Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cred ca topicul asta a luat-o razna. Il lungim, asteptam oferte care n-au legatura cu aniversarea clubului.
Daca la Lepsa sunt inscrisi acum 48 de membri, mai avem indoieli unde vom serba 10 ani de ClubRV?
In acest moment avem membri asociati inscrisi la Laguna, sau Fantanita?
Asa cum fiecare e liber sa aleaga locul in care merge, la fel opțiunea majoritatii trebuie respectata.
Niki, dorinta ta de a sarbatori 1 decembrie intr-un loc in care sa faci si Revelionul, te obliga sa deschizi un topic in care sa se inscrie cei interesati si sa gestionezi organizarea evenimentelor.
Dincolo, la Lepsa, asteptam topic, program, idei si implicare.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Ciprian, nu are rost sa mai astepti dupa mine, asa cum a subliniat si Relu. O locatie e deja aleasa, e aproape plina, deschide topic si deruleaza oficial inscrierile. Am tras doar un mic semnal de alarma. Suntem intr-un topic care se dorea aflarea numarului de participanti si s-a ajuns ca una dintre locatiile propuse deja sa fie ocupata in intregime. Nu este vina mea si nu mi-am propus asta cand m-am bagat sa ajut cu organizarea !!! Personal, am pierdut timpul 2 saptamani sa aflu cati ies iarna de 1 dec si am aflat ca 50 de echipaje vor la Lepsa fara vot, este prima si ultima data cand ajut la organizari. Daca mai pierd 2-3 zile sa aflu si ultima oferta nu cred ca-i bai. Ovidiu a fost plecat in concediu in afara tarii, in weekend a avut nunti, azi am vorbit si maine am promisiunea ca ajungem la o intelegere convenabila.
Cand voi avea date despre Laguna le vom publica impreuna cu cele de la Fantanita.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am inteles ca doar pana vineri se pot achita cei 100 Ron avansul pentru 1 dec 2016,sarbatorirea a 10 ani a Club RV-Ro,unde se pate face plata,cat ar mai fi diferenta de achitat dupa ce achitam aceast avans,ma refer la locatia Lepsa,bineinteles cu masa festiva inclusa,eventual separat ma pot inscrie si pentru contributie la sacrificarea porcului,dar asta ramane a se mai discuta si mai ramane o intrebare ,cum fac dovada platii avansului,avand in vedere ca timpul,este limitat doar pana vineri,sper ca serviciul sa I-mi permita sa achit acest avans saptamana aceasta pe care o am foarte aglomerata.Va multumesc!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Contactezi orice membru din CD caruia poti sa-i dai avans 100 ron .Am sa rog si un coleg din Ploiesti sa colecteze pt cei din Ploiesti pt ca sunt aproape 10.
Pt Bucuresti pot colecta eu sau colegul Curelea.
Moldova deja a colectat jumatate GEta GH care a fost la Bacau in weekend.... cealalta jumatate dna Popa daca este cazul .
NU pot da avans decat cei de pe lista ( LA LEPSA )
Astazi topicurile se despart pt ca Niki Radu are deja rapsuns la Laguna Albastra fapt pt care de diseara sau maine se poate lua avans pt orice locatie dorita ... luati legatura cu organizatorii ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vor aduce avans 5 colegi astazi pt. LEPSA 100 ron .
Alti 4 va anunt ca renunta la locul de la rulota , deci s-au mai eliberat cateva locuri... care vor fi disponibile pana in weekend pt. membrii asociati Clubrv... alaturi de alte 3-4 care sunt acum libere..
Dupa acea data duminica 1-2 oct le pun la liber pt. forumisti ... cronologic dupa cum au scris ...
Pt. Ploiesti /Prahova pt avans va depalsati / il cautati pe colegul nostru de la cemaimancam.ro
George Dinca la nr. de tel 0744544506
Pt. camere Geta Ghe. va achita avans pt. familiile Apostol , Acatrinei, Gheorghe si respectiv Cicu ( care vine in locul lui Savu Cornel) de la nr. 16... care si-a cedat locul pt. aceasta familie...
In functie de avansuri voi reactualiza maine lista ....
La mine a ajuns avansul de 100 ron pentru cazare la hotel Tresor-Lepsa de la familia Robert Miron din Botosani. Deci fam.Popa si Miron au avansul achitat.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
La mine Sacala Mihai , Rus Alin si Isdraila Ioan...
La Geta Ghe. mai sunt 4-5 familii care au trimis , sau pt care plateste fam Ghe.
Voi reactualiza lista dupa ce mai platesc inca 3-4 familii avans...
Sambata trimit la locatie 1000 ron ...
La mine Sacala Mihai , Rus Alin si Isdraila Ioan...
La Geta Ghe. mai sunt 4-5 familii care au trimis , sau pt care plateste fam Ghe.
Voi reactualiza lista dupa ce mai platesc inca 3-4 familii avans...
Sambata trimit la locatie 1000 ron ... de asemenea voi lua legatura cu formatia de muzica pt. fixarea unor detalii ...
Intre timp s-a inscris si fam. Paduraru ... adica Mircea cu talibanii ... :twisted: - 2p+2c autorulota la nr. 19.
Mai jos aveti lista actualizata la zi pt. Lepsa 1 dec, aniversare 10 ani ClubRV-RO
Cei cu verde si-au validat deja rezervarile cu avans.
Ceilalti probabil ca renunta .... va anunt dupa acest weekend daca au achitat sau nu avans... moment in care voi prelua primele familii din lista de asteptare ... ( membrii forum ) ... asadar va reamintesc faptul ca dupa acest weekend membrii asociati isi vor pierde prioritatea la inscriere, moment in care se va putea inscrie orice membru al forumului .
1.Lupu Ciprian – Rulota sau camera - membru asociat ClubRV
2.Maria Holom – camera - membru asociat ClubRV
3.Mihai Sacala – camera - membru asociat ClubRV
4.Isdraila Ioan –camera - membru asociat ClubRV
5.Argatu Stefan – camera- membru asociat ClubRV
6.Dan Peev – camera - membru asociat ClubRV
7.Dorel Ditoiu – camera - membru asociat ClubRV
8.Popa Violeta – camera- membru asociat ClubRV
9.Acatrinei Cristinel – camera - membru asociat ClubRV
10.Gheorghe Cristian – camera - membru asociat ClubRV
11.Robert Miron – camera- membru asociat ClubRV
12.Iancu Gabriel – camera - membru asociat ClubRV
13.Rosca Ciprian – camera - membru asociat ClubRV
14.Marcu Viorel – camera- membru asociat ClubRV
15.Apostol Costica – camera - membru asociat ClubRV
16.Savu Cornel – camera- membru asociat ClubRV- avans achitat CICU Vasile /Tecuci- la fam. Ghe
17.Deliu Relu – camera - membru asociat ClubRV
18.ClubRV – camera pt. rulotisti ( baie/dus/ depozit diverse )
19.Ivan ionut - camera - membru asociat ClubRV
20.Camera blocata pt. pensiunea TRESOR( gazde)
21.Vasilescu Aurel camera membru asociat ClubRV -achita avans ? 22. Rus Alin - camera membru asociat ClubRV 23. Marian M. Serban- camera membru asociat ClubRV – achita avans la dl. Curelea ? 24. Doru Bodeanu camera membru asociat ClubRV
25. Sava Victor - camera- membru asociat ClubRV
LEPSA RULOTE 1.Curelea Costel – rulota-4p- membru asociat ClubRV- organizator 2.Marius Rotaru – rulota - membru asociat ClubRV - achita avans la Ploiesti la Dinca George ? 3.Lupu Ciprian - autorulota - 2p - organizator
4.Cristian Neaga- autorulota 2p membru asociat ClubRV 5.Ninel Gavanescu rulota 2p. Membru asociat ClubRV- achita avans …..? 6. Doru Stoicescu ? aici sau la Fagaras ? membru asociat ClubRV ?????????????????????????????????? 7.Duret Florin 2p – rulota - membru asociat ClubRV – achita avans ? 8.Viorel Grosu - autorulota 2 p membru asociat ClubRV
9.Nistor Iulian - rulota 2p + 1c membru asociat ClubRV
10. Nedelcu Maricel 2p + 2c – membru asociat ClubRV
11.Terecoasa Adrian 2p rulota membru asociat ClubRV
12.Pop Octav autorulota 2p membru asociat ClubRV 13.Cristian Lazar / renunta / mutat pe lista la Fagaras - acest LOC este LIBER 14.Radu Pascu - rulota 2p, membru asociat ClubRV - 15.Ciocan Marian - aici sau la Fagaras ? asteptam sa vedem daca renunta la loc…
16. LOC LIBER .... 17. Enache Adi autorulota 2p+c., membru asociat ClubRV –
18.Viorel Constantinescu autorulota 2p,. membru asociat ClubRV
19. Mircea Paduraru 2p+ 2 c - autorulota - membru asociat ClubRV
20. Dinca George Cristina , fiul si Ionela 4 p - rulota - membru asociat ClubRV 21. loc liber... 22. Radulescu Alex.... cred ca renunta ..... camere nu mai sunt iar la rulota nu prea vrea.... 23..... SUNT TRECUTE 23 DE LOCURI in loc de 20 pt. a se suplimenta de la 20 la 22 max 23, dar NU MAI MULT de atat, pt. ca am putea avea probleme si disconfort...
Vor putea ocupa locurile vacante in ordinea de mai jos urmatorii membrii forum ( peste 2 zile ) ...
1. Vali Panait (IL ) 2. Liviu Adrian ( Buc ) 3.Cati Serban (GL) 4. Cojocar Daniel (Buc) , 5. Iulian Nedelcu (Moara Vlasiei -IF) 6 . Tintesan Sebi (BV)
Cei care nu vor achita avans sunt rugati sa nu se supere pt. ca vor fi inlocuiti pe lista... au avut timp si inca mai au 2 zile...
P.S. Daca exista greseli in lista va rog sa-mi semnalati in privat ! Multumesc !