Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bună seara,
Mulțumesc pentru accept.
In Martie 2017 am devenit propietarul unei rulote Elddis, an de fabricație 1997, in varianta europeana, cu usa de acces pe partea dreapta.
Masina cu care o tractez este Toyota Land Cruiser.
Doresc sa calatoresc cat mai mult cu familia si in acest sens doresc sa obtin informartii din experiența altor rulotisti si totodata sa ofer informații la randul meu.
Călătorii placute!
Buna ziua,
Ne numim Ciupagea Dumitru si Laura,locuim in Braila si avem doi copii (de 3 si 6 ani). De anul acesta am intrat in randul rulotistilor cu rulota Hobby si Mercedes Vito.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Bună Ziua, mă numesc Platon Alin sunt din Cluj Napoca,am campingul in sânge ...am făcut contul anul trecut dar încă nu am apucat sa mă prezint....nu detin o rulota pentru că îmi place ...spatiul.....mare ,am achiziționat o remorcă cort pe care am inaugurat-o pe Transalpina...care imi ofera tot! !!
Sper sa cunosc cât mai mulți rulotisti....cu microbul in sânge.
Bine ai venit intre noi. Ma bucur ca ai gasit atelajul care iti satisface nevoile de recreere in natura. Te invitam sa participi la intalnirile noastre pentru a ne cunoaste si a te cunoaste. Sa ai multe drumuri frumoase in natura cu atelajul din dotare.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Buna seara tuturor. Sunt membru nou in clubul rulotistilor. Ma numesc Somesan Florin si sunt din Brasov. Am o rulota Eriba Nova 530 din anul '80,de axa dubla si Nissan Terano 2.Va doresc concediu placut si drumuri bune!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789