei plus altii ai prietenilor. 😉
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristi Dronca scrie:...Ma bucur ca v-ati schimbat pozitia despre colegul nostru Dl. Nae, domnule Predonu ...
Mai Cristi, tu esti fariseu ? Ce-i cu acest formalism exagerat ? Cum ma poti lua pe mine cu "domnule Predonu", cand am mancat ciorba facuta de tine din aceeasi oala?
Ce te-a facut sa ma iei cu "domnule" ? Parca ultima data cand ne-am vazut eram "Nelule".
Cristi Dronca scrie:...ia uitati ce spuneati despre dinsul, acum ii si multumiti...
Un om poate fi surprins in diverse ipostaze, atat eu cat si altii.
Daca Nae mi-a dat o informatie, nu era normal sa-i multumesc ???
Ma doare sufletul cand vad ca foarte multi de pe forumuri lipesc etichete si daca li se pare ca o anumita persoana a dat o data cu batul in balta, lucru care ni se poate intampla tuturor, gata! acel om, din acel moment este parafat. Nu i se mai acorda nici o sansa de a schimba aceasta etichetare chiar daca respectivul cauta sa indrepte lucrurile. Asa s-a intamplat si cu Nae. Si ca sa-ti mai spun un adevar si sa nu fiu total offtopic, nu-mi trebuie barca! dar am vrut prin acea postare a mea sa-i intind o mana, sa-i recunosc efortul pe care-l face pentru a schimba aceasta eticheta pusa de mai multi. Un semn, ca eu cel putin am puterea sa trec peste anumite lucruri spuse de Nae. Intepaturile ni le impartisem reciproc. Raspunsul dat de Nae la intrebarea pusa, m-a facut sa incep sa reconsider acest om. Toti avem defecte si "bube-n cap" insa nu toti putem trece peste orgolii de multe ori puerile, inutile. Nae a trecut peste ele, cum nu putini o fac si mi-a raspuns decent, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre noi.
Cristi Dronca scrie:...Sa inteleg domnule Predonu ca nu sunteti prea consecvent in ce afirmati,va schimbati parerea asa...... dupa cum va vine.
Da Cristi! Nu sunt consecvent in a merge cu orgoliul la limite indecente. Nu sunt consecvent pentru ca mereu gasesc ceva bun in fiecare. Mereu incerc sa iau partea buna de la fiecare. Daca cineva ma deranjaza cu ceva, nu ezit sa reactionez, insa la fel de bine stiu sa si apreciez ce este de apreciat la un om.
Acum cred ca ai inteles ce era de inteles din atitudinea mea.
Scuze Danut! Oricum raspunsul dat de tine contribuie la bogatia de informatii existenta pe forum.
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Multumesc tuturor care au reusit sa inteleaga ca sunt un tip ok, dar vreau sa va repet ceva si poate ca de aici pleaca uneori impulsivitatea mea.
Nu am avut sef in viata mea si tot cea ce am realizat in viata asta a mea este realizat pe capul meu adica am fost un libertin si viata ma indrumat cu pasi marunti spre bine.
Am luat viata in piept de la 18 ani la 19 ani s-a nascut fica mea Adelina la 20 de ani am fost luat in armata deci nu cred ca sunt multi care au luat viata in piept de la o virsta cind altii nu stiau sa merga singuri la scoala . Deci va rog sa intelegeti.
La 26 de ani a venit pe lume Edi , La 23 de ani am reusit impreuna cu sotia mea sa devenim propietarii unui ap cu 2 camere in Alexandria si usor usor cu pasi marunti am reusit sa cladesc copiilor mei o viata usoara invidiata de multi copii de seama lor .
Ei m-au ascultat si au reusit sa invete mult mai mult decit am facut eu si au inteles ca in viata nu toti pot reusii cum am reusit eu si mi-au facut bucurii foarte mari devenind copii model .
Adelina s-a casatorit si impreuna cu sotul ei mi-au daruit si un nepotel David acum are 2,5 anisori , s-au descurcat destul de bine pt anii lor bine inteles cu aportul meu si a tatalui lui Stefan care este director la curtea de conturi , au afacerea lor care creste permanent . Edi este in pragul casatoriei acum are 26 de ani si ce sa spun si el impreuna cu viitoarea sotie care este licentiata si urmeaza a 2 a facultate , am reusit sa ii deschid un cabinet notarial in Buc. si merg pe un drum ascendent spre o viata fericita.
Cred ca din cauza permanenta a luptei pt supravietuire nu pot accepta uneori ca nu intodeauna am dreptate si daca am reusit sa supar pe cineva prin postarile mele imi cer scuze.
Si inca o data multumesc celor care au reusit sa isi dea seama ca sunt un tip ok si au inceput sa schimbe parerile despre mine.
Stiu ca ce am postat este off dar rog sa mai lasati o perioda aceasta postare sau daca se poate muta in alt topic va multumesc , as vrea sa citeasca citi mai multi colegi cea ce am scris azi.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Nae,esti MARE crede-ma ....
Tel:0744649371;0788649371
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

danutlupu scrie:... va mai arat cativa din porcusorii mei plus altii ai prietenilor. 😉
Deocamdata numai gura e de tine, nu se vede nimic :lol:
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

danutlupu scrie:Citez de pe un site:

"Un acumulator cu gel, bate undeva pe la 300 euro. Pretul motorului este dat de firma, putere, diverse posibilitati
comanda (guvernare pe traseu prestabilit prin GPS, etc). Probabil ca daca nu-ti iei unul foarte sofisticat te va duce pe
la 300 euro + acumulatorul = 500-600euro. ....
Exagerari pescaresti!
Eu am acumulator cu gel Exrider (deep cycle series) si motor electric Baracuda SM-48 (http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=745).
575lei motorul + 500lei acumulatorul=1075 lei, adica un total de aprox 250 euro.
La barca acumulatorul duce o zi maxim doua (pe lac) iar la rulota 7 zile.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Salut,Gabi,Danut, Popescu Nicolae si celorlalti impatimiti de pescuit si rulotism.
La Dechathlon ,Militari au avut acumulatori cu gel,tehnologie AGM,cu descarcare lenta speciali pentru barci si rulote,de 100 de amperi la pretul de 1200 lei aproximativ,si banuiesc ca pentru faptul ca nu s-au vindut i-au redus la aproximativ 550-600 lei,nu mai retin exact.
Important este faptul ca beneficiezi de garantie 2 ani,sunt adusi de afara de la mama lor iar pretul nu are concurenta.

Aviz amatorilor,dar se spune ca nu se vand rulotistilor decat daca fac dovada ca sunt si pescari :lol: :lol: :lol:
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

In urma cu 2 saptamani am fost la pescuit la Vlasin.(Cand ati fost voi la intalnirea aia Multinationala :lol: )
Bucuresti - Alexandria si acolo unde se face dreapta spre Ghimpati,voi faceti stanga spre Balta Bila,comuna Schitu (Camineasca),urcati dealul intrati-iesiti din Schitul si urmatorul sat este Vlasin.Inainte de indicatorul cu iesirea din localitate cu aproximativ 10-15 metri faceti stanga si iar stanga dupa aproximativ 25-30 metri (exista indicator,spre balta )'
Am prins o salonta de 1,6-1,8 kg,16-18 carasi palmasi si cred fara exagerare 40 de mini salonte si ciortanici,eliberate toate,erau niste puiuti.
Taxa pe balta 50 lei,se poate pescui si in doi pe un bon cu acceptul paznicilor si al patronului (Dl, Florin ),deci oficial.
Se poate campa cu rulota fara taxe suplimentare.Locuri limitate,pentru pescuit 7-10 locuri,pentru rulote 2-4.
Daca mai sunt intrebari suplimentare,va raspund cu placere.

Drumul si accesul la balta de nota 10,paznicii si patronul OK,peste are balta,eu am avut o partida si iesire reusita, o recomand ......
P.S - La inceputul lunii Iunie,balta afost populata cu cateva tone de crap si salonta adusa din Bulgaria,si ii cred .....stiu eu de ce.
Nu are rapitor(stiuca, salau,biban,somn)dar are novac,crap,salonta,ten, caras.

Maninca la orice,balta nu este furajata,este mai mult salbatica,mi-am dat seama dupa carasul negru, negru rau pe coama si cu burta galbena-aurie spre rosiatic sau orange.

La viermusi si rama ,te omoara la mina,nu faci fata nici in doi,nici sa nu dati.Eu le-am trecut toate 5 pe boaba, macerate in palinca,tuica si bombe cu pufuleti expandati galbeni,cei mai mari aia cat unghia.

Mai vorbim !

P P S- Am nadit cu jumatate de sac de T T X -de la colegul Relu Buliga,se leaga bine,am pus si pe arc,miroase a original, adica a biscuiti,iar la nadire am amestecat cu cateva kg. de porumb si canepa pisata mai mare.
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Cristi Dronca scrie: ..Am nadit cu jumatate de sac de T T X -...miroase a original, adica a biscuiti,....
TTX-ul este turta din porumb, nu este fabricat din biscuiti, ci din turta de porumb presata la 70-80 de grade.
Am vazut si eu in magazine un amestec de pesmet de paine si biscuti pe care vanzatorii il catalogheaza ca fiind TTX, dar nu are nici o legatura cu ce ar trebuie sa fie. Cumpara o punga de TTX de la Maros Mis sau Sensas si vedea diferenta. 😉
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Frumos ce sa spun_
Eu nu mai pun poze cu capturile mele zilnice pina nu imi cumpar saltea ultima generatie cum imi cere Gabi.
MI+am facut instalatie solara cu panou de 90 W Tv LED antena satelit deci am cheltuit 1000 de eu asa ca la saltea ma mai gindesc, curentul imi este necesar pt lumina la foisorul de paescuit iar tv pentru delectarea fetelor. Nu mai spun de saltea de 2pe 2 pe care atipim noaptea.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Scrie răspuns