Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
buna suntem vlad si raluca si
suntem din targu mures si ne-am dori sa avem o remorca cort cu toate ca acum avem un fiat punto
intr-o zi speram ca visul sa devina realitate.
Bine v-am gasit.
Suntem o familie din Maramures si pana acum am iesit doar cu cortul.El, ea si un pusti de 10 ani.
V-am gasit incercand sa gasesc campinguri pe litoral.
De 12 ani mergem la mare cu cortul in Neptun (pana s-a inchis campigul) apoi ne-am mutat la Campig Elodie si Zodiac.
Acum suntem la mare si vrem sa mergem in Apuseni asa ca sunt in cautare de informatii despre acele locuri.
Bine v-am gasit! De ieri sunt fericitul posesor al unei rulote Chateau Cantara 928. Am cautat rulota potrivita familiei mele (eu, sotia si doi copii:7ani si 2 ani) mai bine de 2 luni. Masina cu care voi trage noua casa dupa mine, este un Mercedes C220 combi care sper sa faca fata la noile sarcine...in rest ...abia astept sa ne intalnim si pana atunci incerc sa acumulez cat mai multe informatii de aici, pe forum.
Toate cele bune si drumetii frumoase !!!
Va salutam cu respect ! Suntem Gabi, Ana si copilul Bianca de 12 ani din Ploiesti, rulota Swift Abbey 1995, luata ieri dupa indelungi cautari. Amatori de excursii, satui de betoane pe bani multi, acceptam orice provocare... Ne bucuram sa intram in marea familie a rulotistilor si cred ca o sa iesim cat putem de des cu colegii de club. Drumuri bune si sa auzim de bine !
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
SALUT!
Sunt Cristi Argesanu ...bine v`am gasit! Sunt rulotist de vreo 2luni. Am un Coachman VIP 390 din `97.
Am 29 ani si am cumparat rulota pt familia mea : eu sotia si bebelusul Eric de 5luni:) sper sa ne intalnim prin tara si nu numai. Revin cu poze indata ce am cu rulota.
Va multumesc!
Ma numesc Colesnicov Jorj ,castorit cu 2 copii ,posed un Wohnmobil marca FORD Carado A366 an de fabricatie 2008.
Locuiesc in Austria si am un camping de circa 3 Ha. cu restaurant uitati-va pe pagina http://www.camping-grein.at .
Cu stima Colesnicov Jorj
Salutare tuturor,
sunt din Cluj-Napoca, posed o rulota Beyerland 380-2 din 1991, o tractez cu un Nissan X-Trail, sunt casatorit , am doua fete si o catelusa Mops. M-a bucur ca am posibilitatea sa va fiu alaturi. Nu cunosc alti posesori de "ateleje" si mi-ar face mare placere sa am parteneri, dintre dumneavoastra ,cei din CLUB, in diferite iesiri, poate chiar si inafara tarii.
Cu stima
Ioan
Bine v-am gasit,
numele meu este Lavinia Doczi sunt din Timisoara, am 32 ani, casatorita cu sotul meu Laci, 34 ani si avem un baiat, Edi care mai o luna si implineste 9 ani. De curand am achizitionat o rulota( Tec Weltblumer) , de care suntem foarte mandri, vis care am crezut ca nu il vom mai implini niciodata. Toti trei suntem iubitori de excursii in natura, pe care pana recent le-am facut cu cortul sau pe la diverse pensiuni. Suntem foarte fericiti de achizitia noastra si deja ne planificam cat mai multe iesiri pana la venirea sezonului rece.
De ceva timp urmarim acest forum si incet, incet speram sa putem face parte din club si ca membri cotizanti. Asteptam cu nerabdare plecarile in grup in care, asa cum spunea sotul meu, sa spunem si noi: " Echipaj complet - masina,rulota,2 adulti si un copil."
Va salutam pe toti si va dorim o zi faina in continuare.
Secretul succesului este abilitatea de a trece de la o greseala la alta fara sa-ti pierzi entuziasmul.
Fiat doblo + Tec Weltbummler
Bine v-am gasit !
Sunt Costin si locuiesc in Buc.
Prima rulota cumparata prin 1998 a fost in final parcata definitiv intr-o livada pe la Valenii de Munte si apoi a devenit "casuta"
Aveam si un microbuz simpatic pe vremea aia (Vasilica). El e cel care a carat materialele care au acoperit-o !
O sa pun si cateva poze cand o sa ma prind cum se face pe acest forum, deocamdata nu reusesc, poate ma ajuta cineva cu indicatii sa nu mai stau sa caut.
Apoi am mai inchiriat sau imprumutat de la prieteni cate o rulota cand am avut nevoie ca nu am unde sa o tin parcata.
Pentru concedii si drumuri lungi folosesc un Sharanel care e suficient de incapator pentru mine si sotie, copii fiind mari si imprastiati pe la casele lor.
Cate odata se mai intampla se ne sincronizam si mergem impreuna, dar rar...
Pentru oras si drumuri fara bagaje multe e cel mai bun fiat-ul sotiei.
Cam atat va pot spune deocamdata, nu prea am inspiratie pana se clarifica povestea de la plaja Corbu, care ne-a stricat C.O. anul asta.