Plimbari cu rulota

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Plimbari cu rulota in 2019 / intalniri comune

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vali Cojocaru @ stai linistit , NU TE BANEAZA nimeni pt. ca ai scris un adevar , o realitate .. nu cred ca ai atacat sau jignit pe nimeni ... avem dreptul la exprimare libera si este un forum ... ba mai mult decat atat acesta constatare critica a ta cred ca poate fi constructiva...sincer. Vad ca esti din Buc.. lasa-mi nr tau in privat daca nu doresti sa-l expui la semnatura .

@Vali Busca ... ai dreptate cu organizarea , cu implicarea si chiar cu altele...

@ toti ceilalti...colegi rulotisti care acceseaza zona...

urmariti forumul pt ca sigur conducerea interimara a asociatiei va posta cat de curand eveniment PASTE +1 mai la care veti putea probabil participa sub egida CLUBRV RO... inclusiv la masa festiva , concursuri pt copii si alte activitati/ concursuri organizate cu premii/diplome !

Eu am demisionat de 6 luni din functia de presedinte al asociatiei si momentan nu mai mai ocup de evenimente ...

Daca sunteti de acord am schimbat titlul topicului in
” Plimbari cu rulota in 2019 / intalniri comune ”

...daca nu sunteti de acord il ”fac la loc ” ...ma puteti anunta ..

P.S. In orice moment oricare membru al acestui forum poate propune intalniri atata timp cat nu se suprapun cu cele traditionale / anuale din CALENDARUL CLUBRV ... asa ca daca sunt oameni pe aici cu initiativa sunt bine-veniti chiar am vazut pe forum faptul ca saptamana viitoare este intalnire la Rasnov

daca scrii ”Rasnov ” in bara de cautare din prima pagina gasesti imediat asta ...

viewtopic.php?f=172&t=9866&p=123226&hil ... ov#p123226

Pt. cei care doresc sa propuna evenimente ramura forumului in care e pot crea astfel de topicuri este aici ...

viewforum.php?f=172

Niki Radu (Nicolae ) din Bucuresti , cel care a scris mai sus este membru asociat ClubRV care nu face parte din conducere , dar a fost implicat in organizarea ultimelor 2 evenimente mari de 1dec si respectiv revelion ... acesta este un exemplu simplu .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Valeriu Serban
Membru forum
6
Oras: Buzau
Data nasterii: 29 Aug 1949

Re: Plimbari cu rulota

Mesaj de Valeriu Serban »

Desi sant de putin printre voi, eu de 1 mai sant cu mica mea rulota pe malul Dunarii (nu la pescuit ca-i prohibitie) la bai calde Puturoasa Hirsova. Cine doreste sa vina si ne vom cunoaste. Coordonate GPS 44.702229--27900844. S-auzim de bine la un gratar si o bere rece!
Scrie răspuns