Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
NR 16 . Va participa si Nistor Iulian ( sambata seara la camera) ...casuta mare la bungalow.
Am rugat-o pe Ionela Costache de la www.cemaimancam.ro , colegii care ne-au sponsorizat cu marturiile dulci de la 1 dec ( embelemele de turta dulce cu sigla ClubRV) , sa-si puna imaginatia la contributie si sa creeze ceva special pt. fete drept suvenir de 8 martie ... i-am dat o comanda pt. doamnele noastre. ( 20 buc )
Cei care vor sa-mi fie complici la aceasta fapta ma pot contacta in privat...
NU trec public nimic aici pt. ca n-ar mai fi o surpriza...daca as posta descriere si foto .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am reconfirmat d-lui Geambasu Victor (admin.) Popas Perla Amara Slobozia / jud. Ialomita , prezenta noastra de vineri pana duminica in complex si l-am anuntat si despre petrecerea cu muzica si lumini disco .
L-am rugat sa se pregateasca cu furtun de apa langa chiuvetele de exterior , toaleta campingului , terasa si tot ce avem nevoie pe terasa..... 220v curent , banci , mese de lemn pt. o masa comuna cu de toate de la toti la terasa acoperita ...
Vor fi prezente cca 35 pers. incluzand copiii .
Colegii care se trezesc mai tarziu sau seara se retrag primii sunt rugati sa nu campeze aici in fata spre intrare sau langa terasa.... pot merge spre ponton ( debarcader ) unde e liniste si o distanta considerabila fata de zona ”agitata” de aici din fata ( spre poarta ) .... cea de langa casute ( cabanele mari ) .
Programul propus de mine ar fi acesta :
vineri -dupa h 19 felicitam doamnele si inchinam un pahar in cinstea lor , ne bucuram de revederea prietenilor si de deschiderea sezonului .
sambata - h 10 micdejun la terasa la comun sau fiecare la el dupa cum se vrea
- h 11 plecare la Complex Ialomita Hotel la Spa Laguna BLue unde se sta cca 3-4h la bazin , sauna , grota de relax , jacuzzi, tobogane , etc .... ( se afla la 3km de locatie )... tariful este de cca 35 ron./pers
NU va uitati costumul de baie !
- la pranz ”bagam” o ciorba ...o sarma la noi la terasa cu de ale noastre , apoi conversatii sau odihna dupa cum vreti ... ori jocuri de societate la terasa.... ( rummy ... carti ) .
- seara tot la terasa acoperita sarbatorim cu intarziere 8 martie cu muzica , dans , un gratar o maslina , o gustare
- in cursul zilei cine-si aduce bicileta sau undita va avea de facut cate ceva in plus ( eu imi aduc ) .
duminica h 8 ne incercam la undita norocul inca o data in balta ...
Se repeta dupa h 13 sesiunea de pupaturi si fiecare la casa lui ... DRUMURI BUNE ! :twisted:
Daca e ceva de adaugat de colegi ma bucur !
NU se fac liste ,rezervari , nu se strang bani ...
Fiecare aduce ceea ce are placere sa puna pe masa... Am deja o promisiune de la unul din canditatii la MAster Chef ...dar n am voie sa ”dau din casa...”
LA MULTI ANI DOAMNELOR ! NE vedem peste 2 zile .
Un program foarte frumos si foarte bine pus la punct.
Asi fi participat cu mare placere pentru a cunoaste colegi noi insa programul incarcat nu permite.
Va doresc doresc drum bun si distractie placuta tuturor !
Zice careva ora de ajungere... macar asa orientativ. Ca sa stim cum sa facem. Nu de alta dar, parca n-as "incerca" sa ajung primul... prea dimineata :)
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Eu ajung dupa h. 18 vineri .
Avand in vedere ca este extrasezon pe camerele cu baie , dus tv ( conf 1 ) in loc de 120 ron , s-a cerut de catre gazda 100 ron .
Am rediscutat problema dupa ce s-au anuntat cca 15 familii ... la rulote si camere...
Transmit celor care ajung acolo faptul ca dl. Victor pt noi... pt. ClubRV de data asta a facut tarif 80 ron pt. ca s-au rezervat pt 5 familii camere ( casute cu baie , tv , terasa ) .
Mi-a spus ca nu ne va putea oferi acest tarif si in plin sezon , dar o face acum pt. ca n-are in afara de noi , decat 2 camere ocupate ... nefiind o perioada in care vin turisti multi in zona ...
Le cereti pe cele din stanga de la intrare , cele mai bune , modelele duplex , NU CASUTELE VECHI....
Pt. rulotisti este 30 ron/echipaj tariful si nu include 220v. ( 10 ron curent ..... se plateste extra ) .
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Raspuns public de la dl. Victor Geambasu pt. baietii care sunt interesati pt. Paste... 2-3 rulote prieteni de ai lui Petre Flroin Marius.... ( solicitare prin mesaj ) .
Are cateva rezervari pt paste la cazare ... ( cu avans luat ) la casute... nu mi-a spus cate pt. ca e in discutii si cu cineva care vrea 10 camere , dar nu e confirmat ...
La rulote are 5-6 familii care vin sigur clienti de ai casei ... din zona ...
Tarif 50 ron ce include cu curent... pt campare echipaj /zi pt 2017 casute 120 ron conf 1 dupa care scade pretul la cele fara wc ... pana la 60 - 50 .... cele mai slabute ( dar nu le recomand ) sincer ...
Tarif pt. membrii cu legitimatie Clubrv 30 ron + optrional curent 10 ron . ( la campare ) .
Puteti si dvs. să negociati cu dansul singuri sau sa vorbiti ... la nr de tel 0732898106 e un tip amabil ... atat el cat si ginerele sau , John... ce detine clubul disco din fata ...
Pe admin . il cheama Geambasu Victor.