Alexandru Pop scrie: ↑11 Oct 2017, 21:18
Avem nevoie de multe sfaturi - de exemplu cum faceti cu incalzirea iarna? Cabluri electrice am si am si un incalzitor pe curent de 3kw. Dar nu am auzit pe nimeni folosind o astfel de solutie...Am auzit de Standheizung TRUMA dar nu stiu ce sa fac. Noi nu dorim sa gatim asa ca nu avem in plan sa folosim butelii.
Avem 2 catei de dimensiuni reduse, Lhasa Apso.
Ne-am bucura daca ne-ati primi si pe noi in excursiile pe care le organizati.
Bineinteles ca sunteti bineveniti, si pe forum si la intalniri; felicitari pentru initiativa, pentru munca si pentru realizari (tot citind si discutand o sa vedeti si aflati ca nu sunteti singurii interesati
de si implicati
in modificari si conversii; o sa comparati solutiile gasite si realizate si totul o sa fie roz.
Renuntarea la buteliile de GPL este un aspect la care cred ca o sa reflectati (hint: incercati sa faceti conversia de energie - cati kwh incap intr-o butelie de 12,5 kg de GPL, fata de ce stocheaza cea mai mare baterie pe care o puteti cumpara. Sau cata caldura poate sa dea iarna o sobita Truma pe GPL, in oricare loc - amenajat sau in pustietate, prin comparatie cu radiatoarele electrice si cabluri groase care merg doar in campinguri).
Alina Voinea scrie:Nu ne plac campingurile, suntem fani offcamping. Când campăm pe undeva, întâi facem curat după cei care lasă jeg după ei, pentru că ne place să stăm în natură fără peisaj tulburat de deșeuri.
Eu aș putea trăi în rulotă,
Batem din palme si cantam
Multi ani traiasca!
(sau
Welcome to the club? mai reflectam).