Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
cristian erving micu
Membru forum
14

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de cristian erving micu »

Va salutam,
Noi suntem familia Micu, adica Maria de trei ani, Alina si Cristi, fiecare de 34 ani. Am cumparat recent o rulota Burstner 370 Holiday pe care o tragem cu o Skoda Octavia Tour de 1900 cmc si 90 cp. Inca nu am facut nicio iesire dar avem planuri mari pentru anul 2010.
Cu respect, Maria, Alina si Cristi.
Cristi Micu
Burstner 370 Holiday + Skoda Octavia Tour
Roxana Nicolae
Membru forum
14

Mesaj de Roxana Nicolae »

buna ziua. sunt roxana nicolae din bucuresti si intentionez sa iau o rulota cat de curand deoarece am mai trait experiente de acest gen in trecut si mi-au placut.
Adrian Cocis
Membru forum
14
Oras: Brasov
Data nasterii: 25 Aug 1977

Mesaj de Adrian Cocis »

Respectul nostru tuturor,
Suntem familia Cocis din Brasov "pufani" in ale rulotismului, Teo fetita noastra de 1 an si 5 luni, sotioara Diana si eu Adrian.Suntem nerabdatori sa ne cunoastem si sa ne facem noi prieteni cu care sa petrecem momente de neuitat.

Pana atunci, toate cele bune ...
Antonia, Teodora, Diana si Adrian Cocis
Vw Sharan 1.8T + Knaus Sudwind 530 M-TK
0742 129 909 - Adrian
www.distinctimobiliare.ro
Silviu Sanda
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Mai 1969

Mesaj de Silviu Sanda »

Va salutam pe toti!
Maria si Silviu,din Bucuresti sect.3,suntem dornici sa iesim cat mai des cu rulota si sa cunoastem cat mai multi din familia rv.
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
colac george
Membru forum
14

Mesaj de colac george »

in primul rand le cer scuze tuturor membrilor clubului ,ca nu m-am prezentat asa cum cere regulamentul ca nou venit ,dar revin cu o prezentare a familiei mele .Sunt din mun Medgidia [C-TA] ,am 35 de ani ,casatorit,2 copii detin un opel zafira 1.6, dar nu am inca o rulota.Intentionez sa o cumpar cat mai curand posibil ca sa pot intra in randul rulotistilor.
Bmw X1 & Wilk Stern 450
Andrei Simon
Membru forum
14

Mesaj de Andrei Simon »

Buna ziua si bine v-am gasit.
Ma numesc Simon Andrei (28 ani, Timisoara) si impreuna cu prietena (Cristina) sper sa intram cat mai repede in cercul rulotistilor. Primul pas l-am facut 😉
Ne plac calatoriile, natura iar eu si pescuitul.

Acum devorez informatii de pe acest forum si in viitorul apropiat sper sa decidem impreuna ce 'trasura' si 'cal' sa ne luam. Poate banatenii mei ma ajuta si cu o sedinta/seminar live, daca e cazul, caci momentan stau rau cu aproximarea marimilor unei rulote doar din poze :) Important e ca in primavara sa fim gata de drum, dar mai vorbim noi despre asta.

Inca o data va uram toate cele bune, drum bun si fir intins 😉

Andrei & Cristina
completam - impreuna ;)
Popescu Dragos
Membru forum
14

Mesaj de Popescu Dragos »

Salut , bine v-am gasit .
Sunt Dragos Popescu din Targoviste , m-am inscris in acest forum pentru a afla mai multe despre excursiile cu rulota
TOPORASCU VIOREL
Membru forum
14

Mesaj de TOPORASCU VIOREL »

Buna. Numele meu este Toporascu Viorel din Constanta.
Sunt rulotist doar de doi ani si am dat de voi cautand frigider ptr. rulota.
Familia de rulotist este compusa din cinci membri: Subsemnatul, sotia Valentina, doi copii Marius-Alexandru respectiv Cristian-Ionut si catelusa Bella de rasa Shi-tzu.
Sper ca sa pot fi inclus in club in randurile iubitorilor de natura.
Adrian Misarosi
Membru forum
14

Mesaj de Adrian Misarosi »

Buna ziua tuturor. Numele meu este Misarosi Adrian ( 37 ani ) , sotia Carmen ( 34 ani ) si nu in ultimul rand Razvan ( 14 ani ) . Sunt din Lupeni jud. Hunedoara , avem o bijuterie de rulota HOBBY 400 , an de fabricatie 1991 , tractata de un autoturism Dacia Logan 1.6 benzina . Dupa un" lung si aprofundat studiu" de circa un an si jumatate in tainele rulotistului si in special de pe acest forum ( in primul rand felicitari celor care se ocupa de administrarea acestui forum si bineanteles felicitari si celor care participa cu idei si sfaturi ) , ati reusit sa ne convingeti ca achizitionarea unei rulote este intradevar un lucru extraordinar . Suntem o familie care preferam iesirile in natura , decat statul intre 4 pereti , asa ca primul pas este facut . Urmeaza sa ne hotaram unde sa facem PRIMA IESIRE . Asa ca multumim inca o data si va dorim sa aveti parte de cat mai multe iesiri reusite . Multa sanatate tuturor .
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita .Einstein
Hobby 400 + Dacia Logan 1.6
Viorel Ivan
Membru forum
14

Mesaj de Viorel Ivan »

Va salut si cu permisiunea dumneavoastra intru in aceasta mare familie de rulotisti , suntem familia Ivan , Vio , Mary , Cosmin..... si in cateva saptamani va veni si al patrulea membru al familie o fetita Carolina . Sunt din Buzau si sotia din Bucuresti dar de cativa ani locuim in Onda o localitate in comunidad valenciana Spania . Inca nu avem o rulota ( suntem in cautare ) , pana acum am calatorit cu un camper Vw caravelle t5 preparat de mine dar familia se mareste si avem nevoie de ceva mai mare . Sunt bucuros sa gasesc aici o comunitate asa mare care recruteaza din ce in ce mai multi membri , am ramas surpris cand am descoperit forumul si nu am rezistat sa nu ma inscriu ( aici sunt membru al mai multe forum-uri care au ca tema calatoritul in caravana ,autocaravana sau camper ) am sa pun un link cu camperul meu http://www.furgovw.org/index.php?topic=139934.0 . Toate cele bune si va astept in vizita pe frumosul litoral al Spaniei ......................
Vio

VW CARAVELLE T5 + ELDDIS TIPHOON EX 300
tudor natalie daniel
Membru forum
14

Mesaj de tudor natalie daniel »

Ziua buna sau servus va saluta o familie de clujeni proaspat inregimentati in aceasta lume minunata a oamenilor liberi . Suntem familia Tudor din CLUJ-NAPOCA formata din trei membrii : Daniel(45) , Dana (43) si fiica noastra de 12 ani Anca . Am achizitionat rulota acum trei saptamini - un swift challenger 440/4se din 1994 de la un membru al clubului rv din Iasi pe care o tractam cu un BMW 320 D si cu un FORD TRANSIT - 6 locuri , in functie de zona unde vom merge . Din pacate pentru FORD voi avea nevoie de categoria "E" pentru care voi da examen cit mai curind . In urma cu doua luni am inceput sa prind ideea de rulota si de iesire "OFF" , pe care mi-a insuflat-o un prieten foarte bun (tatal lui isi luase recent o rulota pentru pescuit) . Am inceput sa caut pe internet si am gasit relativ repede situl clubrv care m-a incintat de la inceput . Aici am aflat ca exista un univers special si deosebit care pentru noi inseamna un inceput intr-o lume noua . Aici am gasit si rulota pe care am cumparat-o . Am testat-o deja printr-o iesire la Hajduszobozlo de 8 zile .Am fost fericiti sa vedem ce inseamna spiritul de rulotist imprietenindu-ne cu o familie din Sibiu cere dealtfel era deja membru al CLUBRV si participant la intilnirea de la Mustang din mai 2010 . Va dorim la toti multe iesiri si toate cele bune .
Membru cotizant
BMW 320 D + SWIFT CHALLENGER 440/4SE
TEL. 0746-080810
snicolaescu

Mesaj de snicolaescu »

Salut.tuturor!sunt din Resita Sergiu N.de 3 ani sunt fan rulote..prin mana mea au trecut zeci de rulote,dar cea mai draga imi este Tabbert Comtesse de luxe 530 dubla axa.O trag usor cu Seat Alhambra 131cp.Concedii,peste tot in toata Europa numai cu rulota...mai multe despre mine in google-snicolaescu@yahoo.com Cu Bine!!
Scrie răspuns