Cristi Dronca scrie:...Ma bucur ca v-ati schimbat pozitia despre colegul nostru Dl. Nae, domnule Predonu ...
Mai Cristi, tu esti fariseu ? Ce-i cu acest formalism exagerat ? Cum ma poti lua pe mine cu "domnule Predonu", cand am mancat ciorba facuta de tine din aceeasi oala?
Ce te-a facut sa ma iei cu "domnule" ? Parca ultima data cand ne-am vazut eram "Nelule".
Cristi Dronca scrie:...ia uitati ce spuneati despre dinsul, acum ii si multumiti...
Un om poate fi surprins in diverse ipostaze, atat eu cat si altii.
Daca Nae mi-a dat o informatie, nu era normal sa-i multumesc ???
Ma doare sufletul cand vad ca foarte multi de pe forumuri lipesc etichete si daca li se pare ca o anumita persoana a dat o data cu batul in balta, lucru care ni se poate intampla tuturor, gata! acel om, din acel moment este parafat. Nu i se mai acorda nici o sansa de a schimba aceasta etichetare chiar daca respectivul cauta sa indrepte lucrurile. Asa s-a intamplat si cu Nae. Si ca sa-ti mai spun un adevar si sa nu fiu total offtopic, nu-mi trebuie barca! dar am vrut prin acea postare a mea sa-i intind o mana, sa-i recunosc efortul pe care-l face pentru a schimba aceasta eticheta pusa de mai multi. Un semn, ca eu cel putin am puterea sa trec peste anumite lucruri spuse de Nae. Intepaturile ni le impartisem reciproc. Raspunsul dat de Nae la intrebarea pusa, m-a facut sa incep sa reconsider acest om. Toti avem defecte si "bube-n cap" insa nu toti putem trece peste orgolii de multe ori puerile, inutile. Nae a trecut peste ele, cum nu putini o fac si mi-a raspuns decent, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre noi.
Cristi Dronca scrie:...Sa inteleg domnule Predonu ca nu sunteti prea consecvent in ce afirmati,va schimbati parerea asa...... dupa cum va vine.
Da Cristi! Nu sunt consecvent in a merge cu orgoliul la limite indecente. Nu sunt consecvent pentru ca mereu gasesc ceva bun in fiecare. Mereu incerc sa iau partea buna de la fiecare. Daca cineva ma deranjaza cu ceva, nu ezit sa reactionez, insa la fel de bine stiu sa si apreciez ce este de apreciat la un om.
Acum cred ca ai inteles ce era de inteles din atitudinea mea.
Scuze Danut! Oricum raspunsul dat de tine contribuie la bogatia de informatii existenta pe forum.