Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Parca exista un paragraf in regulament in care se interziceau comentariile de genul celor de mai sus.
Alin, nu cred ca un vanzator cauta sa insele sau sa vanda lucruri defecte aici in comunitate. Totodata, cumparatorul unui lucru folosit, isi asuma riscurile care pot aparea ulterior.
Niste scuze pentru ultima fraza a postarii de mai sus, ar fi bine primite de cei care au citit cuvintele jignitoare.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Relu.. ok, cumparatorul isi asuma riscurile, dar n-ar fi corect sa le si cunoasca? Anvelopele sunt prezentate ca NOI, dar defapt au 9 ani, ceea ce inseamna un risc major de siguranta, cel putin pt mine. Fiecare stie sa puna pret pe siguranta lui, e adevarat.
Sigur, eu imi cer scuze daca cineva s-a simtit jignit.
Mult zgomot pentru nimic. Omul a gresit cand a spus ca-s noi, dar n-a ascuns (a precizat si in scris, se vede si in poze DOT 3709), deci intentia de inselatorie se exclude.
Ok ca sa incheiem acest subiect am fost contactat de cineva si vine azi sa le vada si sa le cumpere,daca sunt aceleasi din poze.
Daca se vand azi am sa anunt sa se inchida anuntul.
Multumesc tutror ptr ajutor,inclusiv celor doi domni care au comentat.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com