Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare, si noi ne-am alatura daca s-ar putea organiza intre 12-14 octombrie. Vara asta-i mai lunga, se termina in noiembrie! Doar sa nu ploua, in rest n-ar fi o problema. Daca-i mai racoare si pestele trage mai bine!:))
Buna ziua dragi colegi !
Cipirian, iti multumesc ca ai relansat activitatea de intalnire la pescuit la malul Dunarii.
Sunt de acord cu orice locatie si nu am pretentie ca intalnirea sa aibe loc in camping, deoarece majoritatea covarsitoare a participantilor vor fi pescari care sunt dotati cu tot ce trebuie si sunt obisnuiti cu camparea in mijlocul naturii iar totul va fi de un farmec aparte deoarece am vazut ca are cine sa insufleteasca intalnirea si se pricepe foarte bine.
De aceea, te tog Ciprian sa insisti la domnul Grosu Viorel sa urgenteze demersurile pe raza localitatii Seimeni, unde voi participa chiar daca va fi nevoie sa platesc ceva pentru terenul folosit sau alte cheltuieli ori chiar munca fizica.
Multumesc foarte mult si astept cu nerabdare vesti bune.
Doresc tuturor multa sanatate, fericire si noroc.
OK , asa am sa fac.
Am si discutat problema cu Viorel Grosu , colegul nostru si incercam sa facem ceva sa fie legal si organizat pe malul Dunarii acolo ...
Intre timp poate mai apar propuneri de locatii ...
Salutari @ GEO !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua Ciprian !
Multumesc foarte mult pentru demersurile anuntate ca vor urma si astept cu nerabdare raspunsul pentru a fi demarate inscrierile si a se trece la fapte.
Sunt mai mult ca sigur ca va fi o intalnire din care va iesi o distractie de care se va vorbi mult timp, deoarece tu si toti colegii pe care i-am vazut la intalnirile de anul acesta la Jupiter si Sighisoara ati demonstrat-o din plin.
Ai observat ca nici eu si nici sotia mea nu ne-am lasat mai prejos, ceea ce vom face si de aceasta data, cand sper ca voi prinde si pestele cel mare.
Multumesc inca odata si iti doresc sanatate si spor in toate.
Asteptam aici detalii de la Grosu Viorel ... pt locatia Seimeni ... Cernavoda / Ct de la Dunare..
Eu voi propune al II-lea weekend din oct... mai exact ...12-14 oct.
Confirm si eu pt. 5 - 7 octombrie .... poate chiar 4 - 8, de joi pana luni . Am facut solicitare si la Euro WC sa avem 5 toalete pt uz si respectiv deversare acolo + 2 x lavoar afara cu bazine de 50L apa ... + apa sa ne aduca...zilnic...
O sa avem oferta de pret pt acest eveniment .... in cateva zile pe care fictiv o impart la 25 echipaje sa ne facem o idee...
Intre timp am rediscutat cu Viorel Grosu problema ... colegul nostru din Cernavoda se va ocupa sa vorbeasca atat cu gestionrul terenului cat si cu informarea necesara de dat catre primarie sa ca avem o intalnire off camping legala si cu RESPECT FATA DE MEDIU !
Mentionez ca la Seimeni este si acces de lasat barca la apa la Dunare pt cei interesati ....
Am vorbit astazi cu proprietarul terenului, a reusit sa cumpere terenul deci nu mai este concesionar, si a fost de acord cu intrunirea noastra dupa ce i-am comunicat ca vom avea WC-uri mobile si vom lasa terenul curat. A fost de acord sa facem si un foc de tabara, daca avem lemne, fara a taia copacii din imprejurimi. Cred ca deja putem deschide lista cu cei ce doresc sa participe la intrunire.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Buna seara tuturor !
In primul rand vreau sa multumesc colegilor Lupu Ciprian si Grosu Viorel pentru hotararea luata si demersurile facute.
Se deschide astfel lista inscrierilor pentru participarea la intalnirea rulotistilor pescari:
1. Lupu Ciprian;
2. Grosu Viorel;
3. Ghinea Gheorghe - rulota cu un echipaj de doua persoane;