Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am vazut si steagul romanesc . Bravo colegii.
Si ce tricouri rosii aveti?
Eu am renuntat sa mai fac plaje la Njivice pentru ca ploua si am mers mai departe spre Italia. Acum sunt in Lido di Jesolo, am facut baie si plaje azi. Stam la Camping Don Bosco 11 euro de camper plus 3 euro electriciatatea. La circa 300m este o plaje ca la Mamaia cu nisip fin si apa calda. Azi ereau valuri si apa calda dar batea usor vantul.
Autostrada de la Sibenic la Rijeka a costat 243 de cuna...309km. (circa 35 euro)
O sa revin cu eventuale poze.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Actualizare. Noi am plecat de la Njivice vineri, n-am stat pana sambata pentru ca a fost vremea un pic rece. Am zis ca decat sa stam in camping sa admiram peretii cortului mai bine vizitam Split-ul.
Ne-am oprit in camping Split si ne-a placut asa de mult ca inca n-am plecat. Suntem tot aici! Maine vom pleca totusi spre Dubrovnik sau Kotor. Cel mai probabil Dubrovnik, in Muntenegru nu gasesc camping-uri pe plaja si parcelate.
Ieri am ajuns acasa. Cu bucuria reintoarcerii si cu regretul ca sa sfarsit prima parte a concediului.
A fost o intalnire tihnita si linistita, chiar daca organizarea festivitatii de deschidere a lasat de dorit. Eu sunt la prima participare Adria, si nu prea am fost incantat de "buluceala" de la deschidere.
Pentru exemplificare, cateva foto.
Voi posta si alte foto in limita timpului disponibil.
Fişiere ataşate
Parada pe aleea spre parc
mini-P1050007.JPG (98.48 KiB) Vizualizat de 1919 ori
Grupare "organizata" in parc
mini-P1050008.JPG (96.58 KiB) Vizualizat de 1919 ori
Incercam sa ne gasim locuri la o masa
mini-P1050009.JPG (98.18 KiB) Vizualizat de 1919 ori
apusul de soare ne-a tinut companie
mini-P1050017.JPG (81.6 KiB) Vizualizat de 1919 ori
In asteptarea celor mai temerari cu farfuriile
mini-P1050020.JPG (93.7 KiB) Vizualizat de 1919 ori
o privire "de sus"
mini-P1050025.JPG (71.27 KiB) Vizualizat de 1919 ori
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Multumesc pentru interventia tehnica la rotirea fotografiei.
Problema nu este rotirea in sine, cat dimensiunea dupa rotire, nu dpdv Kb ci pixeli.
Situl nu permite dimensiuni mai mari de 480/560. si totusi acum imaginea are mai multi pixeli pe verticala. Cum se face?
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570