Am descoperit ca sanatatea, acoperisul de deasupra capului, perna pe care punem capul, dragostea celor dragi, poate insemna la un moment dat un lux.
Toti cei vizitati in aceste doua zile ne-au dat o adevarata lectie de viata si ne-au demonstrat ca lucrurile de care ne trezim cateodata a ne plange, sunt de-a dreptul ridicole in comparatie cu adevaratele drame cunoscute ieri si azi.
Si am mai descoperit ceva : o mana de prieteni alaturi de care am avut bucuria sa traiesc sentimente imposibil de descris in cuvinte. Multumesc, dragi prieteni !
Vor urma, cu siguranta, o serie de postari cu detalii ale ultimei perioade, dar deocamdata va prezint in imagini, la cald si pe scurt, filmul evenimentelor.

Ultima saptamana s-a lucrat intens la Dragomiresti. Zi de zi.

Vineri toti saci cu lucruri sortate pe varsta, sex si marimi au fast carate la camion.

Sub directa suprveghere si cu largul sprijin al lui Vali D., lucrurile sunt asezate in camion.

Sambata dimineata, plecarea si o scurta oprire pe drum pt colectarea unor donatii mari si grele. Multumim, Victor Tomadini.

Soferul camionului (pus la dispozitie de Vali Dumitru), prietenul nostru, Ronaldo.