Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Nelu Predonu »

De acord cu ce spui Ciprian, tragerea curentului de la Marian este exclusa si dpdv. tehnic. Chiar daca ar fi de acord Marian, la o asemenea lungime (200m) de cablu normal, la noi ar ajunge curent cat pentru a aprinde ... o lumanare :) Nu e obligatoriu sa avem curent cum spui si tu, dar e musai ca acel loc de campare sa fie indreptat si apa trasa langa teren. Daca nici asta nu se va face, putem considera ca s-a facut o economie la bugetul asociatiei inscriindu-ne astfel in peisajul tipic romanesc, "cine nu munceste, nu greseste".
Oricum, daca se doreste a se face ceva cat de cat civilizat voi participa la actiune, daca se merge pe ce a fost anul trecut (frectie la picior de lemn), nu ma voi implica.

PS. Pentru a se percepe un tarif mai mare pentru unii si mai mic pentru altii este nevoie sa se si ofere ceva, o amenajare minimala macar. Nu mai zic cum va privi proprietarul locatiei carpeala de care dam dovada.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am aflat de la Sibiceanu ca se poate inchiria de la Branesti buldo - excavator la 100 ron /h ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin_Vint
Membru forum
12
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Buna ziua,

Cred ca cea mai buna metoda e sa indreptam terenul direct cu buldo pentru ca daca il aram si il discuim, va fi impracticabil ceva timp. Pamantul va fi afanat si se va lasa sub greutatea atelajelor chiar daca se va sadi gazon!
In privinta curentului cred ca este o cauza pierduta sa tragem curent de la Marian, deoarece nu se stie daca instalatia electrica a casei lui rezista la consumul suplimentar! Poate daca vorbim cu vecinul de la vila de langa noi ne lasa sa montam un contor individual la el si sa ii platim curentul consumat . Ar fi si lungimea cablului substantial mai mica si caderea de tensiune va fi minima!
Cainii care au facut galagie weekend-ul trecut nu s-au apropiat la mai putin de 30-40 de metrii de noi. Au facut galagie pentru ca era "nunta mare"! Singurii catelusi care au stat printre noi sunt cei ai lui Marian , care stiu ca primesc de mancare acolo. Daca nu ii mai hranim poate scapam de ei ! Si nu mai dam banii nici pe gardul care mai mult ca sigur ca dupa cateva saptamani il vom recupera de pe la fier vechi!
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Politic Iulian
Membru asociat
12
Data nasterii: 19 Iul 1978

Mesaj de Politic Iulian »

Da,aici atingem un subiect inca fierbinte in Romania,mai exact in
mass media referitor la animale(cainii vagabonzi)
Cert este ca in perimetrul unde stam noi(la Pasarea) sunt multi,foarte galagiosi si imprevizibili
iar cei care au copii inteleg perfect situatia
Sa te duci sa te relaxezi sau sa stai cu foarte mare grija ca unul dintre caini iti va
ataca copilul sau de ce nu chiar pe tine(si credeti-ma,sunt rai)
Tot ce trebuie sa facem este sa nu-i mai hranim(nici macar un oscior)iar cu ajutorul unor
petarde( nu bolovani sau bete) sa-i gonim in permanenta si sa-i facem sa-si piarda
interesul pentru acea zona
In acest fel sunt ferm convins ca vom scapa de ei
Referitor la gard,cred ca este o cheltuiala inutila(de galagia cainilor tot nu scapam)noi trebuie sa ne axam in primul rand
pe nivelarea(batatorirea) terenului in zona de campare si crearea mai multor locuri pt rulote
Este pur parerea mea si prin asta nu vreau sa supar pe nimeni,
iubitori de animale sau ideile altor persoane
Oricum de munca tot nu scap,asa ca ne vedem cat de curand la sapa
Salutare tuturor
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate merge pe 4-6 sau 11-13 apr pt munca si pt. diverse , daca este cazul inclusiv sa inchiriem un "buldo " .

Pe aceasta cale si prin intermediul forumului fac un apel catre toti membrii acestei comunitati sau asociatii , inclusiv membrii fondatori , sa vina , sa ne ajute si sa ne sustina in acest proiect , macar cu o vorba buna sau cu lopata daca este posibil !!! :)

Multumim !
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Precum am mai spus, dalele de beton sunt încă disponibile precum si "papucul" (in cursul săptămânii):-#
Fendt 420 Saphir+ Passat
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Lupu Ciprian scrie:Am aflat de la Sibiceanu ca se poate inchiria de la Branesti buldo - excavator la 100 ron /h ....
Stiu, mi-a spus si mie, Sorin chiar vrea sa ne ajute. Da si cu buldo este de preferat sa amenajam terenul. Aratul si discuitul erau solutiile mai bune, dar asa cum zice si Florin, acum e tardiv, in toamna era numai bine sa fi facut asa ceva.
Ciprian, ia legatura cu Sorin, cu dl Curelea pentru murmurei, stabiliti data si ora la care poate veni buldozerul si cu o zi inainte vom merge 2-3 persoane sa trasam zona ce urmeaza a fi nivelata.
Cand vine buldozerul voi fi prezent acolo cu Relu (daca poate), sa nu iasa lucru de mantuiala.
Fiind vorba de un buldozer poate refacem si drumul care coboara spre lac.

Despre gard, nici nu poate fi vorba - nu sunt bani pentru asa ceva si chiar daca ar fi, gardul va fi furat in cel mai scurt timp. Vorba ceea, au dat ei iama intr-o cacastoare ... :oops:
Solutia propusa de Iulian mi se pare cea mai buna in ceea ce priveste indepartarea cainilor.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Buna seara ,

Ma bag si eu in aceasta discutie , deoarece mi-am anuntat disponibilitatea ( impreuna cu prietenii mei ) de a ajuta la amenajarea acestui loc .
Din punctul meu de vedere , in momentul de fata , nu cred ca este necesara decopertarea stratului de pamant fertil , cu buldo-excavatorul , deoarece se va distruge toate iarba.....

Nea Nelu , daca este nevoie , noi , gasca din Berceni putem veni cu un generator de 3,5 kw sa putem suda linistiti gardurile ( benzina sa fie :D )
Nici eu nu displac ideea lui Iulian ( am vreo 500 de petarde in rulota ) , dar parca mi-e frica de ceea ce s-ar putea intampla cu copiii nostri .....

Oricum , dupa cum am anuntat si in postarea mea de mai sus , in w.e. 04.04-05.04.2013 , voi fi prezent , impreuna cu Gasca din Berceni in aceasta locatie pentru a da o mana / lopata de ajutor pentru amenajarea si ecologizarea terenului de campare .

Avem si suntem dispusi sa aducem cu noi diverse echipamente / utilaje / scule , gen :
- generator trifazat
- drujba profesionala
- tot felul de bormasini si pikamere
- cazmale , lopeti ....etc

Cum a spus si colegul Iulian Politic , noi de munca nu scapam , dar nici nu ne ferim.....

Abia astept sa ma implic in acest proiect .

Pentru orice alte detalii despre sculele / utilajele pe care le putem aduce , nu ezitati sa ma contactati la telefon 0753010726

Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , ideea adr fii sa nu mergem cu rulotele acolo cand mergem la munca pentru a putea intrea linistit buldo, nu vreau sa stam cu morcovelelul ca atinge vro rulota . Cand ne hotaram ce si cum si sant si banii , vorbesc de buldo...
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
danbabanu
Membru forum
12
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Pe 5 voi ajunge si eu la locatie pentru a da o mana de ajutor. Ideea dlui Sorin Sibiceanu de a veni fara rulote cand vine buldo este buna si probabil ca o voi pune in practica.
Pot aduce si eu cateva scule/aparate daca este nevoie (generator 5.3KWA, trimer cu disc, ceva combustibil, etc). Nefiind in cunostiinta de cauza poate ar fi bine venita o lista cu ceea ce ar trebui adus in momentul in care se decide exact ce se va face in perioada respectiva.
Pentru transportul materialelor, daca este nevoie vreodata de remorca, va rog sa ma anuntati. Detin una de 500kg pe care o pot pune la dispozitie fara probleme (rog telefon in prealabil la 0727388641 sau 0724098278, remorca nu o tin in Bucuresti).
Astept ultimele noutati de saptamana viitoare .
Weekend placut tuturor.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu nu am timp in cursul saptamanii sa ma ocup de asa ceva ... la fel si C-tin Curelea cu care m-am intalnit de fiecare data seara, ori la mine la servici, ori pe la o gura de metrou, unde putea sa iasa pt. a-i da 2-3 facuri... chitante ...

Cine poate sa se ocupe de buldo sa vorbeasca daca se plateste cu factura sau nu , sa stim clar ca sa nu avem probleme ... etc.... eventual sa mearga si la locatie daca se poate sa rezolve aceasta problema ...
Daca nu exsista cineva care poate face acest lucru , poate se inchiriaza-n weekend si gata .... am rezolvat-o !

In weekend pot veni si eu la locatie ca sa ne organizam sau sa vedem ce mai e de facut .

@ Dan Babanu

Trimerul cu disc este o necesitate mai ales ca se fac " balariile " mari ... din ce in ce mai mari pe acolo ...
Avem nevoie si de acea remorca in weekend pt a transporta diverse .
danbabanu
Membru forum
12
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

OK, trimerul si remorca vor fi la locatie. Asteptam alte informatii in zilele urmatoare.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Scrie răspuns