Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lucian Grama scrie: ↑06 Feb 2018, 07:47
Bun găsit!
Eu și soțul meu am fost timp de 1 an jumate rulotisti in rezerva, eu fiind însărcinată, însă in vara lui 2017 “ne-am revenit” ușor, am luat și strumful la plimbare, la întruniri Moto, ce e drept, prin Caras pe la noi, nu foarte departe. Rulota noastră este o Adria din 1993, cu 3 locuri (la fix pt noi), care ne e tare draga, și mai detinem “una bucata”, din ‘69 , Italcaravan M4, 6 locuri, oldtimer, “pusă la păstrat”
Uram tuturor plimbări plăcute, in acest an!
Bine ați venit în această comunitate!
Să le stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Buna seara tuturor,
De azi oficial am intrat in acest forum cu noua noastra achizitie - Elddis Genesis 3 din 97. Ne place foarte mult si abia asteptam prima noastra iesire la iarba verde :)
Bun venit în această comunitate, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu rulota!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Buna ziua, ma numesc Bejan Marinica ,sunt din Bucuresti , din 2017 am devenit proprietarul unei rulote Coachman Pastice 2000 in lungime de 7,20 m pe care o tractez cu un Audi A4 din 2007 . La aceasta rulota vreau sa-i montez panouri solare si un invertor sa fiu independent de energie . Sunt casatorit am 2 copii si un nepot . Mi-am dorit o rulota si am reusit sa-mi conving sotia sa o achizitionam (cu ajutorul unui rulotist pe care l-am intalnit la Neptun dl. Ioan Sturz din Sibiu care a avut amabilitatea sa ne invite in rulota si sa ne ofere multe detalii despre rulota , pe aceasta cale tin sa-i multumesc ) . Vreau sa devin membru cotizant pentru mai multe informatii si detalii despre locuri de campare . In aceasta primavara fac botezul rulotei in Romania. Eu va doresc un an plin de calatorii cu sanatate si multe impliniri !
cu stima
Marinica Bejan
Bun venit în această comunitate, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu rulota!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789