A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri locatii

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012,Propuneri loca

Mesaj de Rusu Mihail »

Mai Gigi .."Perla H2" (alintare), pe pagina 1 jos gasesti postarea lui Nelu cu tariful pt intilnire ! 25 lei / echipaj / zi ! Pt. copii, sincer nu stiu, pt. ca nu stiu pina la ce virsta putem fi copii.
Eu, de exemplu, care ma joc cu trenuletele, am dat de mult in mintea copiilor, asa ca zi tu la ce categorie ma incaderez ? Oricum,ce stiu sigur, e ca pt. cei insotiti de soacre, tariful e dublu

Am citi toate postarile. E o greseala sa lungim povestea. Scurt: 1-Nelu, vezi pe youtube, acolo ai luat un "Thx fpor post" si un comentariu. Acolo dau, aici nu, pt. ca pe unii ii dezavantajam.
2- Gigi Catalin cu mine nu esti in razboi! Te-am atentionat (cred ca am fost singurul) ca functia de presedinte este f dificila. Nu doresc decit sa fi impartial si cind gresesc ai tai, sa-i taxezi.
3- Referitor la faza ca ar putea exista disensiuni intre membrii Accr si ClubRv, nu cred. Ex: cit m-am intepat cu Parpa - la Gura Riului am tras o betie pe cinste si cred ca putem sa o repetam.
4- Cristi Iri. Discuta si ia acordul, (daca e cazul) si muta incetoisor acele discutii, multe folositoare si sincere, la "Discutii aprinse dar decente". Lasa numai ce tine de topic. Eu asa as fi facut.
Si sa revenim la rulotism.. Repet, noi, gruparea aceea mica din 2006, membri si fondatori care-s tot membri, asta am urmarit, "rulotism". Sper ca tot asa sa fie si sa ne vedem de excursii !
Fiind la departare nu ma pot implica si l-am delegat total pe Nelu. Ceea ce va scrie, va scrie si in numele meu, pt, ca noi asa gindim (fara sa vrem) la fel. Deci, daca vine,vin - nu vine,nu vin.

PS: Daca era dupa mine, faceam intilnirea la Seimeni si va spun eu ca iesea super si ne descurcam si fara conditiile xyz, ca de aia ne-am luat rulote, plus ca acolo incepatorii aveau ce invata
Atit ca la Seimeni e departe pt clubul din Transilvania de care nu s-a pomenit, in plus in caz de ploiaie, trebuia sa ocupam primaria lui Mihai Soare si sigur ne suprapunem cu alegerile locale :)

Numai bine tuturor !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Chiar va bateti joc ??? E deja jenant !
Conditiile pentru Laguna sunt comunicate de Ovidiu, patronul locatiei in pagina 1, postarea 12. - Nelu Predonu .

GATA ! Imi ajunge ! Pai ajungi la pagina 9 si dupa ce faci "n" postari nu stii ce deja e stabilit in prima pagina ? Am sa-l sun pe Ovidiu sa-i zic: 25 lei e mult pentru oll-inclusiv, ar veni daca le mai dai tu ceva.
Haideti ca va las sa "cascati" in continuare, vorba lui Orman Narat.

INTALNIRE REUSITA ! Incep sa regret tot mai mult ca am facut parte dintr-o astfel de comunitate ...si atata timp.
Va rog sa nu ma mai sunati, PM-uri sau mail-uri.

Sandule, daca rezistam sa ajung la sedinta din vara, fii sigur ca ramaneai fara jucarie (forum). Esti omul care mi-a lasat cel mai mare gust amar prin ceea ce ai putut sa faci. Stii tu, cu masluielile ! Multi nu te stiu, dar au timp sa te cunoasca.
Da Gigi S., ti-a zis bine Liviu, voua nu va trebuie asociatie, nu stiti ce sa faceti cu ea !

Am vazut ca mai nou ati ajuns sa moderati si demisii. Va bateti joc de oameni !

Imi cer scuze numai celor care au crezut in ceea ce am facut si care au fost alaturi de mine chiar si tacit
Celorlalti le spun, doar ca nu au meritat un om ca Nelu Predonu printre ei. Acum o sa aveti mai multa liniste pe forum ...sa visati la iesiri

Dragos, sa nu crezi ce am scris in penultima postare, sa crezi ce zic acuma ! Asta-i fata comunitatii, oricat am incercat unii sau altii sa o cosmetizam.

PS. Si ca sa stiti si de discutia cu Ovidiu din prima zi. I-am zis: Domnule Ovidiu, stiu ca aveti o colaborare cu ACCCR-ul de ceva vreme. Nu va cer acelasi pret 25 de lei, puteti sa ne dati un pret de 28-30 lei, nu vreau sa le lezez interesele. Cine are legaturi cu el de la ACCCR poate vorbi si sunt sigur ca Ovidiu va confirma spusele mele. El a stabilit acest pret tinand cont probabil de numarul mare de rulote ce vor participa la eveniment. Eu nu am vrut sa carotez niciodata nici o asociatie, in schimb ambele m-au carotat pe mine.

Daca mai aveti un pic de onoare, nu stergeti !
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

CD, haideti sa supuneti odata la vot! Ce-o mai lungiti atat? Nu vedeti ca nu se-ntampla altceva decat plata unor polite mai vechi? In acelasi timp, ar trebui sunat Ovidiu de la Laguna sa MAI confirme, sau nu, oferta sa ( dupa retragerea d-lui Nelu P.). Cine stie? Poate votam Rasnov vs Rasnov :mrgreen:
Ultima oară modificat 06 Mar 2012, 07:50 de către Maria Holom, modificat 1 dată în total.
Camper Hymer Exsis-t 588
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si uite așa am ajuns sa Facem dintr-o întâlnire, un lanț de demisii. Singurul lucru care m-a determinat la Bran sa mai rămân in asociatie, a fost alegerea lui Gigi Catalin ca președinte si a aechipei, cu o singura excepție.
Toți am așteptat de la ei marea cu sarea, dar noi am făcut kkt-ul praf, adică nu i-am ajutat cu nimic. Orgolii, orgolii si iar orgolii. Daca își mai da si Gigi demisia, atunci vor fi alegeri anticipate(fara sa iasă careva la Universitate) si banuiesc ca se va reveni la vechea formula de lemn, cu vechiul președinte, etc... Din care nu vor mai face parte 120 de membrii, vor fi doar 30-40 si va curge lapte si miere. Felicitări celor care au reusit sa distruga ce se începuse la Bran, daca as avea dovezi concrete as spune si numele lor ca știți ce mie nu îmi este jena, păcat ca cei din CD nu dau amănunte.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Nelu Predonu scrie:In urma cu cateva minute am fost contactat de domnul Ovidiu Popa, patronul locatiei Laguna Albastra.
Domnul Ovidiu mi-a comunicat urmatoarele:
Va face din acest eveniment, unul unic, care sa ramana in memoria participantilor clubului.
In acest sens, pretul oferit pentru campare a fost de 25 lei / rulota / zi / echipaj, cu acces la toate utilitatile complexului - piscina, terenuri de sport, pescuit, etc.etc.
Catalin Gigi scrie: Cu ocazia evenimentului de la Rasnov si in urma discutiilor cu Domnul Iancu s-a conturat si oferta Pensiunii Rasnov, partener Clubrv , pentru Intalnirea Nationala din Iunie :
- 5 lei/zi/echipaj + costurile energiei electrice, in functie de cantitatea consumata, aceasta urmand a fi contorizata.
Preturile comunicate sunt cele cu reducere pentru membri asociati? Daca da va rog sa comunicati si preturile pentru membri simpatizanti care vor sa participe la aceasta intalnire.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Se pare ca aceasta locatie Laguna este blestemata, așa a apărut si ACCCR acum 2 ani!

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Incepand din acest moment orice postare care nu are legatura cu titlul topicului atrage automat un avertisment ...continuarea ulterior il atrage pe al doilea si automat banarea pe o perioada de timp.

Nu va ascundeti in spatele unei fraze care are legatura cu topicul si ulterior mai jos varsati venin ....se va intampla acelasi lucru

Asta pana la sedinta din vara cand o sa hotareasca AG stilul de a continua , pana atunci ,,toate injuraturile sa vina la mineeeee,,,
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Deoarece s-atrecut la votul locatiei propun inchiderea acestui topic.
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Corect !!!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Pai închide-l si gata, eu m-m făcut suficient de kkt 😢 .

Încuiat