Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare tuturor,
Ma numesc Florin, 35 ani.
Din primavara am intrat in mica lume a rulotistilor.
De atunci tot citesc si acest forum de profil si acum am drcis sa imi fac si cont.
Am o rulota Abi Dales 520ET tocmai buna pt echipajul de 2 adulti + 2 copii mici.
Desi anul asta nu am reusit sa fac cate iesiri mi am dorit cu rulota, sper ca la anul sa fiu mult mai activ.
Deja am cunoscut cativa rulotisti prin campingurile pe unde am fost si de fiecare data toti mi au sarit in ajutor mirosindu-ma ca sunt incepator, lucru care sincer l-am apreciat maxim.
Buna spre ziua,
Stefan dinspre tata :), pasionat de drumuri cat mai departe de casa, familie numeroasa (2 copii - din cate stiu eu), dornic de integrare in lumea celor ce poseda dorinta si ,,putirinta,, intr-ale rulotelii. Asadar, mai pe romaneste, doresc sa imi (con)duc familia pe carari batatorite si mai putin umblate la bordul unei autorulote. In urma cu ceva ani (multi) am avut ocazia sa il cunosc pe colegul Dan Iliescu (pasiune comuna VW Sharan) si, vazand Fiat Knaus-ul lui am tot visat la ceva asemanator cel putin. Acum, crescand, am ajuns la concluzia ca nu mai este tocmai un vis (irealizabil) si doar unul indepartat. De aceea doresc sa ma pregatesc din timp si, in masura in care aveti cateva minute libere, as dori sa ma ghidati si pe mine in limita sumei de 10 mii euro (plus sau minus) catre o autorulota (daca puteti sa imi sugerati cateva modele ar fi minunat) in genul celei vazute atunci la Dan (Fiat Knaus).
Daca trebuie sa deschid un topic nou cu aceasta dorinta, o voi face :)
Pana atunci, spor si Zbor.
Marinescu si ai lui
NU raspunde cand esti furios.
NU face promisiuni cand esti fericit.
NU lua decizii cand esti trist.
Buna seara,
Ma numesc Daniel Alexe (41 ani) si de anul trecut detinem o rulota Hobby 400 SF (2003) achizitionata din Olanda. Familia mai este compusa din sotia Daniela (32 ani) si baietelul nostru Albert (3 ani si 3 luni), suntem din Bucuresti si dorim sa facem cat mai multe drumuri cu rulota si sa participam la cat mai multe evenimente impreuna. Rulota o tragem cu VW Golf V 1.9 tdi, anul 2008, 105 cp.
Seara buna!
Daniel Alexe
0720.987.814
VW Golf V 1.9 TDI 105cp - 2008
Hobby 400 SF - 2003
ca scurta descriere,,,suntem o familie de plimbareti [2adulti si doi copii],nu ne facem planuri dinainte,cand ni se pune pata plecam in maxim 2 ore fara o tinta anume,in prezent suntem in posesia unui renault master transformat de mine in autorulota,apreciem mai mult drumul decat destinatia [genul venit vazut punctat plecat ]
Bine a-ti venit in randurile noastre toti noi venitii de pe forum,pe care va asteptam la intalnirile noastre postate pe forum la care trebuie doar sa va inscrieti,este atat de simplu.Pana atunci noi va uram traditionala urare:Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
In calitate de nou venit in comunitatea rulotistilor, incerc sa ma prezint:
Numele meu este Silviu Parnuta, casatorit cu Valentina Parnuta de ceva vreme (impreuna de cand lumea), avem un baietel de 7 ani pe nume David si o fetita ne-nascuta inca...urmeaza in noiembrie.
In urma cu 2 saptamani am achizionat o rulota Lunar Freelander 2 incurajat fiind de placerea petrecerii timpului in natura (si de 2 prieteni rulotisti cu experienta), rulota pe care intentionez sa o deplasez cu un Santafee sau Mercedes Sprinter in fct. de necesitati. Sper sa ne putem bucura de rulota cat mai bine si pentru cat mai mult timp posibil si de ce nu, impreuna cu membrii acestui club.
Cu stima,
Silviu Parnuta