Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Este posibilitatea de niste coordonate GPS pentru a nimeri la fix
Solicit acestea pentru ca eu voi ajunge in jur de ora 0.00 sau chiar 1.00. Vineri spre sambata si nu vreau sa deranjez , cu telefonul , la acea ora .
Va multumesc
Buna ziua la toti participantii!
Tin sa va informez ca vremea la Oglinzi este frumoasa.
Din pacate coordonate GPS nu am dar,in schimb pentru
acei colegi care vin mai ales dupa lasarea intunericului,
pot sa sune la d-nul Nicu Preda(0747/275441)sau sa
opreasca la Sediul Politiei din Tg.Neamt si un agent va
merge cu d-stra pina la Oglinzi.
Va asteptam si reactualizez si lista cu participanti.
Sa auzim de bine!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Am ajuns si noi ieri din (chisinau) drumul a fost foarte bun,,,,, am cununat o pereche de tineri minunati(ultima nunta pe anul asta si la ei) am facut mai intai unirea cu frati nostri de peste prut.....cu regret in suflet am cumparat doar o sticla de coniac ma bazasem pe duty-free dar era garda financiara si nu am putut ,,mai vedem problema asta esentiala in combaterea gerului ......maine ne vine si ceasul de la butelie ,inmatricularea provizorie,lopata(ca ma speriat aventura de la 3 brazi)......si altele de ale guri.... daca totul merge conform planurilor noi plecam vineri pe la orele +/-22.00...cei din buc daca e sa ne mai organizam ...noi ne mai bazam si pe restaurantul de acolo..dar am vazut acum o saptamana si ceva ,un purcelus in metro care imi facea din ochii era gata de tras in teapa..........inainte spre marea unire si vant din spate
Ultima oară modificat 26 Noi 2008, 23:07 de către Ramona Vieru, modificat 1 dată în total.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Ai scris gresit in "convocator" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : suntem 3 persoane, nu 2. Dar nu este nici o problema, nu-ti face procese de constiinta.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Costine, coordonatele date de tine sunt GPS sau Google Map ?
Pentru ca intre cele doua sisteme exista diferente mari.
Oricum nu sunt eu ala care sa te invat pe tine ce inseamna GPS :oops:
Sunt coordonate de pe GoogleEarth nu de pe GoogleMap. Tot ce am postat in materie de coordonate sunt extrase de pe GoogleEarth, deoarece am avut posibilitatea sa verific exactitatea lor cu ajutorul aplicatiei de monitorizare a flotelor prin GPS pe care o ofer impreuna cu echipamentele noastre.
In general, diferentele apar din modul de calculare a pozitiei, existand mai multe standarde, din cunostintele pe care le am. Dar principial, rezultatul trebuie sa fie identic, sau apropiat, indiferent de metoda folosita.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Diferentele apar din modul de exprimare a pozitiei : Geografic (Google) este exprimat sexagesimal, iar GPS este exprimat centesimal.
Poti verifica lucrul asta pe o locatie la care cunosti exact coordonatele GPS !