Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua, ma intereseaza si pe mine sa transform o duba Fiat, Citroen sau Peugeot. Ma tot uit dupa dimensiuni dar nu prea gasesc detalii. Care sunt dimensiunile pentru dubele mentionate de mine?
Care ar fi in mare costurile de transformare a unei dube, fara a lua in calcul masina.
Ce fel de pal se foloseste la mobilierul din interior?
Multumesc!
Florin, daca ai sa rasfoiesti cu rabdare tot acest topic vei gasi raspuns la toate nelamuririle tale.
Referitor la mobilier, nu-ti recomand pal-ul. Stii cum este cand scoti un autofiletant din pal... Cand il pui la loc, mai bagi si un bat de chibrit... sa tina.
Trebuie sa tii cont ca acest mobilier nu are o viata statica, este supus unor anumite tensiuni, trepidatii, posibile infiltratii, etc.
Stiu, sunt multi care dpdv. al costurilor si comoditatii merg pe PAL (vechea vorba romaneasca - "Las' ca merge si asa!"), insa nu stie inca nimeni cum arata acel mobilier dupa ceva ani de folosinta, cum se comporta dupa o operatie inerenta de demontare-montare sau ce mai ramane din el in cazul nefericit al unor infiltratii.
Cauta panel/placaj furniruit de calitate, de 16mm pentru partile fixe si eventual de 13mm pentru partile mobile (usi).
Avand in vedere ca nu ai un consum foarte mare de foi iti recomand sa mergi pe un material de mai buna calitate.
Am rasfoit tor topicul, dar nu a spus nimeni ca pret estimativ cat ajunge o conversie.
Sunt curios daca 5000 euro imi ajung fara a lua in calcul masina.
Multumesc!
Da. Desenul nu este lizibil, dar vazand configurarea in mare, o duba cu lungimea spatiului de marfa de 3705 mm este suficienta.
Deci lungimea totala a dubei trebuie sa fie de 5998 mm pentru Ducato, Jumper sau Boxer penultimul model (dupa 2007)
Configurarea este foarte apropiata cu cea a camperului meu la care lungimea spatiului de marfa este de 3399 mm.
intrebare de 10 puncte si o sticla de Jack Daniels pentru solutie.
CUM ASEZAM 2 PATURI PENTRU 2 PERSOANE CU DIMENSIUNILE MINIME DE 1,3M/2M SAU MAI MARI INTR-O DUBA CU SPATIUL PT. MARFA DE 4 M LUNGIME EXEMPLU FIAT L5H3?
intrebare de 10 puncte si o sticla de Jack Daniels pentru solutie.
CUM ASEZAM 2 PATURI PENTRU 2 PERSOANE CU DIMENSIUNILE MINIME DE 1,3M/2M SAU MAI MARI INTR-O DUBA CU SPATIUL PT. MARFA DE 4 M LUNGIME EXEMPLU FIAT L5H3?
Două suprapuse în spate, iar în fața lor banchete plus masă transformabile în pat dublu, ca la rulote.
Aduci Jack-ul sa-ți arăt pe viu, sau Îți dau adresa pentru curier?