Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi avem programat un buldo excavator care va veni sa refaca drumul....
Asa este s-a cam deteriorat in ultima vreme... am discutat si cu dl primar problema .

Probabil ca la 1 mai 2016 vom face o investitie in amenajarea unui drum cu griblura si smoala.
Acum mai sunt doar 19 zile pana in sept cand ne luam jucariile si plecam acasa.... fapt pt care solutia de moment si fara cheltuiala mare este sa l mai aranjam, respectiv compactam ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

De acord cu Niky, munca in zadar. Drumul de la inceput nu a fost practicabil pentru cei cu rulote mai grele si fara 4x4. Pentru noi a fost principalul motiv pentru care nu am mai venit la locatie. Asteptam sa vedem ce solutie se va alege si functie de aceasta ne vom hotara daca vom mai veni sau nu.
Carado A464
0723830014
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt moment nu am gasit azi decat solutia de a rearanja drumul cu acest utilaj.
Cand vor exista fonduri acest drum.se poate consolida sau se poate turna ceva pe el.
Cei care se pricep pot face un calcul 50...60...m x 3,5 m... deci 200mp de pus bitum... asfalt sau beton la 20cm sau cat trebuie....

Cu bani se poate face orice .
Primaria nu ni l face dar poate l facem noi in 2016.. in aprilie mai....

Acum a plecat utilajul de aici si se pare ca vom pune si ceva scoica sparta pe drum pana una alta....

Voi discuta cu membrii CD despre implicarea Asociatiei Clubrv in aceasta cheltuiala care este una mare si nu este prinsa in bugetul 2015.

De la locatie au mai plecat azi 3rulote de pe platoul 2si 2 de platoul 1.

Pe cei care stateau mai sus cu corturi si2dube langa locatia noastra i~am evacuat azi cu politia locala si un reprezentant al primariei... unul din consilieri.
Fişiere ataşate
20150811_100009.jpg
20150811_093106.jpg
20150811_093053.jpg
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu nu sunt acolo sa vad pe viu, dar asa din fotografii, parca ar fi piatra prea mare. Nu era mai buna o piatra mai marunta? niste apa care sa inmoaie pamantul si sa lase pietrele sa se aseze ar ajuta? Daca primaria ne-ar ajuta cu un cilindru oare cat ar costa?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

E cam mare piatra si intra greu in pamant mai ales in conditii de seceta.

Primaria nu are cilindru.
Cei care au utilaje pe aici nu se incurca cu 200...300 ron nici nu ne baga in seama.
A durat ceva pana sa l aducem pe acesta din poze care e fugit azi de la alta lucrare.... .2...3 h

Piatra mare e adusa de sus trasa mai jos pt ca era prea multa....
Avem si piatra mai mica... mixta de granulatie 0....30 mai sus care a intrat in pamant....

Piatra mica se gaseste dar la fel nu in cantitate mica de achizitionat.... dupa care e nevoie iar de utilaj pt a fi aranjata....
Transportul se plateste separat .
La utilaje se percepe transport si nu pea se dau decat cu ziua ..minim4 h...5 h la preturi de peste 100 eur...

Pt 2 saptamani de sezon nici unul din membrii CD nu este de acord cu o cheltuiala consistenta a asociatiei..... poate mai degraba la 1 mai 2016 sa bagam iar bani.... moment in care vom face si foraj in piatra la mare adancime.... pt adancirea putului care acum e mai mult de suprafata.... pt ca noi am sapat pana am dat de stanca ...

De udat cu apa iar e scump... de fapt pe aici tot e scump si am senzatia ca lumea nu prea are chef de munca...
Toti au de vanzare doar materiale... cu executia lucrarii e dificil... mai ales fara proiect ... avize .. autorizatii ... etc....

Din taxa de campare de 5..10 ron nu avem cum sa ne platim utilitatile si sa strangem si bani de drum...

Momentan asa va ramane pana la 8 sept cand o sa inchidem si plecam in Delta .
Recomand celor care nu risca sa vina in conditii de off sa nu mai vina deloc decat sa ne injure ca nu am amenajat corespunzator...intelegeti ca am facut ce am putut cu banii disponibili si posibilitatile existente in primul an ....
Cei care totusi vin vor fi ajutati de Ciprian Rosca sau altii cu 4x4 care sunt aici de Sf Maria.... in weekend...

Dl. Primar are Duster... avem pe aici si relatii la tractorist care e nea' Stanica cel de pe cisterna care ne aduce apa saptamanal.
Nu ramane nimeni jos.
Eu am iesit cu camperul de 4 ori si am intrat pana acum dar mai cu elan ca sa am inertie ....

PROBLEMA E DOAR LA CEI CU PESTE 1200KG...,, dar si pe aceia ii ajuta un coleg cu 4x4 ca de aia subtem Club de rulotisti sa ne ajutam .

VARIANTA 2 .. MERGEM LA camping si gata ;) e mai simplu .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ne vedeti la.Kanal.D. azi sau maine la.stiri..
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va anuntam ca in urma rearanjarii avem 12 parcele de 100mp libere inclusiv pt Sf Maria... acest weekend .

Sambata preparam un bors de peste si facem si gatar cu de toate de la toti masa comuna .
La masa festiva va participa si dl primar impreuna cu 2-3consilieri si vor aduce un berbecut ...este placera lor .

Am cerut voie ca seara sa putem organiza la plaja pana in h 0 party " beach disco"... se vine cu costume si.peruci.... ce recuzita are fiecare pe la Rv...pt bal mascat...

Am inchiriat si un barcagiu pt weekend... avem promisiuni si de un vaporas pt plimbari de croaziera...vedem...
Fişiere ataşate
20150811_191149.jpg
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ma bucur pentru ce citesc .Frumoasa initiativa voastra ,dar si a domnului primar Micu,care a a fost receptiv la oricare din doleantele noastre.Sper in realizarea cit mai frumoasa a hotaririi voastre de a fi ceva foarte frumos atit pe plaja ,cit si in interiorul locatiei .Regret nespus neparticparea la acest eveniment.Va doresc petrecere frumoasa si va transmit salutarile mele tuturor,inclusiv domnului primar. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nea Nelu..salutari de la Nea Stanica... azi ne cara 2 bascule de piatra vanata si pamant argilos cu tractorul.
Am adus iar utilaj pt consolidarea zonei de urcare a drumului.
... indulcire panta....
Este ultima operatiune pe care o facem in acest sezon.

Prima am facut~o impreuna cand ai fost primul om cu lopata in mana care a venit aici...ca sa zic asa ....
Salutari de la.toti rulotistii care se bucura de locatia Tuzla.. prezenta de azi este 28 rulote cu ocupare doar 19 dintre ele.
In weekend mai sosesc....
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Multumesc frumos pentru salutarile tuturor celor multumiti de realizarile de la Tuzla .Sunt deasemeni bucuros de ce se mai face la locatie .Imbunatatirile aduse sunt vizibile.Sper ca dupa lucrari iesirea sa fie mai usoara.
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am vazut si stirile de la ora 19.00 pe Canal D.Laudabila initiativa colegului Dan. 😉
Volvo V50 2.0 HDi+
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Un link sa vedem si noi cei care nu au vazut ...
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Încuiat