bebe944 scrie:daca masa de rev e la 22.00-23.00 despre ce cina e vorba , Dragos?
eu nu cred ca vom ajunge acolo inainte de 16.00 , pina campam <ah ce bine suna!!!> , pina ne bransam ....daca mincam la 18.00 nu sant mesele prea apropiate ? mai bine ciugulim fiecare ce avem si avem POFTA pt masa de revelion !!!ce ziceti ?@Bogdane ai uitat de post?
Postul se termina in data de 24.11 ora 24.00.
Eu nu cred ca o sa ajungem mai devreme de ora 19.30-20.00.
Asta daca nu e Vali sau Bebe primul in fata sa mearga cu 120 cu baraca in spate.La mine in masina daca merg mai mult de 80km/h incep urmatoarele chestiuni:
-se opreste muzica
-se aprind tigarile
-copilul in spate este avertizat ferm sa isi puna centura de siguranta
-se pun intrebari de genul: nu mergem cam tare?ne grabim undeva?mergem in concediu sau la curse?etc,etc
Ultima chestiune care ma face sa cedez este :opreste, te rog, pentru ca vreau sa ma dau jos din masina.
Si pentru a avea totusi ultimul cuvant, atunci NU OPRESC dar o las mai usor.
Si acum serios vorbind, cred ca viteza de deplasare a coloanei nu ar trebui sa depaseasca 80-90 km/h.Problema medie km/h nu este viteza ci pauzele facute des.Daca o sa facem doar 3-4 pauze de cate max 10-15 min. cred ca este ok.Din experienta stiu ca nu putem scoate o medie orara mai mare de 50-55 km/h in conditiile traficului din Romania cu pauzele mai sus mentionate.Deci...