Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine ai venit, Octavian; rulota se alege dupa mai multe criterii, inclusiv bugetul (principalul "criteriu": echilibrul dintre starea rulotei, dotarile ei, pretul de achizitie, satisfactiile pe care ti le va oferi in urmatorii ani; degeaba e ieftina si cu "de toate" daca nu te bucuri de ea).
Orice rulota obisnuita dotata cu sobita (convector) pe gaz se preteaza la iernile noastre, nu trebuie cine-stie-ce izolatie de pluta ori alte scofeturi.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Buna ziua, încerc sa ma prezint, sunt din Miroslava, Iasi, inginer, lucrez in oil and gas, Qatar , si sunt aspirant la cumpărarea unei rulote, vis ce vreau sa se împlinească in toamna asta depinde de ziua când ajung acasă. Am închiriat de multe ori o rulota si poți sa faci multe lucruri care nu depind de o cazare anume. Pana atunci intrând pe acest forum retrăiesc bucuria celor care au făcut deja acest pas.
Buna ziua,
Ma numesc Nicula Razvan,am 49 ani si sunt din Pitesti.In urma cu doua saptamani am cumparat o rulota Bailey Ranger din 1999.Intentionez sa o tractez cu o Skoda Octavia 4*4 -150CP.Pana vine iarna ,doresc sa merg in jurul Pitestiului(2-3 iesiri),pentru a ma acomoda cu ea.Nu am circulat pana acum cu rulota ori remorca, de aceea consider ca trebuie sa castig o minima experienta in acest sens.
Probabil ca o sa cer ajutor de la dumneavoastra ori de cate ori ceva nu-mi este clar.Incerc sa aduc imbunatatiri ori sa fac reparatii/cosmetizari mici la rulota si sa inteleg exact cum functioneaza aparatura(gaz,12 V,220 V).Pentru mine este un domeniu nou, dar am hotarat sa schimb ceva in viata mea,avand in vedere ca la anul implinesc 50 ani si consider ca trebuie sa marchez cumva acest eveniment.
Sper ,acum cand am un lucru cumparat ,sa ma folosesc de el,astfel incat sa nu regret alegerea facuta.
Va multumesc pentru atentia acordata, sperand ca in viitor o sa ma tolerati,chiar daca pun intrebari de gaga.
cu prietenie ,
nicula razvan
Buna ziua,
Imi place foarte mult forumul dumneavoastra, si sper ca in curand sa devin si membru al clubului, asta binenteles dupa ce imi voi lua motorhome-ul visat. Anul viitor intram in mult asteptata pensie si planuim sa colindam Europa vreo cativa ani cat ne tin curelele si punga.
Salutare tuturor.
Sunt Florin din Zalau, 32 ani, căsătorit cu doi copii mici, dețin un autoturism BMW 320d e46 cu care în curând sper să tractez o rulotă.
Momentan muncă de documentare pentru a putea face o alegere cât mai bună în achiziționarea rulotei.
Bună seara. Mă numesc Chivu Daniel tomis am o familie mare doua fete și un băiat respectiv 8ani 4ani și băiatul 2ani și mă bucur ca sunt membru acestui forum bineînțeles la început. Am o skoda octavia de 2litri 140 cai și de 2 săptămâni am achiziționat rulota mult visată și bine înțeles cu 5 locuri de dormit intimitatea de care avem nevoie. Rulota este un Wilk safari fabricație 2000 ediție aniversară cum am spus cu 5 locuri de dormit wc cu duș și chiuveta cu boiler electric vroiam sa fie și pe gaz dar poate o rezolv ulterior aragaz cu 3 ochiuri și chiuveta multe spații de depozitare încălzire truma cu ventilație aer cald și rece bazin de apa dulce de 45 litri și ce ma dermita cel mai mult are aer condiționat la 220 +baterie cu redresor,cauciucuri noi 2017 cu revizia la sistemul de frânare. Am să pun și câteva poze ulterior. Mulțumesc.
Dragi rulotisti,
ma numesc Cristian Marius, Galati, familist, sunt nou pe Club RV, posesor al unei rulote Hobby 440 Classic 1995 pe care o trag cu un Duster; dupa multe iesiri cu cortul am reusit sa trec la urmatorul nivel " rulota"'. Sper sa impartasesc cu voi multe experiente placute. Drum bun !!