18.06-25.06.2010 Umag-Croatia

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: 18.06-25.06.2010 Umag-Croaţia

Mesaj de Popa Violeta »

Si, apropo de "concedii ieftine" sa stiti ca majoritatea campingurilor in care as dori sa stau vara aceasta nu au discount pentru carduri CCI pentru perioada 3.07.2010-9.09.2010, deci cardurile noastre probabil vor putea fi folosite :D :D :D cum ne-o fi norocul (am cautat campinguri Italia si litoralul francez pina la Barcelona.
aceeasi
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Vali Mocanu scrie:Pana la urma mergem in concediu, sau la defilare de costume populare.... :shock: :shock: (Daca se stia din timp poate se mai putea face ceva cu sponsori, Ministerul Turismului....)
Ministerul turismului ne sponsorizeaza cu
1. pliante turistice 3 sau 4 feluri
2. cca. 20 de sepcute Inscptionate Romania si un mic tricolor
3.cca. 20 bluze albe si negre, inscriptionate la fel.
4.cateva brelocuri
5. cateva pixuri (tot cu Romania)
Cam atat.
Eu si neamurile mele mi-s de prin Bucuresti si nici nu stiu ce-i aia costum popular.
Tata-mare purta palarie, si costum negru. Asta-i costumul popular cunoscut de mine.
Eu doresc sa merg a ma plimba cat mai mult in excursiile la care m-am inscris. Pentru alti participanti, ce doresc a sta la plaja, a palavragii cu alti participanti la o bere, se mai organizeaza diverse activitati. Este adevarat ca am vazut la Paris, la unele ceremonii, se imbracau (unii, care probabil aveau asa ceva) cu costume specifice zonei lor, mai ales olandezele. Daca avem si printre noi oameni cu asemenea traditii , jos palaria si ii asteptam cu interes in costume mai pitoresti, specifice lor.
Oricum este o propunere, mi se pare interesanta si cei ce o pot aplica , felicitari.
Proiector stiu ca exista. Dar adunarea asta de la UMAG este atipica, organizata in pripa. Doar 7 zile. In textele de prezentare mereu se pronunta cuvantul CRIZA.
Mai sunt si nedumerit ca daca nu vin in costum popular, altul se supara si...

Programul oficial este:
18/06/2010 dupa ora 12. Atentie sa nu va ingramaditi la intrare inainte de ora 12 ca puteti avea probleme cu politia .
Bine ati venit Receptie - Receptie Cort Central, prezentare, legitimare fiecare participant, ocupare locatie dinainte stabilita de organizatori.

19/06/2010 06/19/2010
Deschiderea oficială a 76 de FICC Rally - in Cortul Central

20/06/2010 06/20/2010
Istria ziua ÅŸi noaptea - in Central cort
Cupa Football 2010

06/21/2010 06/21/2010
Primirea Rally 2010 - Cort Centrală.

06/22/2010 06/22/2010
Seara specialităţi din Istria rafinat - Eco Park seara specialităţi.
Mod nocturn de distractie - Centrale mod nocturn Cort - Cort Centrală

06/23/2010 06/23/2010
Reuniunea Rally 2010 - Întâlnire cu Primăria Umag cu ocazzia Rally 2010 - prezentare Orasul din Umag
Cele mai bune off "- muzicale - cele mai bune off Centrală Cort" - Muzică - Divertisment in cortul Central

06/24/2010 24/06/2010
Noaptea finala in cortul central

25/06/2010 06/25/2010
Ceremonia de închidere a Rally 2010 - Ceremonia de închidere in Cortul central
Voi lua legatura cu doamna Kruger (parca) si/sau dl. din Turcia, membru al consiliului FICC si voi pune intebarile ce au rezultat din discutii.
Imediat ce aflu ceva va voi comunica.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Domnilor, atat stiu ca de la data de 24 mai (intilnirea nationala Club-RV), mai sunt exact trei saptamani curate. Ce mai putem face in aceste trei saptamani?? Greu de spus... Apropos de relatarile lui Peti vis-a-vis de organizare a cluburilor cu traditie, parerea mea este una clara si anume ca noi suntem o mana de oameni inscrisi intr-o asociatie (supusa de multa vreme unor discutii interminabile contradictorii si in care multi au dat cu pietre!) saracacioasa, fara fonduri, fara implicare. Din pacate toate se reduc la bani si timp.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Filmele de prezentare a Romaniei vor rula seara in tabara noastra.
Daca avem videoproiector problema este rezolvata aproape.
In afara de costume populare putem prezenta si cateva simboluri romanesti gen Nadia, Nastase, Hagi, sau Dracula, sau OltchimRmValcea sau Enescu, Zamfir,etc.
Peti, adu te rog la Mustang aparatul pentru probe.

PS. Mai este o problema de rezolvat si anume prezentarea culinara in 23.06.2010.
Sarmalute cu mamaliguta si tuica sau numai sunca ardeleneasca cu palinca!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

bine duc la mustang
dracula,ceausescu... basescu...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Nu se pune problema. Am promis ca fac 200 de sarmalute moldovenesti (asta inseamna ca sunt mult mai mici ca cele din Ardeal - 6-7 cm bucata) dar nu stiu cum vom proceda cu mamaliguta. Poate vor fi mai multe ceaunele pentru ca nu cred ca va lua cineva cu el in concediu un ceaun mare. Ma rog, astea le vom mai discuta, dar, in principiu, contati pe 200 sarmalute.Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Hai sa zic si eu ceva, asa de bani putini...
-mici, multi mici si ceva palinca
- tricouri cu Hagi cu nr 10
Tel:0744649371;0788649371
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

cu mici e o problema,au si sirbi asa ceva si si ei spun ca este al lor...(si la croati sau sloveni sa oferi ceva ce seamama a mancare sirbeasca.... :D )
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Stie cineva cum putem face rost de kuna. Am inteles ca bancile noastre nu au aceasta moneda. Cu ce platim autostrada sau alte cheltuieli inerente pina ajungem la o banca din Croatia sa schimbam? Dar daca ajungem noaptea si e nevoie de kuna, unde schimbam? Stie cineva daca putem plati in euro? O cunostinta care a vizitat anul trecut Croatia mi-a spus ca nu a putut schimba euro decit la banca. Are cineva informatii mai recente? Cred ca ne intereseaza pe toti cei care merg la Umag.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

popa violeta scrie:Stie cineva cum putem face rost de kuna.
Am inteles ca bancile noastre nu au aceasta moneda.
Cu ce platim autostrada sau alte cheltuieli inerente pina ajungem la o banca din Croatia sa schimbam?
Dar daca ajungem noaptea si e nevoie de kuna, unde schimbam?
Stie cineva daca putem plati in euro?
O cunostinta care a vizitat anul trecut Croatia mi-a spus ca nu a putut schimba euro decit la banca.
Are cineva informatii mai recente?
Cred ca ne intereseaza pe toti cei care merg la Umag.
Cu stima,
Violeta Popa
Draga doamna Violeta , apriga femeie sunteti.
Chiar credeti ca multimea asta de barbati, vajnici rulotisti, merg in neant, in nu stiu ce tara europeana.
Lipsa dumneavoastra de experienta in "spatiul" european nu trebuie sa va alarmeze.
Croatia este "Elvetia" estului.
Credeti ca degeaba au "fugit" ei de neamurile lor, sarbii ?
Aveti euro in buzunar...sunteti bineveniti oriunde, inclusiv la Iasi.
Util este sa aveti si-un card in euro, emis de o banca serioasa. (Fac reclama, dar eu m-am descurcat cu BRD).
Si In Slovenia si in Croatia si Serbia.
La 12 noaptea speriat, ca dumneavoastra intrebam un benzinar din Serbia ( Spre Romania) daca pot plati cu card in euro.
S-a uitat omul la mine... ce-i cu ciudatul asta ?
Raspuns politicos.
Binenteles.
Automat s-au schimbat euro mei de pe card in ce bani au ei , mi-au dat benzina si am ajuns in conditii civilizate acasa.
Ba... vamesul sarb din portile de Fier avea la ora 2 chef de palavre cu mine, cand eu picam de oboseala.
De curiozitate, am verificat acasa paritate. Totul, peste tot, in toata Europa au fost corecti.
Parerea mea este sa fiti speriata de conditiile din Romania, unde , de exemplu nu poti plati benzina cu card in euro.
Eu care-s un agitat, langa dumneavostra ma calmez.
Sa ne vedem cu bine la UMAG.
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

doamna violeta vreau sa va dau niste informatii mai complete in ceea ce priveste platile ce le puteti face in strainatate indiferent daca tara respectiva se afla in uniunea europeana sau nu. nu conteaza banca care a eliberat cardul ,conteaza tipul de card ex. visa ,master card , american express si altele . de altfel veti vedea la intrarea inbenzinarii afisat tipul de card agreat de benzinaria respectiva . nu aveti nevoie de un card in valuta neaparat . puteti plati si cu un cArd in lei cu conditiA cA AcestA sA fie vALABIL IN STRAINATATE .paritAtea se face automat la cursul bancar.cu acelasi card punteti ridica numerar de la bancomate. va sugerez sa apelati la serviciile unei banci din romania si sa explicati ce a ti dorii sa faceti si sunt sigur ca veti primii informatiile necesare cu respect gigi vezeteu
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Multumesc D-le Stoicescu. Fiica mea vine cu tot felul de vesti alarmante de la servici (citeva colege au facut anul trecut Croatia) si ma tot ideamna sa ma interesez. Intr-adevar nu am avut probleme nicaieri in Europa dar Croatia nu e membra UE si de asta am avut retineri. La Unguri am reusit sa platim campingul in euro dar nu am putut schimba bani decit la banca. Noi inainte de a ajunge la Umag am dori sa vizitam Plitvice Jezer (fiind in drum si avind si acolo un camping am inteles) deoarece de la Umag plecam mai departe cu nepotii in concediu (parcul de distractii Gardaland-Milano), Nice, Cannes, Monte Carlo, Marsillia pina la Barcelona la dus, la intors inca nu am hotarit traseul).
Asa ca vom pleca din Iasi pe 12 iunie, vom ramine o noapte undeva intre Brasov si Alba Iulia sau Sighisoara, vom iesi din tara pe la Nadlag si a doua zi vom campa la Mako de unde a treia zi prin Szeghed si Pecs vom tine drumul spre Plitvice unde vom ramine doua zile sa vizitam parcul national (am auzit ca e superb), dipa care vom pleca spre Umag.
Pentru restul calatoriei mai caut informatii referitoare la campinguri mai ieftine pe Coasta de Azur sau Riviera Franceza.Inca o data multumiri pentru infiormatii,
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Scrie răspuns