Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rulota sau camper? Este un subiect la care m-am gandit si pe care l-am discutat de multe ori. Punctul meu de vedere este urmatorul:
Este bine sa avem si rulota si camper! Sunt doua lucruri diferite - au destinatie diferita!
Daca va place sa va petreceti vara pe litoral (2-3 luni) este mai buna rulota: ajungi la Vama Veche, gasesti o pozitie perfecta, o calezi si cu masina vizitezi tot litoralul, faci aprovizionare, etc.
Daca vrei sa faci un tur al manastirilor Moldovei, un tur al Europei este mult mai bun camperul.
Cum majoritatea vor sa stea mult intr-un loc dar si sa calatoreasca cu opriri scurte de o nopate, maxim doua, solutia este una singura: si rulota si camper!
Birca Dacian-Mihai, Tel. 0723/277305, e-mail: shiva@astronida.com
Rulota TEC Weltbummler din 1987 si Skoda Octavia 1,9 TDI din 2004
Există numai trei feluri de informaţie: bună, rapidă şi ieftină; poţi primi numai două dintre acestea!
Eeee, nici chiar așa. Domnul Birca spunea ca in funcție de nevoi , folosești una sau alta.
Aruncați o privire pe magbaz Travels. Com si vedeți cum pun problema niște Impatimiti in ale călătoriilor cu rulota si motorhome. Familia respectiva are in dotare un semintegrat si o rulota.
Putin offtopic: era doua-trei comenturi al cuiva din Brasov (nu am tinut minte numele, din pacate! ), despre preturi impozite si alte biruri, pe care nu le mai regasesc ... Voiam sa-l intreb ceva pe cel care a postat dar vad ca au disparut postarile...Ma poate ajuta cineva cu numele?
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato