Vali Cojocaru @ stai linistit , NU TE BANEAZA nimeni pt. ca ai scris un adevar , o realitate .. nu cred ca ai atacat sau jignit pe nimeni ... avem dreptul la exprimare libera si este un forum ... ba mai mult decat atat acesta constatare critica a ta cred ca poate fi constructiva...sincer. Vad ca esti din Buc.. lasa-mi nr tau in privat daca nu doresti sa-l expui la semnatura .
@Vali Busca ... ai dreptate cu organizarea , cu implicarea si chiar cu altele...
@ toti ceilalti...colegi rulotisti care acceseaza zona...
urmariti forumul pt ca sigur conducerea interimara a asociatiei va posta cat de curand eveniment PASTE +1 mai la care veti putea probabil participa sub egida CLUBRV RO... inclusiv la masa festiva , concursuri pt copii si alte activitati/ concursuri organizate cu premii/diplome !
Eu am demisionat de 6 luni din functia de presedinte al asociatiei si momentan nu mai mai ocup de evenimente ...
Daca sunteti de acord am schimbat titlul topicului in
” Plimbari cu rulota in 2019 / intalniri comune ”
...daca nu sunteti de acord il ”fac la loc ” ...ma puteti anunta ..
P.S. In orice moment oricare membru al acestui forum poate propune intalniri atata timp cat nu se suprapun cu cele traditionale / anuale din CALENDARUL CLUBRV ... asa ca daca sunt oameni pe aici cu initiativa sunt bine-veniti chiar am vazut pe forum faptul ca saptamana viitoare este intalnire la Rasnov
daca scrii ”Rasnov ” in bara de cautare din prima pagina gasesti imediat asta ...
viewtopic.php?f=172&t=9866&p=123226&hil ... ov#p123226
Pt. cei care doresc sa propuna evenimente ramura forumului in care e pot crea astfel de topicuri este aici ...
viewforum.php?f=172
Niki Radu (Nicolae ) din Bucuresti , cel care a scris mai sus este membru asociat ClubRV care nu face parte din conducere , dar a fost implicat in organizarea ultimelor 2 evenimente mari de 1dec si respectiv revelion ... acesta este un exemplu simplu .