Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , am vorbit cu baiatul cu buldo si nu poate oferi factura....
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Florin_Vint
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Sambata se cam anunta ploaie! Daca bagam buldo pe pamantul moale o sa faca iarba praf. Si nu mai zic de calea de acces!
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
danbabanu
Membru forum
12
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Am vazut vremea si asa se pare ca va ploua. In cazul asta se mai poate face ceva la locatie ?
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Nu prea vad ce putem face la Pasarea in acest wekend daca ploua , eu zic sa amanam pe next wekend ....
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Maine de dimineata incepand cu h 10 se va merge la Pasarea daca nu ploua .
Gasca din Berceni - respectiv Romeo Stoica & Company va fi acolo ca s afaca treaba ...
Eu vin dupa ce scap de la servici .
Ramanem si la o bere sau un mic daca e cazul ...
Se pare ca va ploua seara fapt pt care nu se vine cu rulota ca sa nu stricam locul .
CINE VREA SA AJUTE ACEST PROIECT SA VINA !
La aceasta intalnire sunt asteptati / invitati si membrii forum , membrii asociatiei si membrii fondatori !
Daca vreti sa luam ( pe viitor nu maine ) buldo-ex , facem si cheta , daca nu , facem doar treaba , cosit , aranjat parcele etc ...
Romeo S a spus ca momentan e ok doar sa facem treaba . Sunt de acord cu el. Ne vedem acolo , rog sa va luati fiecare de acasa unelte sapa , lopata etc ..
Dan Babanu va aduce trimer cu disc, Romeo generator de curent ... fiecare ce poate .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salutare tuturor ,

Asa cum am anuntat in postarile mele anterioare , maine incepand cu ora 10.00 voi fi prezent in locatia de la Pasarea , impreuna cu prietenii mei , pentru a amenaja / cosmetiza / curata / defrisa / ajuta la aranjarea locatiei pentru sezonul care se apropie vertiginos . ;-)

Vom fi prezenti cu diferite echipamente / utilaje si foarte multa pofta de munca .

Va asteptam ,

Romeo si Gashka

0753010726
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salutari ,

Asa cu am promis in postarea de mai sus , sambata 05.04.2014 , impotriva vremii capricioase , am fost la Pasarea , unde impreuna cu Mircea Vochita , Dan Baban si Gaska din Berceni am defrisat si curatat aproximativ 200 mp .
Am facut si un gratarel pentru a ne incalzi , am povestit si am facut planuri de viitor . 8)

Romeo

Imagine

Imagine

Imagine
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost si eu sambata si am pus pietris in zona stricata ( cu noroi ) de acum 1 luna .

Multumim celor care s-au implicat !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ne propunem sa construim un foisor de lemn din fondurile asociatiei ,conform deciziei AGA , asa cum am votat bugetul anul trecut la A.G. 2013 la data 22 iunie 2013 .

Acest lucru nu s-a putut face cu fortele proprii pt ca la munca nu prea avem oameni ... :(
Am avut gasca din Berceni care a ajutat la tuns etc si ceilalti care suntem tot cei de anul trecut .
Cabina WC de lemn a fost construita de Nelu Predonu asistat de 2-3 colegi, folie pt invelit am avut de la Relu Deliu iar materialele au fost o parte de la noi ( cheta ) , o parte de la Asociatie ....

Cu foisorul e o treaba mai serioasa deoarece implica transport materiale mai multe si mai voluminoase . munca mai multa , mai ales ca am vrea sa aiba un diametru de aprox 6m. ramane sa vedem daca va fi hexagonal sau patrat caz in care va avea latura de 5-6m.

Aceasta lucrare doream sa o propun colegului Marian Ciocan , ce face parte din Asociatie , dar corect este sa o punem la vedere pt. ca sa gasim cel mai bun pret si sa nu exsiste suspiciuni sau discutii inutile...

Daca nu se ofera nimeni cu siguranta apelam la el, oricum il voi intreba de pret si pe MArian C.

Aceasta cheltuiala/investitie a clubului este deja aprobata de anul trecut , dar n-am facut-o inca .
Asadar va cer public sa veniti cu oferte , cei care sunteti in domeniu si puteti face aceasta lucrare , oficial !
Materialele le putem cumpara impreuna , ne intereseaza sa gasim un executant pt. un foisor ca acesta
sau similar...

http://olx.ro/oferta/foisor-lemn-ID1TVe ... c7e58c76e4

dimensiuni dorite de noi cca 30-35 mp.

am studiat si pe ...
http://foisoare.com , dar poate avem colegi care doresc sa ajute sa se implice...

P.S. Am un proiect primit de la Nelu Predonu, pt un foisor hexagonal , ( Nelu a mai facut asa ceva in regie proprie ), dar ca sa nu ne complicam cu banii si cu executia cred ca cel mai simplu este sa avem un executant si gata , mai ales in contextul in care nu prea vad implicare din partea celor ce ar putea veni in viitor la Pasarea .

Saptamana viitoare in masura in care cineva doreste sa tundem iarba si are o motocoasa cu disc ( NU CU GUTA ) , mergem sa tundem acolo in weekend iarba, facem un gratar , bem o bere si decidem care va fi pozitia exacta a foisorului respectiv ce urmeaza a fi construit in viitorul apropiat .

Asteptam oferte in acest topic , motiv pt care a fost postata aceasta solicitare in zona publica !

Mentionez ca lucrarea trebuie executata langa Manastirea Pasarea aflata la 5km de Branesti sau Pantelimon... locatia aflandu-se in vecinatatea acestei manastiri .

mail : contact.clubrv@gmail.com

sau tel 0722 227 048 , 0752 227 048 , mail : lupucipriann@yahoo.com

sau 0723 206 708 cureleacostel@yahoo.com , ( presedinte asociatie )

oferta va fi supusa si analizei colegilor din CD.

P.S.: Urmeaza sa fac separat solicitari pe mail si unor firme de specialitate pe care le gasesc pe internet si care lucreaza in zona Bucuresti - Ilfov

Colegii care ma pot ajuta cu informatii sau sfaturi pot scrie aici daca au ceva de adaugat sau imi pot scrie un PM ( mesaj privat ) , ori mail ...
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Legat de foisor, pot sa ma ocup de executia lui numai daca mai gasim 2-3 colegi care sa ma ajute.
Cu Marian am lucrat si pot spune ca este omul potrivit pentru asa ceva. Totul este sa poata gasi o fereastra de timp liber pentru a ne apuca de treaba.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

"Papucul " Vă stă la dispoziție, dacă face trebuință. Moka
Fendt 420 Saphir+ Passat
danbabanu
Membru forum
12
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Pentru motocoasa , o am la servici. Se poate conta pe ea. Nu stiu daca weekendul viitor pot ajunge, poate doar sambata pe 31.
Pentru foisor pot da o mana de ajutor, important e sa stim cand e de treaba.
Asa cum am spus si cu ceva timp inainte, pot pune la dispozitie o remorca pentru transport diverse. Nu o am in Bucuresti (Soseaua Buc-Alexandria, cca 30 km de Bucuresti, in Gorneni). Daca e nevoie de ea si eu nu pot veni trebuie luata de la locatie.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Scrie răspuns