In incinta campingului Camperland se afla un loc special amenajat, mobilat complet, in care se poate pregati si lua masa in aer liber. Deci, orice model de ceaun ar fi, cu siguranta incape pe aceasta soba. Aveti mai jos cateva poze exemplificatoare.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ciprian
Cine e mama Lupu? Vin si Romulus si Remus?
Deci, Cipriane, aduci muzica? Vin si eu cu cateva sticuri?
Cum e cu tombola?
D-na Violeta degustam vinurile noastre sau degustam vinuri undeva la vreo Crama din zona?
Propun ca cei care aduc vin si au vin propriu sa aduca cate o sticla din sortimentele pe care le au, sa facem un concurs de vinuri cu degustare si sa premiem pe cel mai bun vin dupa care le bem pe toate. Eu am doua soiuri facute de mine din struguri din gradina mea, si aduc pentru un eventual concurs.
Pentru ca am vaci aduc doua feluri de branzeturi facute in casa , unt de casa si cas proaspat inchegat.
Voi prezenta o bautura unica, "porumbata" adica un fel de visinata dar facuta din "porumbe" fructe salbatice din sud (porumbele parca le spun moldovenii)
Eu inca nu am gustat-o.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Domnule Traian, degustarea de vinuri din productie proprie va fi sigur cel mai interesant concurs. In rest, "porumbata", visinata si afinata vor intra la degustari in afara concursului si de preferat inainte de masa. Pentru ziua de vineri, cand vom reveni din excursii, la etajul pensiunii Soimul (pentru ca este mai incapator) vom lua masa impreuna. Eu si mama "Lupu" vom aduce ceva sarmalute, D-na Israila va aduce ceva peste (este dezlegare la peste) si, sunt sigura ca fiecare va aduce ceva de mancare pe care le vom pune pe masa la comun, vom degusta tariile si vom ciocni in cinstea aniversarii Clubrv. Bucataria de la Pensiunea Soimul ne va ajuta si cu prepararea dar si cu servirea bucatelor. De acolo putem comanda, la masa de vineri, eventual ciorba (cine doreste). Voie buna sa fie ca, in rest, le rezolvam noi pe toate. Am intrat in linie dreapta, suntem pe ultima suta de metri si asteptam langa steagul Clubului cat mai multi colegi, pentru a sarbatori cum se cuvine a 6-a aniversare a acestuia.
Dupa cum am scris si in prezentare, sambata si duminica pensiunea Soimul are orchestra, deci vom beneficia de muzica gratuit. Pentru ziua de vineri probabil DJ-ul nostru Ciprian ne va asigura toate conditiile unei auditii muzicale deosebite.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
@TRAIAN
Mama Lupu e mama :) la inatalnirile anuale participa si ea, e amatoare de conversatii :) , se pare ca vor veni si sora mea si cumnatu' la pensiune ...
Tombola o organizam la fata locului , veniti si voi cu cate ceva simbolic nu obiecte cu valori mari ...
Aduc si sonorizare si efecte disco , laser , scaner, stroboscop , "head mover " color ... dar la restaurant de preferat e sa ascultam muzica de acolo ca sa nu facem noi regulile ...
Aduc si un proiector video , avem si o surpiza pt. rulotistii prezenti la cina festiva pe care nu o pot dezvalui inca ...
Aduceti-va pe stickuri / memory flash..... SD card , sau alt suport , muzica pe care v-ar place sa o ascultati si pe aceea o vom asculta , dar de preferat ar fi , sa fie muzica romaneasca fiind 1 dec . NU e obligatoriu sa facem ca mine... e doar opinia mea .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua
Incepand cu acest eveniment asociatia isi propune sa planteze cate un arbore(functie si de perioada /clima)in fiecare camping unde organizeaza intalniri.Pt Darmanesti s-a ales un brad(sarbatorile de iarna fiind aproape).
Ref la Concursul "Degustari " regulamentul este urmatorul:
Excelent Ciprian
Vom fi ca intr-0 familie largita si sunt convins ca vom gasi si locul unde sa ne desfasuram distractia si cu muzica ta.
Nu am putut deschide pe laptopul meu linkul cu degustarile dar ne descurcam la fata locului.
Cred ca avem noroc si cu vremea.
Sa ne vedem cu bine.
Interesante categoriile pentru concurs.Eu,totusi nefiind producator...nu pot participa decit cu ce voi avea la purtator.Orisicum va fi degustat si daca nu o sa participe la concurs. :lol:.
Ultima oară modificat 26 Noi 2012, 17:16 de către Isdraila Ioan, modificat 1 dată în total.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Nici eu nu am putut deschide linkul cu regulamentul concursului de degustari de vinuri care, probabil, il vom putea descifra numai dupa ce degustam vartos vinurile prezentate. Il vom transcrie si il vom afisa la sala unde va avea loc concursul pentru luarea la cunostinta a tuturor concurentilor.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Acum se poate citi textul despre concursul de vineri.
Se acorda de obicei 3 note de la 1 la 10, una pentru aspect (limpezime, culoare...) una pentru miros si consistenta (cum lasa urme pe pahar...) si una pentru gust.
Se face o medie si se consemneaza nota finala de catre fiecare degustator.
Pe sticla se pun numere in ordinea primirii de catre juriu. Notarea se face pentru numerele respective dar in cazul nostru e mai bine sa se stie al cui e vinul considerind ca nu e cazul sa fim subiectivi mai ales ca urmeaza sa il bem.
Intre doua degustari se recomanda cate o felie de mar ca sa curete papilele gustative.
Se acorda in cazul nostru numai un premiu (Medalie sau cupa sau un mic cadou) pentru cel mai bun vin si un premiu (lingura de lemn) pentru cel mai prost vin pe care detinatorul e obligat sa il bea in aceeasi seara pe tot, singur.
Dar se va putea stabili ierarhia dupa notele obtinute.
Sticlele pregatite pentru degustare pot fi de 3/4 litri sau de 1 litru pe care sa scriem numele proprietarului sau porecla. Ne trebuie un marker.
Un concurent poate aduce maxim 2 sticle (pentru degustare dar oricate pentru baut).
Noi nu vom separa vinul alb de cel negru decat daca vom avea mai mult de 20 de sticle.
O sa caut eu o medalie, sau un mic cadou si o lingura de lemn daca ma aleg cu sticla din vinul medaliat.
Voi pregati si formulare pentru notelor acordate.