Adi Enache scrie:Dragos, daca tot propui o intalnire mai mare, eu zic sa o amani o saptamana ca sa inceapa vacanta si astfel poate vor fi mai multi carora le va surade ideea. :D
Eu unul as spune prezent la o asemenea intalnire.
Pentru mine nu este o problema data, insa am pus aceasta perioada in ideea de a a fi low season, preturile sunt mai mici...,pot merge cat mai multi, oricum scopul meu nu este acest camping, sau ma rog aceasta parte a greciei, insa daca s-ar face o intalnire as venii si eu cateva zile dupa care mi-as continua drumul spre sudul Greciei...
Din cate vad in pozele puse de colegul @Robert Miron in campingul Santa Rosa nu prea este umba care (pt. mine) este o problema in lunile de vara...
Eu am stat tot in zona aceasta aproape de Romania de vreo 2 ori in camping Natura (
http://www.camping-natura.gr/en ) insa doar de tranzit am stat, dar e destul de ok..., ieftin, pe plaja, sezonguri...taverna...umbra..., tot ce trebuie...
Referitor la comparatia de catre intreba
@Ciprian Lupu intre Halkidiki si aceste campinguri nu cred ca se compara...in Halkidiki este altceva..., dar si alte preturi la campare, drumul mai lung...etc.
Eu as propune ca un moderator sa creeze un sondaj cu o intalnire organizata de clubrv la unul din campingurile acestea ieftine si f aproape de Ro iar daca sunt 7-10 echipaje se merita, daca sunt 2-3 mai bine se duce fiecare unde vrea si cand vrea...