Adrian, vazand postarea ta, am facut rapid o schita aproximativa a locului de campare de la Laguna:
Imagini se pot vedea in clipul pus de Sergiu, dupa minutul 3:29
Terenul, pare ingust datorita lungimii mari a fasiei respective.
Grupul sanitar, nu va satisface nevoile participantilor, din pacate el nu este corelat cu capacitatea campingului. Nu am reusit sa ma mai intalnesc cu Ovidiu sa discut aceasta problema. Mai aveam de discutat si legat de poarta de acces in complex direct din camping. Nu am vazut-o la acel moment.
Cei care ajungeti primii acolo vedeti daca exista acea poarta. Nu ma refer la cea din exteriorul campingului. Bine era sa fie una cu acces direct din camping pentru a nu exista probleme cu accesul in complex a persoanelor straine de camping. Distanta dintre prizele de pe gardul exterior, o apreciez ca fiind de cca. 12m. Desenul nu este facut la scara datorita lungimii mari comparativ cu latimea terenului.
Orice problema care se iveste, discutati-o cu administratorul complexului sau cu Dl. Ovidiu, este un om deosebit, care sunt convins ca va face tot posibilul sa va simtiti cat mai bine la aceasta intalnire.