Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. ca grupul ClubRV oficial se apropie de 2000 de membri am lansat si un concurs cu premii inclusiv ceva reviste ...

Poate participa oricine ....

https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... 824908213/

va puteti inscrie in grup in prima faza... apoi participati si dvs ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
George Moraru
Membru asociat
10
Data nasterii: 28 Mai 1970

Mesaj de George Moraru »

... si pt cei care nu au si nici nu-si fac cont de feisbuc ?

Mai exista si indivizi anacronici, ca mine :)
George & Co
Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004
Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4

geo2005@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna idee.. am sa fac si aici un chestionar in care am sa culeg opiniile colegilor .. Ma ocup maine cand sunt la PC . ... pt ca mi -e putin mai greu de pe tel ... acum .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. Revista si tricouri am primit confirmare de la dl Nicu Oiesdean reprezentant Knaus, Hobby , Rimor .

www.autorulote.ro

sa ma prezint saptamana viitoare sa semnam contractul prin care primim .... sponsorizare 1000 ron .

In CD vom discuta cate sepci si tricouri vom comanda pt ca avem si un coleg care ne mai da 700 ron sa ne ajute ca sa acoperim o proportie cat mai mare din factura .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai jos aveti link ( legatura ) / acces gratuit la Revsita Clubrv-RO Rulotisti din Romania nr. 9 care a fost distribuita fizic la evenimentul nostru de la Sighisoara 24-28 mai 2018 .

Pate fi accesata gratuit si permanent fara nici un fel de cost sau abonament .

http://en.calameo.com/read/00474873759ccab9ce19b
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca sunt colegi care au materiale de propus pt publicare in Revista ClubRV RO Rulotisti din Romania sunt invtati sa scrie aici , sau sa ma contacteze .
Termenul limita pt "la gata " catre editor este 30 aug.
Avand in vedere ca s-a decis aparitia a 2 reviste , urmatoarea cred ca va fi la 1 dec nu in sept... ( nr 10 )
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa 2luni si jumatate revin pt ultima data cu intrebarea / rugamintea / olicitarea catre colegi...

poate doreste cineva sa publice vre un material pt. Revsita ClubRV RO Rulotisti din Ro nr 10.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua dragi rulotisti si LA MULTI ANI ROMANILOR !

Voi incerca in perioada ce urmeaza sa intervin numai cu postari sau comentarii turistice ...

Mai jos aveti link catre nr 10 / 2018 ( dec ) /anul 3 REVISTA CLUBRV RULOTISTI DIN ROMANIA pe care l-am realizat impreuna cu colegii ce au participat la continutul turistic ...

Multumesc sponsorilor si celor care mi-au sustinut proiectul acesta , cu care , iata s-au facut in 3 ani 10 reviste Clubrv credem noi utile.

Cei care au participat la evenimentul de la Fagaras au primit formatul color de calitate 20 pag... ma refer la membri asociati .

Poate fi accesat aici in mediul internaut permanent gratuit de catre oricine... postez link mai jos de asemenea si pe facebook clubrv oficial (grup ) nu doar aici ...

https://en.calameo.com/read/0047487376c7ed356034b

il puteti distribui linkul ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avand in vedere faptul ca ideile si conceptiile mele nu mai coincid cu cele ale actualei conduceri, va anunt de asemenea si despre demisia mea din functia ( neoficiala ) de ” redactor sef ” al Revistei ClubRV-RO Rulotisti din RO, proiect in care de asemenea mi s-au bagat bete in roate in ultimii 2 ani inclusiv din CD ( conducere ) unde s-a considerat de cate o parte din colegi ca ar fi f. buna o econimie de 800 ron de 2-3 ori pe an , cat ar costa 50 de reviste x 20 pagini ...

Revista am inregistrat-o personal pe numele Asociatiei ClubRV-RO la Biblioteca Nationala si este oficial sub

ISSSN 2501-4048 respectiv ISSN-L 2501-4048
Sponsorii i-am adus tot eu .

Am trimis la F.I.C.C. la sediul de la Bruxelles pe cheltuiala mea un set cu toate cele 10 reviste pe care le-am realizat in 3 ani si cu traducere in lb. engleza ( atasata separat ) acolo unde s-a facut referire la intalnirile F.I.C.C. internationale si unde apare in foto in mai multe editii alaturi colegii nostri inclusiv dl. Joao Pereira presedintele federatiei... la evenimentele anuale .

Tot pe cheltuiala mea ( neoficial ), s-a platit si 3 ani designerul/ paginarea... pt ca eu personal n-am studii /cunostinte de grafica . NU conteaza suma , dar a fost un efort + cateva sute de h de munca voluntara la care au participat si cativa rulotisti cu informatii turistice si cu suflet .

Urez succes celor care vor duce acest proiect mai departe ! Le pot oferi in privat informatii despre cum sa faca sa continue colaborarea / publicarea si respectiv relatia cu Biblioteca Nationala si arhive unde trebuie depuse exemplarele obligatorii.
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Ciprian, revista in format letric are un rol important in identitatea clubului. Chiar daca pare demodat.

Lipsa revistei va schiopa in mod evident imaginea clubului.

Am sustinut financiar si verbal promovarea. Sunt dispus sa sustin in continuare.

Legat de demisiile tale, cred ca esti tare suparat. Insa nu uita ca traim intre oameni.
Fendt Saphir 495
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Acum demisia asta chiar nu este corecta. Aceasta revista, alaturi de participarea la primul Salon de Caravaning, au fost 2 mari realizari ale tale in functia in care ai fost ales. Ca nu mai vrei sa continui ca Presedinte alaturi de actualul CD, tu sti daca motivele sunt intemeiate, iar AG-ul te va judeca. Insa treaba cu revista pe care ai inceput-o trebuie dusa inainte. Tu ai vrut 4 numere pentru ca poti, insa A.G.-ul si nu "conducerea" a aprobat 2 aparitii. S-a votat, ai mers inainte, nu toate pot fi cum vrei, asa este democratic.
Asa ca iti cer public sa continui redactarea Revistei. Macar asta sa continuie. La Salon nu, Revista nu, Conducere nu, suntem ca acum 8-9ani.
E pacat, avem poze si amintiri frumoase, ce facem, le trecem la rubrica "A fost odata"?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prin prezenta va anunt ca se doreste relansarea revistei CLUBRV RULOTISTI DIN ROMANIA .... la propunerea lui Rosca Ciprian , care ne recomanda pt 2019 o singura editie... revista .

Colegii care au scris in aceasta revista si au participat in calitate de redactori sunt rugati sa confirme posibilitatea de a propune si respectiv scrie / publica materiale turistice ca sa ne ajute .

In functie de votul din CD in anul 2019 se vor publica una sau doua reviste .
Avand in vedere ca urmeaza o perioada de concedii , materialele vor trebui a fi gata pana la 1 sept urmand sa publicam pt 1 dec probabil daca facem doar una ... in 50-80-100 exemplare in functie de prezenta .... estimari.
Cei care vor sa ajute cu ceva aceasta revista ori gasesc sponsori pot gasi mai jos datele asociatiei .

CLUBRV-RO: Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02

Revista se va distribui ca si pana acum GRATUIT catre membri asociati prezenti la evenimente si catre parteneri , sponsori , campinguri care ofera reduceri ori premii pt concursuri ... respectiv sponsorizari .
Nu se va comercializa.

In mediul internaut va fi ca si pana acum publicata cu acces gratuit pt oricine ...
Iata exemplu de link pt ultima publicatie .... 1dec 2018 .

https://en.calameo.com/read/0047487376c7ed356034b

O puteti distribui si dvs. altora daca doriti...
Scrie răspuns