Harta locatii de campare Romania cu decontare de vouchere vacanta

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Re: Harta locatii de campare Romania cu decontare de vouchere vacanta

Mesaj de Liviu Teica »

Liviu Teica scrie: 13 Mar 2019, 10:29 În Delta este și Camping CampoEuroClub din Partizani care primește vochere. Au ofertă pentru căsuțele lor, dar, deși nu am întrebat încă, presupun că acceptă și pentru rulotă sau cort. Am să întreb și am să revin cu informația.
Așa cum spuneam acum câteva zile, am vorbit la CampoEuroClub și așa cum era de așteptat sunt foarte flexibili în ceea ce privește combinația de servicii de turism pe care le asigura în contul voucherelor de vacanță. Astfel au spus că se poate plăti cazarea și cu rulota, masa și chiar plimbarea cu barca în Deltă.
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Este bun linkul de la dvs. util ...insa eu as vrea sa fac o lista cu zone de campare cu vouchere..nu cazare.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

Așa cum spuneam acum câteva zile, am vorbit la CampoEuroClub în privința cazării în camping cu voucherele de vacanță. Așa cum intuiam, sunt foarte flexibili în ceea ce privește achitarea diferitelor servicii de turism cu vouchere. Astfel, am primit confirmarea că se pot folosi vouchere pentru cazarea cu rulota (presupun că și pentru cort), masă și chiar pentru deplasările cu barca în Deltă. Am uitat să întreb dacă se pot folosi toate tipurile de vouchere, dar presupun că ar fi precizat pe pagina lor dacă nu acceptau un tip anume. Să ne vedem cu bine și vânt din spate!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
ghineageo
Membru forum
8
Oras: buzau
Data nasterii: 19 Ian 1966

Mesaj de ghineageo »

Buna seara !
Multumesc lui Ciprian pentru initiativa sa dar si colegilor care pot contribui la intocmirea listei campingurilor ce primesc tichete de vacanta, ca plata pentru serviciilor prestate catre rulotisti.
Va doresc o seara placuta tuturor .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cu placere !@GHINEA GEO
Am facut-o pt. ca am fost la Laguna Albastra cu Romi C. si cu Dan Peev /GL si m-au rugat sa vorbesc din timp pt. ei sa aflu /sa ma interesez daca-i primeste Florin acolo la Murighiol cu vouchere si le trebuie si factura de asemenea pt ca asa -i cere lui Romi de la unitatea militara ... inclusiv factura... Au stat 10 zile ....

La acel moment l-am sunat direct pe primar pe dl. Filip Ivanov pe care -l stiu de 6 ani si mi-a spus sa vb cu Florin ( ginerele sau ) , care ma va ajuta sa identificam impreuna si pe altii in zona nu doar locatia LAGUNA ALBASTRA ... ceilalti inca nu mi-au raspuns ... ma refer strict unde se poate campa ...NU HOTELURI SI PENSIUNI .

Va reamintesc faptul ca in acest topic centralizez NUMAI locatii care pot primi vouchere de vacanta ... pt. campare , nu pt. cazare la hotel sau la pensiune ...

A fost si Gabi Iancu la Venus Sava anul trecut la mare insa cu decontare nu cu vouchere ... fapt pt care am trimis si acolo o intrebare /mail si va voi expune raspunsul ...
Daca mai aveti si voi date concrete ajutati-ne !
Salutari tuturor !
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Voucherele de vacanță pot fi emise în două variante: pe suport de hârtie și pe suport electronic. Astfel, pentru a fi valabile, voucherele de vacanță în format tipărit trebuie să aibă, pe lângă o serie generată de emitent, următoarele informații:

datele de identificare ale emitentului;
valoarea nominală a voucherului;
datele de identificare ale angajatorului;
spațiu pentru înscrierea numelui, prenumelui și a codului numeric personal (CNP) ale salariatului care a primit voucherul;
spațiu pentru aplicarea ștampilei unității la care a fost utilizat și pentru înscrierea perioadei de utilizare;
perioada în care se poate utiliza tichetul;
interdicția unității turistice de a plăti titularului voucherului rest în bani;
interdicția de utiliza voucherul în alte locuri decât în unitățile autorizate;
elementele de identitate vizuală ale brandului de turism al României.

Deci,exista interdictia de a utiliza acest voucher numai in unitati autorizate.Dar cine le autorizeaza ? Ministerul Turismului prin clasificare sau primaria ca sediu pentru desfasurare activitati economice ?
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ministerul Turismului este cel care clasifica unitatile de tip turistic ... din ce stiu eu .

Acestea pot alege sa accepte sau nu vouchere de vacanta pt. care vor primi la 30 de zile in cont banii dupa depunerea lor la emitent ... (emitent) care de asemenea are si el comisionul sau de cca. 1....1,5%...

La noi la firma ani de zile am acceptat bonuri de masa Ceque Dejuner si Sodexo pas bonurile de masa ( la alimentara ) pe care la final de luna , atunci cand le depuneam ....( la emitent ) ....in urmatoarele 30 de zile primeam in cont banii, mai putin un comision de 1% ..1.5%.

Pt. a accepta bonuri era nevoie de o intelegere / contract cu emitentii de vouchere care se face pe fax/ mail in 5 min ... cu copie dupa CUI si cod CAEN ca sa se vada faptul ca ai comert cu produse alimentare ...in activitate sau restaurant ori catering ( alim. publica ) .

Mai am si o varianta mai putin ortodoxa... poti accepta bonurile , apoi le dai la Cora/ Auchan / Kaufland sau unde vrei sa le cheltui pt ca nu-ti cere nimeni buletin cand le cheltui ....

NU stiu cum e la acestea de vacanta pt ca astea ”exprira” sunt ca vucherul de la rabla....

/dash1

.... sunt nominale si de folosit doar in Ro , deci nu te poti duce cu ele sa iei sejur in Grecia.... de la o ag. turism ...
ghineageo
Membru forum
8
Oras: buzau
Data nasterii: 19 Ian 1966

Mesaj de ghineageo »

Buna seara tuturor !
Am vazut azi ca in lista unitatilor de turism agreate in anul 2018 sa primeasca vaucere de vacantase afla si Camping Valea Zanelor, jud. Covasna, str. Subciclau, nr.1, unde nu am fost dar tare as vrea sa avem o intalnire cu totii in acea locatie.
Referitor la colegii nostri rulotisti care sunt cadre militare, se aplica o procedura prin care acestia platesc la agentii economici agreati, contravaloarea serviciilor de care au beneficiat iar factura primita o depun ulterior la serviciu, urmand ca banii sa-i primeasca dupa terminarea concediului.
Mihai Serban
Membru asociat
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Mesaj de Mihai Serban »

Robert Miron scrie: 13 Mar 2019, 21:13 Unitățile emitente de vouchere de vacanță, pe suport hârtie și/sau electronic, autorizate de Ministerul Finanțelor Publice, sunt următoarele :

EDENRED ROMÂNIA SRL – edenred.roUP ROMANIA SRL – upromania.roSODEXO PASS ROMÂNIA SRL – mysodexo.ro.
Am trimis documentele la Ministerul Turismului pentru clasificare si autorizare, fara asta cele 3 societati nu accepta contract. Le-am trimis prima data pe email si mi-au raspuns ca trebuie trimise prin curier. Le-am trimis prin curier si acum astept raspuns de la MT. Dupa primirea doc de la MT voi contacta cele 3 societati pentru contract de decontare, fiecare are modelul sau de voucher. Mai trebuie sa ai si POS pe care cu acordul bancii propietare il inregistreaza in retea. Actiunea a inceput pe 25 Martie 2019.
Mihai Serban 0745102596
Busteni, Ph, Romania

Mercedes glk 250
Rulota Elddis cyclone 2000 gtx
0745102596 Camping Aviator
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa trimit aceasta postare catre toti detinatorii de campinguri pe care -i am in agenda e-mail / OUTLOOK express de trimitere mailuri multiple... in acest fel poate se inscriu si altii pe care-i avem pe harta wiki clubrv in baza de date .. . daca tot este expusa procedura ... aici la noi pe forum ... de catre nea” Mihai de a Busteni ...

harta campinguri Ro la care am bagat 3 ani date cu Cosmin Prund .... ar trebui cat de curand reactualizata ...pt ca intre timp au mai aparut 3-4 locatii noi ...

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa trimit aceasta postare catre toti detinatorii de campinguri pe care -i am in agenda e-mail / OUTLOOK express de trimitere mailuri multiple... in acest fel poate se inscriu si altii pe care-i avem pe harta wiki clubrv in baza de date .. . daca tot este expusa procedura ... aici la noi pe forum ... de catre nea” Mihai de a Busteni ...

harta campinguri Ro la care am bagat 3 ani date cu Cosmin Prund .... ar trebui cat de curand reactualizata ...pt ca intre timp au mai aparut 5-6 locatii noi ...

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia
florin males
Membru forum
6
Oras: Prejmer
Data nasterii: 26 Ian 1979

Mesaj de florin males »

Mihai Serban scrie:Dati-mi cateva informatii, in principiu as fi de acord cu acceptarea tichetelor de vacanta, nu stiu cum le decontez.
Mihai Serban
0722221235
Camping aviator, Busteni
Trebuie sa semnați un contract cu firmele emitente ale voucherelor, fiecare firma are o platforma online de emitere a borderourilor cu care trimiteți voucherele iar ei baga baii in contul dumneavoastră, mai putin comisionul lor de 1%.

Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk

Scrie răspuns