Sarbatoarea rulotistilor din Romania

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

I-mi pare rau ca trebuie sa repet si vorbesc din punctul meu de vedere. S-a pus problema intalnirii si o sa vdem cati vor participa insa, esential este nu ca avem o reducere si ca asociatia va plati o parte. Pentru mine banal! Cred ca trebuie sa intreprindeti ceva concret (CD), sa ne povestiti si ce si cum se va intampla. Dl. de la Vampire nu a fost intrebat sau nu vrea sa se implice in organizarea evenimentului. Bun, ce solutii aveti? O simpla intalnire facem mereu, e timpul sa stim daca se vrea sau se poate mai mult. Raman pe banca de rezerve!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nu stiu ce s-a hotarat in AG dar banii comuni se cheltuie pentru un tel comun nu se arunca pe fereastra platind o parte pentru nu stiu cine !mie cind mi se plateste partea daca nu pot participa? unde ati mai auzit asa ceva? sau poate nu este precizat in statut pentru ce se pot cheltui banii comun? cu ce merge inainte asociatia platind pentru cineva 50 lei? na mai ganditi-va ce poate hotarii si ce nu AG.nu avem bani pentru pentru a ne alatura unei federatii internationale,care totusi e o chestie de prestigiu,si folosim banii comun sa platim o parte din distractie pentru cineva...
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Corect Peti!
eu,spre exemplu nu pot participa pentru ca o sa fiu plecat in alta parte.
I-mi platiti si mie jumatate din cheltuielile de cazare din locurile unde voi fi plecat?
Daca vin,vin din placerea de a ne intalni si nu pentru ca mi s-a facut o reducere la cazare(care oricum fie vorba este nesemnificativa in raport cu,spre exemplu,pretul combustibilului pe care l-as consuma)!
Banii trebuiesc folositi pentru alte lucruri(promovarea si dezvoltarea Asociatiei)
mig03
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

inclin sa dau dreptate celor care spun ca banii trebuie folositi pentru alte scopuri utile asociatiei. si asa sunt f putini in raport de necesitati. acum ,daca s a hotarat in CD asa ,nu stiu cum e si corect sa procedam.e totusi o hotarire care trebuie si respectata. greu cu chestia asta.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Mihai Gheorghe

Cred ca aici trebuie sa vorbim despre ce si cum s-a gandit intalnirea anuala. Asteptam organizatorii!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Hai sa vedem despre ce vorbim!!! Sosirea pe 03.05.2008,pana seara tarziu,plecarea pe 04.05.2008,pana seara tarziu!!! :lol: Ce s-ar putea organiza? Seara dansanta? Masa festiva? :lol: Astea se fac oricum. E timp de ceva vizite si excursii? Nu cred. Poate ceva chestii tip "tabara pioniereasca". Sa fim seriosi! Am vorbit sa organizam treaba asta pe durata unei saptamani si s-a ajuns la....o seara!!! Mai toata lumea o sa iese de Sfintele Pasti! Fiecare unde crede ca se va simti cel mai bine. Dupa saptamana asta petrecuta pe nu stiu unde....se mai duce cineva la Vampire? Pentru o noapte? Asta e intrebarea mea.
Si a doua chestie. Daca ma duc sa fac Sf. Paste in Vampire,crede cineva ca sunt nebun sa dau 360 ron pe perioada sederii acolo? :lol: Nu sunt! Astept parerea celor care au votat in grup Vampire Camping! Se stiu....si cred ca au deja alta locatie!!! :lol:
Mihai Gheorghe

Parerea mea este ca a fost gresit stabilita ziua nu locatia. La inceput de sezon oamenii nu au "dexteritatea" de a petrece, de a fi degajati si plini de buna dispozitie. Eu initial propusesem o zi in toamna cand oamenii se aduna de peste tot si au ce povesti, inca au entuziasmul unor vacante reusite etc.
Nu stiu daca este tardiv ceea ce se poate intelege din postarea mea, raman insa cu parerea pe care mi-am exprimat-o si mai astept vesti.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Daca doriti, putem amana sau reconsidera data intalnirii membrilor asociatiei noastre.
In general nu este de dorit cumularea mai multor evenimente in aceeasi perioada.
Avand in vedere parcursul din luna mai si inceputul lui iunie-alegeri locale,sfarsit de an scolar -CD-ul propune pentru acest an
intalnirea in perioada 20.06-22.06.2008.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Eu cred exact pe dos,Mihai! :) Perioada a fost aleasa foarte bine,avand in vedere ca sunt mult mai multe zile de petrecut,fata de ceilalti ani. Imbinarea Sfintelor Sarbatori de Paste cu memorabila zi de 1 Mai,duce la o minivacanta de noua zile. Locatia si tarifele ei au "tras" inapoi multa lume. Se va pleca la mare(in locuri pustii :D ),la munte,pe lacuri,etc. Aici trebuia lucrat si discutat. Trebuia gasita locatia acceptata de marea majoritate. Votul a fost precipitat,cred eu. Marea majoritate (mare,munte,lacuri) merge in off-camping!!! De ce? Pentru ca off-campingul e cel mai bun antistres! Cred si sunt sigur de asta! :D
Mihai Gheorghe

Ca perioada de timp disponibil poate fi luat in calcul ca avantaj, dar mai important zic eu este starea de spirit a oamenilor. Pana la urma un week-end reusit i-ti da tonusul necesar si nu neaparat o perioada lunga. "Vizitele scurte sunt placute, cele lungi plictisitoare" sau poate nu, esential ,sa ai ce povesti la tema, ceea ce in mai nu este prea mult. Precizez ca nu doresc o polemica pe aceasta tema, doar parerea personala, iar daca cineva argumenteaza mai bine voi fi de acord cu el/ei. Unitatea de masura i-mi apartine. :D Am uitat ceva important daca este sarbatoare, chiar daca cineva ne pregateste surprize macar un pic tot as vrea sa stiu ce se pune la cale, asadar "bombardati-ne", fara masura, artilerie grea. (sa fim in trend cu ce se intampla acum la noi- Summit)
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

sucita treaba! si era cat pe ce sa ne hotaram sa venim.....se facuse si un poll si se stabilise si locatia. acum chiar ca nu mai stim ce e de facut. succes in ceea ce vreti sa faceti.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Mihai Gheorghe

Klaudiu, nu trebuie sa te sperii, suntem doar 3 persoane care ne-am spus parerea, mai sunt si altii, si oricum nu decidem noi. Este adevarat, cand postezi mai des pareri poti fi catalogat formator de opinii dar asta nu inseamna sa fii de acord, daca nu gandesti la fel.
Încuiat