Buna ziua
Ref la concursul "Degustari" consider ca trebuie sa existe cate un premiu pt fiecare categorie :vin alb nobil, vin rosu nobil,vin de consum asta si din cauza specificitatii proceselor de obtinere.Numele propietarilor trebuie sa nu fie cunoscute,altfel ce fel de concurs mai este?
Marian Serban
Imi pare rau ,dar nu mai putem participa la eveniment ,din cauza unor probleme medicale ,sunt internat in spital.
Va doresc vreme buna si distractie placuta .
Cu stima,
Emil Cibotaru
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Cu un mare regret ca nu participam la,, Intalnirea festiva de 1 Decembrie pentru a sarbatori impreuna 6 ani de existenta Club-RV " transmitem toate gandurile de bine si sanatate participantilor si tuturor oamenilor care sprijina miscarea rulotistica din Romania .
La multi ani !
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Daca pot ajuta, sunt disponibil sa pregatesc etichete autocolante pentru sticlele de vin din concurs, precum si coli pe care sa se inscrie notele acordate. Le-as face cu placere, ar fi contributia mea la organizarea evenimentului.
Multumim tuturor pentru ajutor si cuvintele frumoase.Speram ca si vremea sa fie de partea noastra si voia buna sa ne faca sa ne simtim cit mai placut de aniversarea asociatiei.Data implinirii a sase ani de existenta a asociatiei,care coincide cu ziua nationala a Romaniei,sigur o sa fie o zi ok din toate punctele de vedere la Darmanesti.Poarta,este deschisa inca pentru toti cei ce au placere sa participe .Va asteptam cu drag sa sarbatorim cum se cuvine acest eveniment .Daca se doreste cu adevarat ,nu cred ca vremea,distanta,frigul,etc ,etc ,poate sa ne retina a fi prezenti .Din partea mea numai soare si voie buna,va doresc . :D
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Distanta,impreuna cu efortul financiar,uneori da(chiar daca se doreste) :oops: .Va doresc si eu distractie placuta,vreme favorabila si dupa,sa postati impresiile.
Daca puteti aduce etichete si listele pentru note ar fi excelent. Nu am nici lingura de lemn noua si daca are cineva ar fi buna, daca nu, opresc pe drum sa o iau.
Timpul ma preseaza.
Din motive de servici trebuie sa plec cu marfa in Moldova Bacau, Campu Lung Moldovenesc, Iasi, (plecare programata odata cu venirea la Darmanesti)
Dar trebuie sa plec mai devreme, joi in loc de vineri ca vineri e zi libera si nu lucreaza clientii mei.
Prin urmare voi ajunge la Darmanesti joi seara, nu vineri.
Rog pe cineva care e acolo de joi sa vorbeasca la receptie sa ne retina si noua o camera de joi seara.
Despre degustarea mai multor sorturi, culori, tarii, nimic mai simplu si mai placut.
Le degustam pe toate pana le terminam. :roll:
Eu am pus si dou afeluri de distilate pentru degustare, plus trei feluri de vin.
Macar bautura nu e de frupt :D :D >>>oare?!
Mai caut cate ceva pentru premii si vedem acolo ce incropim.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Buna ziua
Pt domnul Baltateanu
Eu ajung de joi,am sa fac rezervare pt .dumneavoastra numai sa-mi spuneti ce fel ce camera doriti,de 80ron sau 90 ron?
Marian Serban
90 ron D-l Serban
Nu stiu cum ajung. Eu o sa vin dinspre Iasi si o sa ajung pe intuneric.
Pana la urma pensiunea Soimul si camping Camperlan Darmanesti sunt in acelasi loc.
Dar pe situl pensiunii adresa este Comanesti Calea Moldovei 124.
Ce pun pe GPS, Comanesti, Darmanesti. ?
Oare avem internet in pensiune?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?