Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
D-le Petrescu cred ca nu e cazul sa discutamn detalii dar eu unul nu as comenta in locul d-voastra ca unul care a fost ales intr-o functie fara sa fie prezent doar pentru faptul ca a-ti organizat o intilnire si tac.V-as ruga sa ma contactati pe privat pentru ca eu sunt foarte direct si nu vreau sa dau apa la moara unor indivizi care nu inteleg scopul asociatiei si forumului.NU uitati ! La AG s-au facut promisiuni inclusiv o mai mare implicare a presedintelui care nu prea are chef de iesiri si nu cred ca este cel mai potrivit in postul acesta in viitor daca continua sa aiba activitate zero ,ma rog aproape zero.Cred ca toti rulotistii doresc sa faca turism cu rulota nu povesti cu vampiri ,vrem sa facem turism cu multe activitati ,cu excursii si cu cit mai putini bani platiti prin campinguri care fie vorba intre noi nu prea ofera ce dorim noi.Haideti sa dam cartile pe fata.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
La Bran contele Dracula nu a fost niciodata ,noi ce sa cautam 800 km dus intors pentru o seara, glumiti ma duc in Bucuresti la zoo ca ma aleg cu ceva, pentru mine este clar....
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Sunt doua posibilitati, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.
O intalnire off camping are avantajul costurilor mai mici dar si inconvenientul lipsei de spatiu si de o anumita siguranta si confort.
E greu de gasit un loc in care sa incapa cca 30 de rulote si 30 de automobile.
Distanta este aceeasi fata de locul respectiv indiferent daca se afla in camping sau nu.
Cei care au mai participat la Bran anul trecut au o anumita retinere in a vedea aceleasi locuri.
Consider ca o data pe an, desi la AG s-au propus doua intalniri anuale ale asociatiei, putem ajunge la intelegere.Vom acoperi ca locuri de intalnire, in timp, toata tara.
Oricat am incerca nu vor participa toti membrii.Fiecare individ, inclusiv presdintele asociatiei, are oarece probleme personale.
Propunerea de amanare, si nu de renuntare a primei intalniri, a aparut ca urmare a suprapunerii sarbatorilor.
Nu se doreste suportararea a unor cheltuieli cu cazarea pentru membrii cotizanti, este ok.
Iar faptul ca unii scriu mai mult si mai direct decat altii, tine si de altceva, decat de ruloturism.Timp, abilitate la calculator, etc.Acest lucru credeam ca s-a inteles la AG.
Redeschid un sondaj, pentru membrii asociati, cu privire la data intalnirii noastre.Ulterior voi pune in discutie, tot prin sondaj, locul intalnirii.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
ca la nebuni :D . citesc si ma crucesc. cati membri ,atatea pareri. cred ca ar fi mai bine sa ne facem o intalnire zonala,aici in moldavia noastra. suntem vreo 8 rulotisti. asta ca sa am si eu o parere,trebuie sa am si eu o parere,is membru asociat, nu!
Eu cred ca problema nu este data intalnirii ci locatia sau mai exact faptul ca e prea scump la campingul Vampire. Ar trebui luata in considerare si alt loc unde am putea sa ne intalnim pentru ca sunt atatea locuri frumoase in tara asta, locuri in care cu siguranta vom avea loc toti participantii, iar problema conditiilor care a fost un subiect de disputa la un moment dat e o chestie puerila care nu prea-i vad rostul. Cine doreste dusuri, toatele si alte conditii de genul asta de ce au ales sa mai mearga cu rulota?
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
si in cort poti sta fara wc si baie,oare de ce ai ales rulota? pentru unii este o necesitate zilnica sa se spele,sa... ei nu se simt bine altfel.si eu spun ,nu ma duc in campinguri sa fac dus,am acasa.am dus si totusi prefer sa ma spal daca e cazu in lighian.dar e bine sa fim atenti,sa dam importanta si necesitatilor celorlalti.daca vin la o intilnire si ei vin sa se simpta bine. intr-un camping bine dotat,daca vrei te speli,daca nu nu,dar intr-un loc neamenajat nu ai aceasta posibilitate.
Am citit cu rabdare toate parerile si ca tot românul ne pricepem la comentarii. De câtiva ani frecventez vara cel putin o data de doua ori pe luna zona dintre Buzau si tabara de sculptura de la Magura inclusiv, si Mânastirea Ciolanu. Zona e superba si plina de zone de campare neamenajate însa, începând de la iesirea din Hales, hotel Pietroasa, Poiana Pinului, pâna la mânastire. Frumusetea acestor zone a contribuit la hotarârea de a-mi achizitiona o rulota de curând. Apoi, zona superba e si de la Magura pâna la Siriu, si chiar dincolo de baraj pe traseul Buzau-Brasov. Problema e ca zona e foarte aglomerata de 1 mai (foarte multe masini, gratare, etc.), dar locurile de campare sunt destul de dese. Asta nu numai de ziua rulotistilor, ci în general. Nu vreau sa creez polemici si rog moderatorul sa stearga mesajul daca-l considera inoportun sau tardiv pe acest topic.
Sincer si eu as vrea sa stiu, desi cred ca e cam tîrziu daca înca nu s-a stabilit, pentru ca sunt sigur ca fiecare si-a cam stabilit locatia având în vedere miniconcediul pentru unii. Totusi initiativa e buna, începutul e greu dar sper din toata inima sa aiba loc, chiar daca o sa fie doar restrâns, asta având în vedere ca majoritatea campingurilor amenajate ofera în jur de 30 de locuri iar posesori de rulote mult mai multi: Respect si parerea celor care prefera campingurile amenajate, dar prefer natura. Eu cred ca tot în zona Magura am sa merg si m-as bucura sa gasesc rulote în zona, nu neaparat datorita mesajului meu. Eu am fost duminica trecuta, la iesirea din Hales spre Ciolanu, lânga terenul de zgura, si lejer încapeau, sper sa nu exagerez, 50 de rulote, având în vedere ca sunt 2 poienite despartite de albia unui pârâu cam secat din pacate. Dar nu renuntati caci daca o sa aiba succes si cred ca o sa aiba, atunci o sa aiba si rasunet si sigur editia a II-a o sa fie trasnet inclusiv din punctul de vedere al participantilor. Apropo, dumunica a fost prima mea iesire cu rulota, si chiar daca am carat-o dupa mine 150 km pentru câteva ore, a meritat.