bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Poza este de pe internet! Adica a fost! :lol: Luata de pe un site ce nu necesita parola! Fac lista cu ce s-a postat pe forum de pe net? Hai sa stergem! :lol: E o prostie! Sa nu exageram in ea! Fara suparare! Sunt de acord ca eu i-am facut galagie lui Samson cand copia de aici dincolo! Dar n-am insistat in ea! Desi a mai facut-o. Si el si altii care mai citesc doar pe aici! :lol: In plus,era una dintre glumele mele reusite,similara cu cea facuta de purtatorul tricoului! Daca mergeam acolo si faceam poza cu aparatul meu propiu si personal,ma mai oprea cineva sa o pun? Ca erau in loc public! :lol: Ne-am tampit! Si nu oriunde! La cap! :lol:
Domnu Sergiu, respectuos va rog a nu stiu cata oara sa-mi faceti si mie un CD cu pozele Dvs. de la Isaccea.
In caz contrar "ciuciu" reductie de GPL :D :D :D
nu vi se pare cam exagerata masura vis-a-vis de unul din cei mai vechi si mai activi?nu credeti ca este unul dintre putinii care au dat putina culoare forumului ?atunci de Peti ce sa mai vorbim care scrie ce scrie si pe urma le nuanteaza?cred ca dati satisfactie cui nu trebuie....ma intreb care-i vulpea care-i lupul....dati atentie prea mare amanuntelor si nu vedeti orizontul....sa astept banarea? :twisted:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
SCUZE, am vrut sa mut discutia pe forumul fondatorilor dar din pacate n-am reusit si s-a pierdut pe undeva...
O sa mai incerc sa vad cum pot sa recuperez posturile si sa le mut acolo...
Inca o data scuze!
In lumea dragostei, o singura regula e valabila. Sa faci femeia fericita.
Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta. Cu parere de rau, astea sunt regulile.
Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
INDATORIRI OBISNUITE
* Faci patul (+1)
* Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1)
* Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2)
* Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5)
* ...Pe ploaie (+8)
* ...Dar te intorci cu bere (-5)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0)
* Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5)
* ...Ii tragi una cu facaletul (+10)
* ...Era catelul ei (-20)
EVENIMENTE SOCIALE
* Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0)
* Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2)
* ...Pe colega o cheama Tina (-10)
* ...Tina, dansatoarea (-20)
* ...Tina are silicoane (-80)
ANIVERSARI
* O scoti la cina (+2)
* O scoti la cina, si nu este un club sport (+3)
* Ok, e un club sport (-2)
* Si e noaptea cu bufet suedez (-3)
* E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)
SEARA IN ORAS
* O scoti la film (+1)
* O scoti la un film care ii place ei (+3)
* O scoti la un film care nu-ti place (+6)
* O scoti la un film care iti place tie (-2)
* ..Se numeste "Robocop" (-3)
* ..Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)
CONDITIA FIZICA
* Ai facut burta (-15)
* Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10)
* Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30)
* Spui, "Nu conteaza, si tu ai" (-800)
MAREA INTREBARE
* Ea intreaba: "M-am ingrasat?" (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns]
* Eziti cu raspunsul (-10)
* Raspunzi, "..Unde?" (-35)
* Orice alt raspuns (-20)
COMUNICARE
* Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0)
* Asculti, peste 30 minute (+50)
* Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500)
* Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-400)
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Ce inseamna a avea curaj? Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 diminteatza,mort de beat si,intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura in mana,indrajneste sa o intrebe: -Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva?
Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, si sare. Dupa un timpse aude un ciocanit la usa . Tipa deschide, in usa ..... tipul cu hainele in brate...
- Ma nevasta, da' stresati mai suntem!
Un explorator prin jungla Amazonului s-a trezit inconjurat de canibali.
"Oh Doamne, sunt pierdut." gandeste el.
Dintr-o data o raza de soare coborand din inaltul cerului ii cade la picioare si o voce mai groasa ii spune:
- Nu fiule, nu esti pierdut. Ia o piatra, intoarce-te si arunc-o in capul sefului lor!
Exploratorul face intocmai, dar cei 100 de canibali se napustesc spre el. Vocea din ceruri mai spune:
- Abia acum esti pierdut.