1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat

Ce locatie preferati pt 1 dec ?

Chestionarul s-a închis pe data de 11 Oct 2017, 16:57

Dotata cu loc de campare
26
20%
cazare ( camera) - NU vin cu rulota
17
13%
doresc sa particip la masa festiva (restaurant)
36
27%
Nu ma intereseaza masa festiva
2
2%
Prefer sa facem afara masa la focul de tabara... e suficient
9
7%
Trebuie sa avem neaparat un salon incalzit
38
29%
NU cred ca este necesar neaparat sa stam la caldura
4
3%

Voturi totale: 132

Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Re: 1 dec 2017 unde ?

Mesaj de Ivan Flavius »

Niky Radu scrie: 17 Sep 2017, 08:59 Este foarte important, cand se propun locatii, sa se informeze preturile de cazare pt cei cu camere si mai ales cat costa un meniu de masa festiva de 1 dec si revelion. De 1 dec as propune daca exista posibilitatea taierii unui porc sau doi, in functie de numarul de participanti, pentru a face o masa specifica sarbatorilor de iarna, cu sorici, pomana porcului, tuica si vin fiert. la toate intalnirile la care am participat eu, am facut asa ceva si e ceva inedit. Nu pot sa zic in cuvinte gustul unui sorici sau a carnii unui porc crescut in gospodarie. La pensiunea La Moara am fost acum 2 ani si nu am reclamatii. Si eu cunosc ca o parte din prietenii mei au facut aici revelioane la preturi rezonabile si au fost foarte multumiti.

La Cabana Plaiul Foii, zic ca este exclus. Deoarece restaurantul are un numar limitat de persoane. Daca camerele sunt date deja restaurantul este la capacitate maxima !....si cei cu rulote ?!
Nu imi place sa " ma bag in seama", dar ma vad nevoit .... asta este ceea ce am postat eu ...

"Dar la cabana Plaiul Foii? Stiu ca acolo exista si un spatiu generos pentru campare ... au 34 locuri in camere si restaurant de 70 de locuri .... http://www.cabanaplaiulfoii.ro/index.html"

Niky Radu, asta ai inteles, daca sunt date toate camerele, restaurantul e la capacitate maxima si nu mai au loc cei care vin cu rulota?

Referitor la primul paragraf, propunerea am facut-o ca si membru asociat, propunere care poate fi luata sau nu in discutie de catre cei care au aceasta abilitare, abia dupa, daca se considera necesar, cei abilitati pot vorbi despre preturi si oferte la acea locatie. Pina la urma ei sunt cei care decid unde se organizeaza, noi putem decide daca participam sau nu.

O seara buna si numai bine!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Nu considera o jignire, parerea mea. Nu trebuie sa-mi dai o replica personala ! Trebuie o locatie cu minim 100 de persoane locuri in restaurant ! (citeste prima postare a lui Ciprian ! ) Nu trebuie sa ajungem in situatia , sa alegem o locatie si pe urma sa constatam ca "e scumpa, in alta parte e mai ieftin" ! Ai dreptate, cei care organizeaza trebuie sa faca acest lucru, in urma ofertelor sa posteze preturi. Postarea mea nu iti era adresata tie ! Daca ai inteles asta, imi cer scuze, dar cu explicatia de acum sper ca ai inteles intentia mea...si nu te oprii !...mai prezinta locatii !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte frumos și conciliant răspunsul Dlui Radu. Fiți sigur că ne bucurăm de fiecare prezentare de locații, făcută de oricare din colegi. Este un câștig pentru noi să avem cât mai multe informații de acest fel în portofoliul Asociației. Dacă nu se va vota acum această locație, nu este un capăt de țară. Ea poate fi votată de Paște sau de Rusalii (cînd afară este mai cald) sau oricând se va fixa o întîlnire mai mare a membrilor Clubului nostru. Așa că, dacă mai aveți prezentări de locații, vă rugăm să le puneți pe forum iar colegii noștri vor vota în consecință.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La acest moment n -am alte variante astept si colegii sa vina cu oferte .
E buna ideea cu taiat de porc ... se poate face si la Fantanita Craiesei unde Ciocan Marian sau Niki Radu au mai vorbit...
Locatia este la Fagaras si are cca 10 camere de cazare pe care probabil va fi bataie care sa le ia primii...
Am sa va expun oferta de anul trecut care ne-a fost facuta pt 1 dec... de dl Popa de la Fanatnita Craiesei ... au si restarant acolo pt luat masa... meniu etc .
De pescuit in iaz nu stiu daca ecazul la 1 dec.

NU exista o sala pe care sa putem sa o avem permanent la dispozitie doar anoastra ...
Se poate folosi sala doar in seara festiva cand avem masa festiva .

E si aceasta o varianta ... in centrul tarii ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

In 7 ani de ruloteala, 6 ani am petrecut revelioane la Laguna albastra in Fagaras. De ce ?...pentru ca au fost singurii care au pus la dispozitie spatiu incalzit pentru socializare si petrecerea timpului in afara meselor festive si au avut preturi accesibile la masa de revelion. Sunt temperaturi negative cu multe grade sub 0 si nu poti sta restul zilei numai afara ! Locatia Fantanita craiesei are spatiu generos si de campare, ceva camere darrrrr nu poate oferii un spatiu incalzit pe timpul zilei. Acesta a fost motivul iarna trecuta cand am ales si am organizat revelionul din nou la Laguna albastra. Daca poate oferii aceasta doleanta, anul acesta, aceasta locatie ar fi favorita pentru ambele evenimente, 1 dec si revelion !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

N-am putea expune și varianta Camperland (campare) și hotel cu restaurant Șoimul pentru organizarea mesei festive ? Am văzut că sunt colegi care nu ignoră această locație. Câteva poze de la 1 Decembrie petrecut acolo ar fi benefice.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Impreuna cu Dna Violeta Popa ....cu Nicu Colpos ( proprietarul campingului Camperland ) si ceilalti colegi AM ORGANIZAT la 1 dec 2012 o intalnire reusita .

La recomandarea d-nei Popa postez link catre pozele si respectiv impresiile de la acea intalnire .

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... CAMPERLAND

Se poate face cazare la Pensiunea Soimul , imi amintesc faptul ca fam Popa s-a deplasat si a facut documentare atunci ca sa vedem cum arata camerele etc ...

Masa a fost facuta la etaj , nu stiu limita de locuri dar au 2 etaje. Ne au primit si cu ceva sarmale in prima seara iar a doua a fost cu meniu fix...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

MAI SUNT 2 SAPTAMANI in care se voteaza ...

Am discutat in weekend la Jurilovca cu cei prezenti problema si mi s-a subliniat de catre cei care vin an de an ( la 1 dec) , faptul ca primeaza locurile de la rulota nu de la cazare intalnirea fiind una de rulotisti .

De asemenea ar trebui avut in vedere si faptul ca unii colegi doresc sa faca si revelionul acolo daca se poate lasa RV-ul la locatie pana la sarbatori ...

A fost dezbatuta si problema cu gatitul in camera , fapt pt care mi s-a sugerat inca o data sa nu mai rezerv camere pt.cei care vin cu oale , cratita, butelie , arzator s.a.m.d.
Daca aveti locatii care accept asa ceva va rog sa le propuneti urgent ca si varianta de desfasurare a intalnirii !

Pt. ca nu doresc sa-mi atrag antipatia cu aceasta masura cred ca am sa renunt la organizare daca nu se gaseste o locatie care sa nu ma oblige sa -mi asum eu responsabilitati de acest gen .

O locatie ok este si CAMPERLAND COMANESTI, iar cei care vor camere, isi pot lua la Hotel/ PensiuneSoimul , fara sa afecteze cu ceva campingul adica vin in vizita aici fiind f aproape .
La Soimul s-a mai facut la etaj si masa festiva in 2012.... ( 40 pers ) si am fost primiti ca si la LEPSA o seara cui sarmale de la noi si alta seara cu meniu fix...
Dna Violeta a fost implicata in organizare cu noi .

La camping exista foisor si soba /gratar...

Va rog sa veniti si dvs cu idei pt ca in oct. trebuie luata o decizie si oferit timp pt. inscrieri si plata avans... lista .. etc.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Am sa postez propunerea lui Iulian Tarcinschi,respectiv la 17 km de la Odorheiu Secuiesc in localitatea Subcetate, comuna Zetea.
Sunt noua camere in pensiune si opt casute din curte.Restaurantul are 100 de locuri.Loc de campare generos.
Detalii:
http://www.zetavarpanzio.ro/1~ro~despre-noi.html
Autorulota Dethleffs Just 90
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Foarte frumoasa locatia ! Ar fi bine sa se solicite si o oferta de pret si la cazare si la masa festiva pentru data respectiva , cu mentiunea ca , probabil, se vor ocupa toate locurile de cazare + inca 20-30 echipaje la camping .
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

LA Zetavar am vb deja de 3zile.
Revelionul este deja dat( cazare )
La camere se cere 120 ron .pt 1 dec .
La rulota 45 ron .

Astept raspuns scris pt masa festiva.
Au si casute incalzite si de asemenea camere cum am scris .
Loc de rulote este suficient .
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Camerele sunt de 2 sau 3 locuri , iar casutele de 4. Pentru care tip de camera este tariful de 120 lei ?
Camper Hymer Exsis-t 588
Încuiat