Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ok, multumesc pt sfat, o sa tin cont, nu am nevoie de 6 locuri, imi ajung si 2 si nici nu car prea mult, dar nu ma deranjeaza sa aiba punte dubla. Octav are si un nr de telefon, sau cum pot lua legatura cu el ?
Bate pasul pe loc proiectul meu pt ca nu gasesc inca masina. Iveco H3L2 nu reusesc sa gasesc, celelalte sunt "scunde", dar am gasit varianta Citroen Jumper/Ducato/Boxer care au si un model supra inaltat: https://www.olx.ro/oferta/citroen-jumpe ... a6bc40a77e
Nu am interactionat de loc cu masinile astea, poate sa-mi spuna cineva cate ceva despre ele, cel mai tare ma intereseaza fiabilitatea lor. Multumesc.
In general toate dubele sunt fiabile dar fiecare model are bubele lui, eu m-am documentat mult timp pana sa iau duba (cu prelata), cochetam ca si tine cu nemtii dar dupa anii 2010-2012 acestia au dat-o in bara cu modelele consacrate...probleme grave, biele iesite prin bloc(mercedes 3.0 v6), VW cu egr si pom de iarna in bord etc...am luat Fiat Ducato (2012) si nu-mi pare rau.
In general modelul din link(ca mai toate marcile din anii respectivi) este bun, acuma mai depinde si de cum a fost exploatat, de norocul tau, de km pe care ii are( 4-500.000 nu este mult), desi toate sunt cu km dati innapoi.
Multumesc pt mesaj, asa ma gandeam si eu ca toate au plusuri si minusuri totusi as vrea sa stiu ca daca se strica prin Portugalia sa zicem, reuseste sa ma repare orice service de acolo, nu sa stau saptamani dupa piese si sa coste reparatia cat masina... Cu Ford si Mercedes mi s-a intamplat cu unul in Spania si unul in Germania la fiecare s-a reparat in ziua respectiva si m-a costat mai putin decat in Romania sau comparabil, unui prieten cu un Logan in Italia insa... i-a iesit pe nas...
Iveco din linkurile tale sunt H2, sunt la fel de inalte ca Fordul Transit adica 1.90 max. Unele Iveco au inca aprox 15 cm, se vede desupra usii, alea au 2 m in interior dar majoritatea sunt modele lungi, nu cu 2,5 panouri... In sfarsit, e si masinuta mea pusa deoparte undeva, trebuie doar sa o gasesc :-)
Intervin si eu cu o mica curiozitate: Cum se comporta aceste camper van-uri modificate in conditii de temperatura neplacuta, adica foarte cald sau foarte frig? In majoritatea pozelor pe care le-am vazut cu camper van-uri, creatorii adauga echipamente in dube dar nu monteaza material termoizolant pe pereti. Din cate imi dau seama, la rulota tavanul are 10cm de izolatie, iar peretii vreo 5 cm. Eu am dormit de suficiente ori in masina incat sa stiu ca noaptea mori de frig in ea daca esti la munte. A experimentat cineva concret, sau exista relatari despre comportamentul termic al campervan-urilor?
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Masina din link-ul tau,Citroen, are platforma comuna cu Fiat si Peugeot, aceiasi caroserie si aceleasi motorizari, doar sigla difera. Aceste platforme sunt cel mai des utilizate de constructorii de campere, in consecinta sunt foarte multe pe drumurile europene...deci, servisarea nu este o problema.
Succes la cautari...cineva zicea ca: ''pentru orice scaun exista un fund''...sau invers... :D ))
Ai dreptate Valentin, cred ca-mi fac prea multe probleme...
@ Dan Alexandru - depinde de prioritatile celor care le modifica, sunt si camper-uri modificate care sunt foarte bine izolate.
Panait Valentin scrie: ↑22 Ian 2018, 09:36
Masina din link-ul tau,Citroen, are platforma comuna cu Fiat si Peugeot, aceiasi caroserie si aceleasi motorizari, doar sigla difera.
Nu prea merita dpdv financiar sa inalt eu duba, mai bine o iau gata inaltata. Cu cea din link am vorbit, masina e pe firma, se adauga TVA la ea, ajunge la 4200 E ceea ce e cam mult pt mine (si mai sunt niste neajunsuri cand iei masina de pe firma). In plus nu ma incanta prea tare gama fiat/citroen/peugeot. Ce am vazut pana acum erau ruginite sau reparate si revopsite in zonele sensibile. Am vazut si un Iveco care e mult mai pe gustul meu, dar tot asa mai scump decat ma gandeam eu sa dau pe masina, asa ca probabil va trebui sa cresc bugetul, asta inseamna ca o sa mai aman proiectul o vreme...
Uraaa !!! Mi-am luat duba !!! I'm back in business :-)
Prima intrebare - Are 3 locuri cu bancheta in dreapta, vreau sa scot bancheta si sa-i pun un scaun. Trebuie sa fac modificarea la RAR ? Ce se intampla daca nu o fac si ma opreste politia eventual cu control rar ? Multumesc !