Prima mea rulota! "Knaus Country 500"

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Prima mea rulota! "Knaus Country 500"

Mesaj de Ionut Irimia »

Florin Herciu scrie:
Lupu Ciprian scrie: .... exceptand cazurile in care Dna Violeta POPA ( IS ) s-a implicat in organizare de evenimente ...
La multi ani dnei Violeta si tuturor doamnelor de pe forum, dar nu uita de hiperentuziastul Florin - DistilatDeBucovina - Smolnicki, deci excepteaza-l si pe el.

Sa fie binevenit proaspatul rulotist, si sa se bucure de beneficiile coviltirismului cu toata familia lui, cu prietenii suceveni, modoveni, clubrveni (ce mai, "o galaxie-n devenire", cum zicea un contemporan poet).
Domnu Florin este urata aluzia facuta asupra colegului nostru Florin Smolniki,cel putin pe el l am cunoscut la intalnirile clubului,pe dumneavoastra nu cred ca v-am remarcat pe undeva..Acesta e un topic de prezentare, nu de critici.. Expresia pe care a-ti folosit-o,,distilat de Bucovina,, nu face cinste limbajulul de rulotist!

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Sa o stapanesti sanatos si sa aveti iesiri bestiale in tara si nu numai.
Florin Smolnicki este unul dintre cei mai entuziasti si mai infocati sustinatori ai rulorismului din zona de nord a tarii. Ar fi pacat sa nu-l cunosti si sa iesiti impreuna .
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Nea Ionut, te-ai oparit degeaba,"distilat" nu se refera doar la alcool. Distilarea extrage esenta, purifica materialul.

N-am fost rautacios aiurea cu omul, l-am laudat (poate ca prea subtil, o sa ma ierti) pentru felul in care a vorbit si povestit de Bucuvina.

Dar e bine ca ai sarit sa-l aperi, asta arata ca esti un prieten de nadejde.

Adrian, "ne-am cunoscut deja".
(...)
Tucson, Avento
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Nu m am,, oparit,, m- am dat cu Bpantene sa evit asta, nu tin partea nimanui, poate nu inteleg eu literatura si metaforele, dar nu ma regasesc in coviltir , nu fac parte din coviltirism si nici mistocarelile cu distilate..
Sa lasam topicul omului in pace.
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Eu nu am avut (inca!) onoarea de a-l cunoaste personal pe distinsul Smolnicki , cu toate ca am vorbit de nenumarate ori la telefon.
Deci , din punctul asta de vedere te invidiez. Maxim.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Cazacu Daniel
Membru forum
8
Data nasterii: 13 Feb 1985

Mesaj de Cazacu Daniel »

Vă rog să nu mai comentați "off topic " pe postarea mea. Eu am încercat sa fac prezentarea rulotei mele nu sa dau motiv de "galceava" membrilor.
rog frumos un moderator sa șteargă postările "off topic" sau "deplasate". Mulțumesc

Sent from my D2303 using Tapatalk
Traieste viata din plin si nu regreta nimic!

Opel Vectra C 2.0 DTI 101cp + Knaus Country 500
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@IONUT Irimia

Stai linistit ca postarea lui Herciu Florin era una amicala nu e genul sa jigneasca ... cat despre Florin Smolnicki , DA asa este , e un reprezentant cu initiativa si imi place cel mai mult la el faptul ca se mândreste cu Bucovina....

Veti vedea un nou articol pe tema turistica scris de el in nr. 5 din Revista Rulotisti din Romania care va apare de Paste ( 15 apr ) .

Pt ca suntem prieteni si colegi e bine sa fim concilianti unii cu altii ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

[quote="Lupu Ciprian"]

Echipa de moldoveni nu este mica , gandeste-te ca numai la Barlad , Iasi , Bacau , Suceava , Focsani , Neamt avem 25 de membrii ai clubului deci aproape un sfert din total.

Ai uitat de Vaslui Cipriane, eu cu Alin Cogalniceanu :) :D
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

A fost o greseala de exprimare de a mea..voiam sa zic bucovineni ..moldoveni or fi multi, dar la intalnirile din Bucovina au participat constant Ciprian Rosca, doamna Popa si nelipsitul Nea Apostol Costica...Acum avem si acest nou membru Daniel Cazacu,care va fi alaturi de noi bucovinenii si la intalnirile orgabizate ad -hoc de weekend.
Scrie răspuns