Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
catalin miinescu
Membru forum
7
Oras: BALS
Data nasterii: 29 Iul 1969

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de catalin miinescu »

Salutări, Ciprian! Mulțumim pentru tot! A fost bine la Costinești. Să ne vedem sănătoși și curând!!
Alexandru Pop
Membru forum
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 19 Iun 1960

Mesaj de Alexandru Pop »

Va multumesc pentru primirea in comunitatea voastra. Sunt din Timisoara, casatorit, si am 57 de ani. Am cautat o autorulota dar preturile la cele noi fiind prohibitive pentru mine, m-am multumit cu un Peugeot Boxer L1H1 pe care il transform cat mai simplu pentru a deveni o mini casa pe roti pentru iesirile noastre in natura. Avem 2 caini de dimensiuni reduse, Lhasa Apso, si fiindca nu toate pensiunile sau hotelurile au fost primitoare, am demarat impreuna cu sotia mea acest proiect. Am scos peretele despartitor si l-am depozitat bine - sper totusi sa nu am probleme la ITP-urile viitoare. In locul sau am montat 5 sine zincate care sa delimiteze spatiul de marfa de cel pentru condus, fara insa a-l obtura. Apoi am scos protectiile de plastic din spatiul de marfa si am izolat intregul spatiu cu placi izolatoare pentru industria auto - pe podea de 30mm de densitate inalta si pe pereti si tavan de 50mm de densitate mai mica. Le-am lipit cu SIKA pt industria auto fiindca celelalte nu au tinut cum m-am asteptat. La test s-au desprins unele. La un atelier de carosari de la noi s-a montat TEGO de fag pe jos peste izolatie si restul compartimentului a fost capitonat cu placaj de 3. Placajul l-am vopsit noi cu savana incolor in 2 straturi. Canturile Tego-ului le-am imbracat cu coltare de metal si pe pereti am fixat sine de ancorare. Cred insa ca mai trebuie un rand. Am facut la un prieten un pat metalic pe masura care poate fi inchis si deschis extrem de usor, am cumparat o toaleta Thetford noua si o lada frigo Colemans. Avem un panou solar de 100W cu toate accesoriile si cu un invertor de 400w. Nu am cumparat inca bateria. Suntem la inceput cu transformarea asa ca vom apela la experienta voastra. Nu vrem sa gatim in turele noastre dar inca nu stim cum rezolvam incalzirea...avem cabluri si o suflanta profesionala de 3kw dar nu cred ca e o solutie viabila. Poate o Standheizung TRUMA? Aveti experiente cu asa ceva?
Orice sfat va fi bine primit de noi. Va multumim in avans.
PS - nu am reusit sa incarc imaginile, dar este work in progress...
Alexandru Pop
Membru forum
7

Mesaj de Alexandru Pop »

Acestea sunt primele imagini cu transformarea.
Fişiere ataşate
4m.jpg
4m.jpg (69.75 KiB) Vizualizat de 2583 ori
Alexandru Pop
Membru forum
7

Mesaj de Alexandru Pop »

Alexandru Pop este numele meu si va multumesc pentru primirea in comunitatea voastra. Am 57 ani si sunt din Timisoara. Impreuna cu sotia ne-am hotarat sa ne cumparam o autorulota. Ne-am dorit una noua dar preturile cerute au fost descurajante. Asa ca ne-am hotarat sa nu abandonam proiectul si am achizitionat un Peugeot Boxer L1H1 pe care am inceput sa il "aranjam". Am scos aparatorile din plastic din compartimentul de marfa. Apoi am scos peretele despartitor si in locul sau am montat niste elemente despartitoare zincate. Apoi am izolat compartimentul de marfa cu panouri speciale izolante, folosite in industria auto. Pe jos am pus cele cu densitate mai mare de 30mm iar pe pereti si tavan am pus panouri cu densitate mai mica de 50mm. le-am lipit cu SIKA special pt industria auto. Pe jos am montat la un atelier specializat TEGO caruia i-au fost aplicate canturi de aluminiu iar compartimentul de marfa l-am capitonat cu placaj de 3mm la acelasi atelier. Noi l-am lacuit apoi cu Savana 2 straturi. Am montat sine de fixare dar se pare ca mai am nevoie de 1 rand. Am facut la un prieten un pat metalic care se strange si se extinde usor. Am cumparat o toaleta mobila Thetford, o lada frigo Coleman si multe alte accesorii. Avem un panou solar de 100w echipat complet inclusiv cu invertor. Inca nu am luat bateria. Oricum proiectul este inca ....work in progress.
Avem nevoie de multe sfaturi - de exemplu cum faceti cu incalzirea iarna? Cabluri electrice am si am si un incalzitor pe curent de 3kw. Dar nu am auzit pe nimeni folosind o astfel de solutie...Am auzit de Standheizung TRUMA dar nu stiu ce sa fac. Noi nu dorim sa gatim asa ca nu avem in plan sa folosim butelii.
Avem 2 catei de dimensiuni reduse, Lhasa Apso.
Ne-am bucura daca ne-ati primi si pe noi in excursiile pe care le organizati.
Alina Voinea
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Iul 1977

Mesaj de Alina Voinea »

Salut! Pe mine probabil mă știți deja de pe Facebook, am două rulote, o englezoaică bătrână și ciufută, șubredă și cu toane și tabieturi, ca orice babă (pensionară la munte, dar încă minunată), și un Hobby în formă maximă, pe care îl tragem cu un Duster (în fine, eu stau în dreapta, soțul e cu șofatul). Peste 5 ani vrem o autorulotă discretă, cu care să ne plimbăm un an prin lume.

Nu ne plac campingurile, suntem fani offcamping. Când campăm pe undeva, întâi facem curat după cei care lasă jeg după ei, pentru că ne place să stăm în natură fără peisaj tulburat de deșeuri.

Eu aș putea trăi în rulotă, singura chestie care mă împiedică este legată de legile restrictive pentru campare, care mă stresează. Visez un permis de cetățean civilizat, care să îmi dea voie să mă așez oriunde cu rulota - în definitiv, eu nu fac mizerie, de ce să suport și eu consecințele comportamentului de sălbatic al altora?

Ne mai vedem pe aici si pe Facebook!

Mulțumesc pentru accept pe Forum!
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Alexandru Pop scrie: 11 Oct 2017, 21:18 Avem nevoie de multe sfaturi - de exemplu cum faceti cu incalzirea iarna? Cabluri electrice am si am si un incalzitor pe curent de 3kw. Dar nu am auzit pe nimeni folosind o astfel de solutie...Am auzit de Standheizung TRUMA dar nu stiu ce sa fac. Noi nu dorim sa gatim asa ca nu avem in plan sa folosim butelii.
Avem 2 catei de dimensiuni reduse, Lhasa Apso.
Ne-am bucura daca ne-ati primi si pe noi in excursiile pe care le organizati.
Bineinteles ca sunteti bineveniti, si pe forum si la intalniri; felicitari pentru initiativa, pentru munca si pentru realizari (tot citind si discutand o sa vedeti si aflati ca nu sunteti singurii interesati de si implicati in modificari si conversii; o sa comparati solutiile gasite si realizate si totul o sa fie roz.

Renuntarea la buteliile de GPL este un aspect la care cred ca o sa reflectati (hint: incercati sa faceti conversia de energie - cati kwh incap intr-o butelie de 12,5 kg de GPL, fata de ce stocheaza cea mai mare baterie pe care o puteti cumpara. Sau cata caldura poate sa dea iarna o sobita Truma pe GPL, in oricare loc - amenajat sau in pustietate, prin comparatie cu radiatoarele electrice si cabluri groase care merg doar in campinguri).
Alina Voinea scrie:Nu ne plac campingurile, suntem fani offcamping. Când campăm pe undeva, întâi facem curat după cei care lasă jeg după ei, pentru că ne place să stăm în natură fără peisaj tulburat de deșeuri.

Eu aș putea trăi în rulotă,
Batem din palme si cantam Multi ani traiasca!

(sau Welcome to the club? mai reflectam).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Chirilov Eugen
Membru forum
7
Oras: Tulcea
Data nasterii: 24 Dec 1975

Mesaj de Chirilov Eugen »

Buna ziua tuturor membrilor acestui club. Numele meu este Eugen, sunt din Tulcea, casatorit, doua fetite minunate de 13 si 5 ani. Momentan nu detinem o rulota, intentionam in primavara sa achizitionam una pe care sa o tragem cu Touranul 2.0 tdi achizitionat de curand. Suntem pasionati de calatorii, dorim sa petrecem cat mai mult timp in familie iar aceasta modalitate mi se pare a fi cea mai buna cale de petrecere a unui concediu.
Multumim pentru acceptarea in aceasta comunitate unde speram sa ne facem cat mai multi prieteni.
Grosu M Viorel
Membru asociat
15
Oras: Cernavoda, Constanta
Data nasterii: 16 Mar 1960

Mesaj de Grosu M Viorel »

Bine ai venit in randul nostru al celor pasionati de acest hobby. Din Tulcea este colegul nostru Aurelian Zarnescu care te poate ajuta, cu sfaturi cel putin, in alegerea rulotei ce o doresti.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Constantin Matei
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 19 Sep 1958

Mesaj de Constantin Matei »

Bine v-am gasit,
Sunt pasionat de tehnica si dumetie. Doresc sa aflu cat mai multe informatii de natura tehnica in vederea achizitiei si conversiei unui van sau eventual achizitiei unui camper...motiv pentru care am accesat paginile acestui forum. Sper ca acest demers sa se materializeze cu ajutorul sfaturilor dv.
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Bine ati venit, bine ai venit Chirilov Eugen!
Din Tulcea mai este si colegul Cornel Radulescu.
Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa nu eziti sa ma cauti sa-ti prezint rulota mea pentru a-ti forma cateva idei despre acest fenomen.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
SUTEANU OCTAVIAN
Membru forum
7
Oras: Loc.AGIGEA Jud.CONSTANTA
Data nasterii: 19 Oct 1962

Mesaj de SUTEANU OCTAVIAN »

Va salut , ma numesc Suteanu Octavian sunt din Agigea ,jud Constanta ,sa va spun varsta nu mai sunt asa de tanar ,dar am inima tanar si iubesc natura ,drumetiile care imi schimba viata pe care o am acasa.Nu am inca o rulota ,dar mi-o doresc f mult. Imi doresc o rulota cu care sa pot pleca in tara chiar si iarna,ptr aceasta va cer sfat cam la ce model de rulot sa ma orientez ptr perioada de iarna cand este frig.Detin o masina audi a3 ,1,9 tdi , 90cp din anul 2001.
Astept sfatul dvs gandidu-ma ca ati iesit iarna cu rulota . Va multumesc mult!
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit pe forum.

:welcome1:
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns