Ne propunem sa construim un foisor de lemn din fondurile asociatiei ,conform deciziei AGA , asa cum am votat bugetul anul trecut la A.G. 2013 la data 22 iunie 2013 .
Acest lucru nu s-a putut face cu fortele proprii pt ca la munca nu prea avem oameni ... :(
Am avut gasca din Berceni care a ajutat la tuns etc si ceilalti care suntem tot cei de anul trecut .
Cabina WC de lemn a fost construita de Nelu Predonu asistat de 2-3 colegi, folie pt invelit am avut de la Relu Deliu iar materialele au fost o parte de la noi ( cheta ) , o parte de la Asociatie ....
Cu foisorul e o treaba mai serioasa deoarece implica transport materiale mai multe si mai voluminoase .
munca mai multa , mai ales ca am vrea sa aiba un diametru de aprox 6m. ramane sa vedem daca va fi hexagonal sau patrat caz in care va avea latura de 5-6m.
Aceasta lucrare doream sa o propun colegului Marian Ciocan , ce face parte din Asociatie , dar corect este sa o punem la vedere pt. ca sa gasim cel mai bun pret si sa nu exsiste suspiciuni sau discutii inutile...
Daca nu se ofera nimeni cu siguranta apelam la el, oricum il voi intreba de pret si pe MArian C.
Aceasta cheltuiala/investitie a clubului este deja aprobata de anul trecut , dar n-am facut-o inca .
Asadar va cer public sa veniti cu oferte , cei care sunteti in domeniu si puteti face aceasta lucrare , oficial !
Materialele le putem cumpara impreuna , ne intereseaza sa gasim un executant pt. un foisor ca acesta
sau similar...
http://olx.ro/oferta/foisor-lemn-ID1TVe ... c7e58c76e4
dimensiuni dorite de noi cca 30-35 mp.
am studiat si pe ...
http://foisoare.com , dar poate avem colegi care doresc sa ajute sa se implice...
P.S. Am un proiect primit de la Nelu Predonu, pt un foisor hexagonal , ( Nelu a mai facut asa ceva in regie proprie ), dar ca sa nu ne complicam cu banii si cu executia cred ca cel mai simplu este sa avem un executant si gata , mai ales in contextul in care nu prea vad implicare din partea celor ce ar putea veni in viitor la Pasarea .
Saptamana viitoare in masura in care cineva doreste sa tundem iarba si are o motocoasa cu disc ( NU CU GUTA ) , mergem sa tundem acolo in weekend iarba, facem un gratar , bem o bere si decidem care va fi pozitia exacta a foisorului respectiv ce urmeaza a fi construit in viitorul apropiat .
Asteptam oferte in acest topic , motiv pt care a fost postata aceasta solicitare in zona publica !
Mentionez ca lucrarea trebuie executata langa Manastirea Pasarea aflata la 5km de Branesti sau Pantelimon... locatia aflandu-se in vecinatatea acestei manastiri .
mail :
contact.clubrv@gmail.com
sau tel 0722 227 048 , 0752 227 048 , mail :
lupucipriann@yahoo.com
sau 0723 206 708
cureleacostel@yahoo.com , ( presedinte asociatie )
oferta va fi supusa si analizei colegilor din CD.
P.S.: Urmeaza sa fac separat solicitari pe mail si unor firme de specialitate pe care le gasesc pe internet si care lucreaza in zona Bucuresti - Ilfov
Colegii care ma pot ajuta cu informatii sau sfaturi pot scrie aici daca au ceva de adaugat sau imi pot scrie un PM ( mesaj privat ) , ori mail ...