Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Joi am fost la primaria din Iepuresti si dupa discutiile avute cu secretara avem urmatoarele reguli puse de ei:
-nu rupem/taiem lemne din padure
-nu luam lemne din padure chiar daca sunt rupte
-nu blocam accesul la apa al animalelor
-nu facem ture cu masinile pe islaz
-daca dam la peste sa nu aruncam guta cu ace in rau
-nu aruncam gunoaie in rau si pe camp
-focul de tabara trebuie foarte bine asistat
F. bine ai facut si felicitari pt. ca ai rupt din timpul tau .... tu sau cine a fost acolo pt. noi rulotistii . E de apreciat.. e mare lucru ... sa se deplaseze cineva în interesul nostru comun .
Noteaza te rog persoana cu care ai discutat ....in caz ca vine politia noaptea pe acolo cum s-a mai intamplat... ca sa stii sa spui cu cine ai discutat si cine ti-a permis asta , chiar daca nu ti s-a dat in scris acest lucru. Banuiesc ca ai solicitat verbal nu in scris ...
Multumim ! Avem de dat o bere organizatorului ... :twisted:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Eu personal am fost si am vorbit cu secretara primarului care ma stie deja deoarece tot eu am fost la ea si intalnirea trecuta, primarul este mai greu de gasit.
Toata discutia a fost verbala in biroul secretarei. :D
Avem numarul de telefon al doamnei secretara Ionela.
Voi mai trece si saptamana viitoare pentru a o ruga sa anunte politia sau ma opresc eu direct la postul de politie si vorbesc.
De orice aveti nevoie pt aceasta intilnire puteti lua de la mine . Locuiesc in Iepuresti la 500 m de islaz ! Apa puteti lua fara probleme de la mine ! Eu momentan sunt imobilizat dupa o interventie chirurgicala suferita la genunchi insa sper ca pana atunci sa fiu valid !
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Deoarece sunt foarte multi copii doresc cu ajutorul vostru sa organizam ceva concursuri cu premii.
Premiile vor fi sustinute de parinti ai caror copii participa si as vrea ca toti sa castige acelasi obiect la concursul respectiv pentru a nu crea discutii.
Diferenta vreau sa o facem doar prin niste diplome trase de catre un coleg care poate si acolo sa scrie locul.
Daca sunteti de acord am sa rog colegul Lungu MARIN sa se ocupe cum au făcut-o si la Fantanita Craiesei.
De asemenea aş dori sa organizam ceva turnee de table si remi pentru noi cu premii in accesorii rulote (ce are fiecare in plus prin rulota), sunteti de acord?
Daca sunteti de acord va rog sa ne spuneti fiecare in parte fata/baiat