ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
E excelent la Paltinis si partia e foarte buna dar cred ca e bine sa dai un tel inainte sa vezi daca e zapada ca n-au zapada artificiala si cu caldurile astea s-ar putea sa se fi topit... Drumul e bun si e scurt asa ca nu sunt probleme... Te duci cu Rulota? Vezi ca pe drumul spre Paltinis e muzeul Astra in care e poti face niste poze super...
Muzeul de etnografie Astra Sibiu. E cam ca asta din Bucuresti de la Herastrau dar de vre-o 3 ori mai mare si mai frumos... Aici vezi poze de-acolo... http://voicudan.8k.ro/thumbs.php?pic=410 E chiar misto la Paltinis...
este intilnirea de la opel astra si m-am gindit sa ma duc si eu,mai mult pt ..nu stiu cum sa ma exprim,fiecare iste asa de increzut cu astra lui,cipat,tunat... sper sa fac o surpriza cu astra mea cu rulota,si sotia tot ar schia copilul e deja bine,macar daca gasim ceva zapada pt sanie