Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

parpaneata scrie:Au scazut preturile la rulote!!! Ati vazut oferta exis? Hai cu comentarii! :D

Tentante ofertele,mai ales la preturile astea (,,dubios de mici" avand in vedere ca rulotele arata super)...Astea sunt preturi ,,gata de drum" sau mai merg niste taxe pe acolo...?? :D
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Din cate am vazut sunt preturi "la cheie"!!!
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

super....nu am ce zice ,toate arata destul de bine.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

voi cum va uitati ? eu nu ma pot uita la exis,se deschide o pagina si spune ca este in transformare sau asa ceva
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu merge exis.ro.Le vedem doar pe alea puse aici http://clubrv.ro/forum/viewforum.php?f=5
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Peti...ieri ai inebunit??? :D :D :D Te-ai bagat peste tot!!! Si la sectiunea ...femei!!! :D :D Dar....the best of....a fost aia cu lumanarile de la asociatie!!!! :D :D :D M-am spart de ras!!!
Treaba cu asociatia...se va rezolva intr-un tarziu.Asta,cred,e treaba membrilor fondatori.Eu,membru de rand,marcant de altfel :D :D :D ,sclavul acestei asociatii,viitorul cotizant...etc,nu-mi ramane decat sa astept!De ce nu se ocupa Peti de treaba asta? Ca el are o asociatie si....stie cum si ce trebuie facut ptr infiintare.Sau Mihai cu Mariana?Ca parca si ei au asa ceva! Asta ptr ca la intalniri nu se dicuta despre asta.Sau se discuta 15 minute si....gata!E facut,macar,proiectul ala de statut ?Hai sa demaram ca....trece vara!!! :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Concurentii...in ale vanzarilor...au inceput sa dea unul in altul!!! :D In preturi binenteles! Vorba reclamei:'...dincolo era mai ieftin...' :D :D :D
Ambii...fara poze!!! Ionita B nu stie sa puna....exis...nu le merge pagina!!! :D :D :D Da' se bat in oferte! :D :D :D
Super cool!!! A inceput sa-mi placa!
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Gata Sergiu , M-am desteptat , m-am luminat :lol: :lol: am pus si poze :D :D :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Intrebare:
-cine si-a facut revizie generala la rulota si....cam in ce consta?
-cam cate zile dureaza toata chestia?
-cat costa verificarea-constatarea?
-unde ar fi cel mai aproape,ptr mine?
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Propun ca o regula general acceptata a forumului sa nu se mai accepte posturi anonime gen vizitator si acestea sa fie sterse imediat indiferent de continutul lor... Cum ramane cu moderatorii?
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Este chiar necesara aceasta masura!!
Este suficient sa intre un vizitator sa faca comentarii aiurea si majoritatea din noi incep cu comentarii chiar in acel loc si ia alta intorsatura discutia.
Pana se va rezolva problema haideti sa ne facem ca nu vedem aceste postari.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Trebuie doar setat cum trebuie Mircea. Vizitatorul are dreptul doar sa citeasca.
@sorinrec,ai o problema!!! Am scris acolo ptr a curma discutiile vizitatorului.In sensul ca daca are ceva de spus s-o spuna pe fata nu anonim!!! Sunt super convins ca e unul dintre membri. Se poate verifica de catre @costel.Dupa IP. Si IP-ul ala va corespunde cu al unui membru care are de facut misto dar nu stie metoda eleganta! :)
EDIT
Si mai am o propunere....asta ca sa terminam toate discutiile legate de vanzari si alea,alea. Cei care posteaza pe forum,in mod constant si fac o afacere din chestia asta,rulote,accesorii,etc...ori sa ofere discounturi considerabile membrilor( si aici nu vorbesc de membri de o zi sau cei care s-au inscris doar si nu au postat macar....ceva,ca atunci s-ar pacali ei),ori,varianta doua,sa contribuie cu bani la mentinerea si dezvoltarea acestei pagini de web,a asociatiei,etc. Serviciu contra serviciu. Si nu cu discounturi la nu stiu ce solutii de wc,sa ma scuze exis aici,caci nu imi par tentante.Discounturi la rulote,Trume,frigidere,boilere,lucruri mai scumpe!Preturile Exis sunt bune,intradevar,dar din membri clubului pleaca,in principiu,o data la o luna sau la doua luni cineva in Olanda sau Germania.Un membru si prieten le aduce si le vinde celorlalti membri si prieteni la pretul de acolo. Va spun eu ca mi s-a intamplat,nu e poveste.Mi-a adus @bebe.Exis si Ionita siConyteo,ptr ultimul am o stima deosebita,trebuie sa castige ceva,ca fac afaceri.Asta e in afaceri.Si eu imi pun adaos.De multe ori credeti-ma ca-mi pare rau ca-mi pun.Avand in vedere cine cumpara.Si fac si acte de caritate.In fiecare luna.Asta e conceptul meu.Gata! Sper ca s-a inteles cava!
Încuiat