Proiect parcare rulote-autorulote (Centura Bucuresti)

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Proiect parcare rulote-autorulote (Centura Bucuresti)

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca bagi aici in hala 25 si afara la 60% din pret inca 30-40 rv poate ajungi la 1000 eur ../luna .

Acum ma gandesc si la cei care repara rulote poate ti-ar da o chirie mai mare ca sa aiba acolo o activitate pe 50 mp( dedicati ) ... pt ca avem nevoie pe Bucuresti de asa ceva ....eu cel putin il stiu doar pe C .Tabra ... altul serios cat de cat nu stiu pe Bucuresti ...
Acum nu ma duc la Ploiesti unde stiu 5 ... cu reparatii ... chiar pt. orice.... sau la colegul de la Busteni pt o trapa sau ceva fara importanta ...

Pt. incurajare se poate face in hala si un banchet pt. rulotisti sau ceva la care am putea strange ceva sa incurajam locatia si pe acest coleg ... mai ales in perioada rece ...

Cei care vin sa-si mai repare pe la rulote ar putea plati ceva in plus , ma refer la cei care vin in interes personal nu care desfasoara o afacere la tine in hala ...

Daca vrei sa faci asta putem sa te ajutam cu o reclama gratuita pe forum sau in revista ca sa ai un inceput... la care sa contribuim si noi ca si comunitate mai ales ca sunteti din asociatie si sa nu uitam ca LUMINITA PADURARU ne tine contabilitatea asociatiei de ani buni ( munca voluntara in folosul comunitatii ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns